georgiouu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου αντιμετωπιζετε θεματα συνδεσης με δεδομενα στο διαδικτυο τωρα;
Therempant Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Εγώ είχα λίγο αλλά μάλλον λόγο κακοκαιρίας. Έτσι και αλλιώς έχω μειωμένη ταχύτητα σε κακοκαιρίες.
christakos07 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Γιατί στέλνουν διαδικτυακά σοκολατάκια; Αν υπήρξε κάποια μείωση της ταχύτητας λογικά θα ήταν κάποια βλάβη. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από christakos07
Therempant Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 50 λεπτά πριν, christakos07 είπε Γιατί στέλνουν διαδικτυακά σοκολατάκια; Διαδικτυακά μηνύματα, κλήσεις, βιντεοκλησεις, τα πάντα όλα αυξάνονται τέτοιες ημέρες. Και παίζει και αυτό τον ρόλο του στην μείωση της ταχύτητας.
korakios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, georgiouu είπε αντιμετωπιζετε θεματα συνδεσης με δεδομενα στο διαδικτυο τωρα; καθημερινά 22ώρες το 24ωρο (voda-Βόλος) 😂
Rebelos2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δεν βρίσκονται σήμερα τα ζευγάρια; Γιατί να αυξηθεί η κίνηση; Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει.
georgiouu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Δεν βρίσκονται σήμερα τα ζευγάρια; Γιατί να αυξηθεί η κίνηση; Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει. σωστο και αυτο.απλα μου παρουσιαστηκε προβλημα συνδεσης,σπανια μου συμβαινει και το συνδυασα με την μερα
Rebelos2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, georgiouu είπε σωστο και αυτο.απλα μου παρουσιαστηκε προβλημα συνδεσης,σπανια μου συμβαινει και το συνδυασα με την μερα Αν μιλάς κάνα δίωρο πριν, το παρατήρησα και εγώ πάντως. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Rebelos2018
georgiouu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε Αν μιλάς πριν κάνα δίωρο πριν, το παρατήρησα και εγώ πάντως. ναι τοτε αρα οντως ηταν προβλημα δικτυου 1
VonLoutsos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 hour ago, christakos07 said: Γιατί στέλνουν διαδικτυακά σοκολατάκια; Αν υπήρξε κάποια μείωση της ταχύτητας λογικά θα ήταν κάποια βλάβη. Dick Pics. Μην μπαίνουν και σε έξοδα τσάμπα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα