Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kata_tixi είπε

αυτο που σου εξηγω αλλα  δεν το πιανεις ειναι οτι το 12-13-14-15-16 κτλ μεχρι να ξεκινησει ο πολεμος δεν ελεγες τπτ και δεν εβλεπες τπτ. τωρα που εξαιτιας του τραμπ εγινε ο πολεμος και χαθηκαν τοσες ζωες και απο την μια πλευρα και απο την αλλη (δεν ειμαι με κανεναν προσωπικα μονο με τους ανθρωπους) και ξαφνικα ο πολεμος δεν συμφερει λες οτι το αποτελεσμα μετραει. εε το αποτελεσμα των πραξεων του τραμπ ηταν ο θανατος ολων αυτων τον ανθρωπων. τοσο απλα..

Ανθρωπε μου τα έχεις μπερδέψει.Εχεις μπλέξει Τραμπ που εκλέχθηκε το 16,με τα γεγονότα της Κριμαίας το 14 και με ενα πόλεμο που ξεκίνησε το 2022 επι Μπάιντεν σε ενα πόστ που θυμίζει πρόεδρο Εδεσσαικού

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alet είπε

Για να μην επαναλαμβανομαι εγραψα αυτο:

Οταν το απορρίπτεις προφανώς θέλεις να συνεχιστεί η κατασταση που επικρατεί τωρα,οπότε ναι μια χαρά εχουν δηλώσει  οτι επιθυμουν να συνεχιστεί ο πόλεμος.

οχι εσυ απορριπτεις την λογικη και την κατανοηση κειμενου.

Δημοσ.
5 hours ago, Spyros7 said:

1. Αν το να τα δώσεις όλα στον Πούτιν και να εκβιάσεις τους Ουκρανούς να το δεχτούν είναι "τελείωμα της σύγκρουσης", τότε τον πόλεμο τον τελείωνε και ο Μπάιντεν, μη σου πω ότι τον τελείωνα κι εγώ.

2. Στη Ρουμανία οι εκλογές ακυρώθηκαν από το συνταγματικό δικαστήριο της Ρουμανίας, όχι από τις Βρυξέλλες.

3. Οι συνεργασίες κομμάτων είναι νομιμότατες σε όλες τις δημοκρατίες και γίνονται συνέχεια. Αλλαγή στο εκλογικό σύστημα της Γαλλίας δε βλέπω να έχει γίνει τελευταία, όχι ότι θα σήμαινε κάτι αν γινόταν.

4. Η ΕΕ δεν αναγνώρισε εκλογές στη Λευκορωσία που γίνανε χωρίς παρατηρητές, με τη μισή αντιπολίτευση φυλακή η εξορία, και δώσανε πρόεδρο με ένα "δημοκρατικότατο" 80%, τον ίδιο τύπο που βγαίνει από το 94 συνεχόμενα. Το περίεργο θα ήταν αν τις αναγνώριζε.

0/4.

1. Οι Αμερικανοί δεν έχουν δώσει απολύτως τίποτα στους Ρώσους μέχρι στιγμής, στους ουκρανους δίνουν συνέχεια, μπερδεμένο σε βρίσκω, ή δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων ξερω'γω 🤷‍♂️

2. Από δικαστές που είναι μέλη μκο με κονδύλια από την usaid (luliana scantei) και με την υποστήριξη των Βρυξελλών φυσικά, αυτά πλέον δεν μπορείτε να τα χρεώσετε σε ψεκασμούς χάριν του Ιλονα 🙂

3. Φυσικά είναι απόλυτα δημοκρατικό να ενώνονται όλα τα κόμματα εναντίον ενός, γιατί όχι. Αυτό εννοούμε οταν λεμε οτι οι εκλογικοι νόμοι είναι φτιαγμένοι στα μέτρα τους, είναι νόμιμο, είναι και δημοκρατικό ή μόνο η Λευκορωσία σε ενοχλεί? 

4. Δεν ενδιαφέρεται κανείς αν αναγνωρίζει ή όχι η ΕΕ της λευκορωσικες εκλογές, να μην επεμβαίνουν στα εσωτερικά τέτοιων χωρών μας ενδιαφέρει, ξέρεις όπως το να πηγαίνουν πολιτικά στελέχη της Ευρώπης σε διαδηλώσεις σε Λευκορωσία και γεωργια επειδή δεν αρέσει στις Βρυξέλλες η νέα κυβέρνηση κλπ. Τελευταία στην Γεωργία είδαμε και εκπαιδευμενους "διαδηλωτές" από το εξωτερικό από μκο και πάλι. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alet είπε

Ανθρωπε μου τα έχεις μπερδέψει.Εχεις μπλέξει Τραμπ που εκλέχθηκε το 16,με τα γεγονότα της Κριμαίας το 14 και με ενα πόλεμο που ξεκίνησε το 2022 επι Μπάιντεν σε ενα πόστ που θυμίζει πρόεδρο Εδεσσαικού

εσυ εχεις αγνοια και εισαι μπερδεμενος. οι αναλυτες μιλουσαν απο το 14/15 για πολεμο το 21/22.

4 λεπτά πριν, JcD είπε

1. Οι Αμερικανοί δεν έχουν δώσει απολύτως τίποτα στους Ρώσους μέχρι στιγμής, στους ουκρανους δίνουν συνέχεια, μπερδεμένο σε βρίσκω, ή δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων ξερω'γω 🤷‍♂️

2. Από δικαστές που είναι μέλη μκο με κονδύλια από την usaid (luliana scantei) και με την υποστήριξη των Βρυξελλών φυσικά, αυτά πλέον δεν μπορείτε να τα χρεώσετε σε ψεκασμούς χάριν του Ιλονα 🙂

3. Φυσικά είναι απόλυτα δημοκρατικό να ενώνονται όλα τα κόμματα εναντίον ενός, γιατί όχι. Αυτό εννοούμε οταν λεμε οτι οι εκλογικοι νόμοι είναι φτιαγμένοι στα μέτρα τους, είναι νόμιμο, είναι και δημοκρατικό ή μόνο η Λευκορωσία σε ενοχλεί? 

4. Δεν ενδιαφέρεται κανείς αν αναγνωρίζει ή όχι η ΕΕ της λευκορωσικες εκλογές, να μην επεμβαίνουν στα εσωτερικά τέτοιων χωρών μας ενδιαφέρει, ξέρεις όπως το να πηγαίνουν πολιτικά στελέχη της Ευρώπης σε διαδηλώσεις σε Λευκορωσία και γεωργια επειδή δεν αρέσει στις Βρυξέλλες η νέα κυβέρνηση κλπ. Τελευταία στην Γεωργία είδαμε και εκπαιδευμενους "διαδηλωτές" από το εξωτερικό από μκο και πάλι. 

οταν προκαλεις εναν πολεμο  που θα τον δωσει αλλος και οταν τελικα ο πολεμος δεν πηγε οπως ηθελες και δεν συμφέρει πια και τα παρατας ολα δεν δινει τπτ στην ρωσια; εκλογες στην ρωσια ποτε εχουμε; η αντιπολίτευση ολα καλα ; νοθεία στην αμερικη εγινε μονο τις φορες που δεν βγηκε ο τραμπ; οταν βγηκε ηταν ολα καλα; οταν ολα τα κομματα ενώνονται εναντίον ενος δεν ειναι δημοκρατία ; ειχε πανω απο 50% αυτο το ενα κόμμα; 

Επεξ/σία από kata_tixi
Δημοσ.
28 minutes ago, kata_tixi said:

δλδ η ουκρανια και η καθε ουκρανια δεν εχει δικαιωμα να ειναι με το μερος οποιου θελει γιατι την επομεμενη γινεται ισοπέδωση; σωστο.

Όχι δεν το έχει φίλε μου, υπάρχουν ζώνες επιρροής στον πλανήτη, οι ΗΠΑ δεν το αναγνωρίζουν αυτό τα τελευταία χρόνια και γιαυτο έγινε ότι έγινε. Άλλωστε η πρώτη συνθήκη ανεξαρτησίας της ουκρανίας μιλούσε περί ουδετερότητας, υπάρχει στο wiki αν θέλεις να την διαβάσεις.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, alet said:

Οταν το απορρίπτεις προφανώς θέλεις να συνεχιστεί η κατασταση που επικρατεί τωρα,οπότε ναι μια χαρά εχουν δηλώσει  οτι επιθυμουν να συνεχιστεί ο πόλεμος.

Θες δηλαδή πάσι θυσία ειρήνη; Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως αύριο δεν θα υπάρχει η Ουκρανία σαν χώρα;

Δηλαδή, αίμα μην χύσουμε, αλλά ας αφανίσουμε έναν λαό; Έστω και έμμεσα.

Επεξ/σία από Sugizo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JcD είπε

Όχι δεν το έχει φίλε μου, υπάρχουν ζώνες επιρροής στον πλανήτη, οι ΗΠΑ δεν το αναγνωρίζουν αυτό τα τελευταία χρόνια και γιαυτο έγινε ότι έγινε. Άλλωστε η πρώτη συνθήκη ανεξαρτησίας της ουκρανίας μιλούσε περί ουδετερότητας, υπάρχει στο wiki αν θέλεις να την διαβάσεις.

ναι αδερφε μου αυτο σου λεω οτι ολα αυτα περι ζωνων κτλ αν εισαι κατα του πολεμου δεν τα δεχεσαι. εδω δεν κανουμε ντιμπειτ αν εχει η αμερικη δικιο ή η ρωσια. εδω μιλαμε για το ποιοι πραγματικαν εκαναν τον πολεμο και ποιοι τον σταματανε και για ποιους λογους. δεν κανουμε γεωστρατηγική αναλυση. ουτε το διεθνες δικαιο αναλυουμε ουτε λεμε οτι δεν καταλαβαινουμε το δικαιο του ισχυρου. 

1 λεπτό πριν, Sugizo είπε

Θες δηλαδή πάσι θυσία ειρήνη; Ακόμα κι αυτό σημαίνει πως αύριο δεν θα υπάρχει η Ουκρανία σαν χώρα;

Δηλαδή, αίμα μην χύσουμε, αλλά ας αφανίσουμε έναν λαό; Έστω και έμμεσα.

καποιος θα ελεγε οτι αυτος ο λαος θα επρεπε να ψηφιζει λιγο καλυτερα αλλα συμφωνω μαζι σ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, kata_tixi said:

εσυ εχεις αγνοια και εισαι μπερδεμενος. οι αναλυτες μιλουσαν απο το 14/15 για πολεμο το 21/22.

οταν προκαλεις εναν πολεμο  που θα τον δωσει αλλος και οταν τελικα ο πολεμος δεν πηγε οπως ηθελες και δεν συμφέρει πια και τα παρατας ολα δεν δινει τπτ στην ρωσια; εκλογες στην ρωσια ποτε εχουμε; η αντιπολίτευση ολα καλα ; νοθεία στην αμερικη εγινε μονο τις φορες που δεν βγηκε ο τραμπ; οταν βγηκε ηταν ολα καλα; οταν ολα τα κομματα ενώνονται εναντίον ενος δεν ειναι δημοκρατία ; ειχε πανω απο 50% αυτο το ενα κόμμα; 

Απολύτως τίποτα, δεν έχουν την δυνατότητα να τα βάλουν με την Ρωσία επειδή δεν τους την δίνετε εσείς οι πολίτες, ο τραμπ βγήκε και με την υπόσχεση να τελειώσει αυτούς τους πολέμους των ΗΠΑ, η δύση έχασε, όπως είπε χθες νεός ΥΠΑΜ των ΗΠΑ.

Εκλογες στην Ρωσία έχω παρευρεθεί εντός εκλογικων κέντρων τώρα και το 2018, τώρα είχαμε τέσσερις υποψήφιους, η αντιπολίτευση ήταν πάντα οι κομμουνιστές και οι εθνικιστές, οι μεν κατέβασαν όχι ιδιαίτερα προικισμένο υποψήφιο γιατί ο ζιουγκάνοφ γέρασε πλέον, στους δε ο αρχηγός πέθανε το 2022 από covid και κατέβηκε ένας τυχαίος, ο μόνος άξιος αντάξιος του Πούτιν ήταν ο φιλελεύθερος της παρέας ονόματι νταμπακόφ που οι Ρώσοι αγνόησαν εντελώς επειδή ήταν τσατισμένοι με τις κυρώσεις κλπ. Εν ολίγοις Ρώσοι Ουκρανοί και κάθε λογής ψηφοφόρος της Ρωσίας ψήφισε αυτόν που βγήκε. Για ότι άλλο θέλεις να μάθεις εδώ είμαστε, πολίτες και των δύο χωρών, μάλλον κάτοικοι της μίας, πολίτες της άλλης για να το πω σωστά!

Ναι για εμένα δεν είναι δημοκρατικό να ενώνονται κόμματ εναντίον του νικητή. Δεν γνωρίζω αν έγινε νοθεία στην αμερική.

Επεξ/σία από JcD
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JcD είπε

Απολύτως τίποτα, δεν έχουν την δυνατότητα να τα βάλουν με την Ρωσία επειδή δεν τους την δίνετε εσείς οι πολίτες, ο τραμπ βγήκε και με την υπόσχεση να τελειώσει αυτούς τους πολέμους των ΗΠΑ, η δύση έχασε, όπως είπε χθες νεός ΥΠΑΜ των ΗΠΑ.

Εκλογες στην Ρωσία έχω παρευρεθεί εντός εκλογικων κέντρων τώρα και το 2018, τώρα είχαμε τέσσερις υποψήφιους, η αντιπολίτευση ήταν πάντα οι κομμουνιστές και οι εθνικιστές, οι μεν κατέβασαν όχι ιδιαίτερα προικισμένο υποψήφιο γιατί ο ζιουγκάνοφ γέρασε πλέον, στους δε ο αρχηγός πέθανε το 2022 από covid και κατέβηκε ένας τυχαίος, ο μόνος άξιος αντάξιος του Πούτιν ήταν ο φιλελεύθερος της παρέας ονόματι νατμπακόφ που οι Ρώσοι αγνόησαν εντελώς επειδή ήταν τσατισμένοι με τις κυρώσεις κλπ. Εν ολίγοις Ρώσοι Ουκρανοί και κάθε λογής ψηφοφόρος της Ρωσίας ψήφισε αυτόν που βγήκε. Για ότι άλλο θέλεις να μάθεις εδώ είμαστε, πολίτες και των δύο χωρών, μάλλον κάτοικοι της μίας, πολίτες της άλλης για να το πω σωστά!

Ναι για εμένα δεν είναι δημοκρατικό να ενώνονται κόμματ εναντίον του νικητή. Δεν γνωρίζω αν έγινε νοθεία στην αμερική.

ο ναλβανι ολα καλα; στην δημοκρατια δεν μετραει αν εισαι πρωτος ή δευτερος αλλα μετρανε οι πλειοψήφιες κανονικα. στις δημοκρατιες εγω ξερω οτι δεν κοβεις το κεφαλι του αντιπαλου οταν τον βλεπεις να το σηκωνει και οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει να τον αφηνεις για να σε λενε και δημοκρατη για τα εκλογικα κεντρα γιατι μ το αναφερεις; η ΄'νοθεία'' δεν χρειαζεται να γινει στην καλπη γινεται πριν απο αυτη. μην συγκρινουμε μεγεθη τωρα η ρωσια τπτ δεν ηταν μπροστα την αμερικη παρολα αυτα εγω προσωπικα σαν πολιτης δεν δινω το δικαιωμα σε κανεναν να κανει πολεμο και καλως και οι αλλοι πολιτες δεν την δινουν. το ιδιο θα ηθελα να συμβει και στην ουκρανια και στην ρωσια. 

Υ.Γ. αν η αμερικη ηθελε πολεμο κανονικο με την ρωσια κανενας πολιτης δεν θα μπορουσε να την σταματησει.

Επεξ/σία από kata_tixi
  • Like 2
Δημοσ.
16 minutes ago, JcD said:

Άλλωστε η πρώτη συνθήκη ανεξαρτησίας της ουκρανίας μιλούσε περί ουδετερότητας, υπάρχει στο wiki αν θέλεις να την διαβάσεις.

Ακριβώς, το Budapest Memorandum μιλάει για ουδετερότητα, την οποία θέλω να μου πεις με το χέρι στην καρδιά, ότι όντως την είχαν οι Ουκρανοί πριν το 14.

Όλες οι κυβερνήσεις πριν το 14 ήταν όλως τυχαίως φιλορωσικές.

Αυτά περί ζωνών κλπ απλά γελάω, υπογράφεις για ουδετερότητα και στο καπάκι κάνεις την χώρα μαριονέτα. Ή όπως το λένε τώρα και είναι στην μόδα, "ρωσική ειρήνη"

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sugizo είπε

Ακριβώς, το Budapest Memorandum μιλάει για ουδετερότητα, την οποία θέλω να μου πεις με το χέρι στην καρδιά, ότι όντως την είχαν οι Ουκρανοί πριν το 14.

Όλες οι κυβερνήσεις πριν το 14 ήταν όλως τυχαίως φιλορωσικές.

Αυτά περί ζωνών κλπ απλά γελάω, υπογράφεις για ουδετερότητα και στο καπάκι κάνεις την χώρα μαριονέτα. Ή όπως το λένε τώρα και είναι στην μόδα, "ρωσική ειρήνη"

τι ψαχνεις να βρεις; 

Δημοσ.
3 minutes ago, JcD said:

1.Ο Τράμπ μιλάει με τον Πούτιν χωρίς τον Ζελένσκι, έχει ήδη δηλώσει δημόσια ότι τα σύνορα της Ουκρανίας δε θα είναι αυτά που ήταν και ότι η Ουκρανία μπορεί και να γίνει Ρωσική και οι Ρώσοι πανηγυρίζουν ήδη. Εσύ πως το βλέπεις να πηγαίνει το πράγμα?

2. Χμμμ, άρα σύμφωνα με εσένα οι Βρυξέλλες επηρεάσανε μέσω του αμερικάνικου usaid μια ρουμάνα δικαστικό, βάζουμε και λίγο ΜΚΟ και δένει το γλυκό. Ξεκάθαρα συνομωσία ερπετόμορφων. Τι είπες για ψεκασμους?

3. Ναι, κρίμα που οι εκλογικοι νόμοι δεν εμποδίζουν τους πολίτες μιας χώρας να μη θέλουν να τους εξουσιάζουν μισαλλόδοξοι φασίστες. Δημοκρατία λέγεται αυτό, είναι το ίδιο σύστημα που επιτρέπει σε ανθρώπους με iq σκουπόξυλου να ψηφίζουν Τραμπ γιατί δε θέλουν τρανς αθλητές να αγωνίζονται σε γυναικείες κατηγορίες. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

4. Πολιτικά στελέχη της Ευρώπης στηρίξανε τον Τράμπ (ξέρεις, αυτόν που οι οπαδοί του μπουκάρανε στο καπιτώλιο όταν έχασε τις εκλογές) και ο Μασκ έκανε παρέμβαση υπερ του AfD, υποθέτω ότι έχεις πρόβλημα και με αυτά ή δε σε πειράζει επειδή δεν έχει ΜΚΟ το παραμύθι?

• Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, kata_tixi said:

ο ναλβανι ολα καλα; στην δημοκρατια δεν μετραει αν εισαι πρωτος ή δευτερος αλλα μετρανε οι πλειοψήφιες κανονικα. στις δημοκρατιες εγω ξερω οτι δεν κοβεις το κεφαλι του αντιπαλου οταν τον βλεπεις να το σηκωνει και οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει να τον αφηνεις για να σε λενε και δημοκρατη για τα εκλογικα κεντρα γιατι μ το αναφερεις; η ΄'νοθεία'' δεν χρειαζεται να γινει στην καλπη γινεται πριν απο αυτη.

Ο ναβάλνι έδωσε για δήμαρχος κάποτε και έχασε από τον σημερινό δήμαρχο της Μόσχας, ευτυχώς κιόλας διότι ο σαμπιάνιν ο σημερινός μας δήμαρχος βελτίωσε κατά πολύ το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, ιδέα δεν έχω από που και πότε ξεκίνησε η φήμη ότι είναι αντιπολίτευση στην ρωσία, ποτέ δεν είχε πάνω από 5% σε έρευνες και δημοσκοπήσεις, έκτοτε η ομάδα του συγκεκριμένου ανθρώπου πιάστηκε στα πράσα να ζητάει χρηματοδότηση από τους δυτικούς, με βίντεο κιόλας, για να ρίξει την κυβέρνηση με πορτοκαλί επανάσταση, οι ιδέες του ήταν ακροδεξιές και ρατσιστικές κάτι που δεν πάει με πολυφυλετική πολυπολυτισμική χώρα όπως η Ρωσία και έσπρωχνε πολύ την ανεξαρτητοποίηση του καυκάσου από την ρωσία, αντεθνικά θέματα δλδ. Σαφώς δεν έπρεπε να πεθάνει στην φυλάκη αλλα τι τιμωρία του έπρεπε?

Σαφώς και η νοθεία γίνεται οπουδήποτε, η αίσθηση μου αυτή τη φορά τουλάχιστον είναι ότι οι όλοι ψήφισαν μαζικά Πούτινν.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JcD είπε

Ο ναβάλνι έδωσε για δήμαρχος κάποτε και έχασε από τον σημερινό δήμαρχο της Μόσχας, ευτυχώς κιόλας διότι ο σαμπιάνιν ο σημερινός μας δήμαρχος βελτίωσε κατά πολύ το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, ιδέα δεν έχω από που και πότε ξεκίνησε η φήμη ότι είναι αντιπολίτευση στην ρωσία, ποτέ δεν είχε πάνω από 5% σε έρευνες και δημοσκοπήσεις, έκτοτε η ομάδα του συγκεκριμένου ανθρώπου πιάστηκε στα πράσα να ζητάει χρηματοδότηση από τους δυτικούς, με βίντεο κιόλας, για να ρίξει την κυβέρνηση με πορτοκαλί επανάσταση, οι ιδέες του ήταν ακροδεξιές και ρατσιστικές κάτι που δεν πάει με πολυφυλετική πολυπολυτισμική χώρα όπως η Ρωσία και έσπρωχνε πολύ την ανεξαρτητοποίηση του καυκάσου από την ρωσία, αντεθνικά θέματα δλδ. Σαφώς δεν έπρεπε να πεθάνει στην φυλάκη αλλα τι τιμωρία του έπρεπε?

Σαφώς και η νοθεία γίνεται οπουδήποτε, η αίσθηση μου αυτή τη φορά τουλάχιστον είναι ότι οι όλοι ψήφισαν μαζικά Πούτινν.

θες να μ πεις δλδ. οτι αυτος ηταν προδοτης της ιδιας του της χωρας αλλα αντι να μπει φυλακη με στοιχεια και δικη κανονικα την πρωτη φορα διαλυτιριαστικε σε αεροπλανο και την δευτερη μπηκε φυλακη με το που εφτασε στην χωρα (δεν ηξερε οτι θα τον πιασουν ; γιατι γυρισε αμα υπηρχε ποινη) και πεθανε στην φυλακη . αρα η τιμωρια του ηταν ο θανατος; τι σημασια εχει αν πηρε 5 ή αν ο αλλος υποψηφιος τα παει καλα στο εργο του; ναι το οτι πηγαν να ψηφισουν μαζικα πουτιν σημαινει οτι ο πουτιν σταθερα και διαχρονια δεν εξοντωνει με διαφορους τροπους αντιπαλους και οτι δεν ελεγχει τα μεσα και γενικα τα παντα στην ρωσια με αποτελεσμα να τον ψηφιζουν ολοι;

Επεξ/σία από kata_tixi
Δημοσ.
4 minutes ago, JcD said:

διότι ο σαμπιάνιν ο σημερινός μας δήμαρχος βελτίωσε κατά πολύ το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης

Αυτός που του οποίου τα πεζοδρόμια έσπαγαν πάνω στον μήνα; Η ίδιοι ή Ρώσοι μας έδειχναν τα βίντεο, φοβερός ναι.

Μια χώρα, μια πόλη, μια τσέπη. Οι υπόλοιποι σε σκουριασμένα τραμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...