kage Δημοσ. Δευτέρα στις 09:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:37 μμ (επεξεργασμένο) to instant πρεπει να ειχε 5 10 καρτες 😛 απο παρασκευη π "κυκλοφορησε" δεν ξαναφερε... πηγαιντε https://www.allkeyshop.com/blog/buy-psn-card-playstation-network-gift-card-playstation-network-compare-prices/ essential αλλης χωρας ετοιμο ΑΛΛΑ με αλλο ακκουντ κανα 28ε https://www.kinguin.net/category/166300/playstation-plus-essential-12-months-subscription-account Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:41 μμ από kage
Nick64 Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 μμ Για όποιον τον ενδιαφέρει, η Insta έβγαλε σε διαθεσιμότητα τις 20€ στα 15,99€ (έκπτωση 20%) τουτέστιν 100€ = 79,95€. Μόλις αγόρασα 3 και ενεργοποίησα το Premium (είχα υπολειπόμενα στο PS Wallet). 2
Pwpwpw Δημοσ. Τετάρτη στις 12:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:40 μμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Nick64 είπε Για όποιον τον ενδιαφέρει, η Insta έβγαλε σε διαθεσιμότητα τις 20€ στα 15,99€ (έκπτωση 20%) τουτέστιν 100€ = 79,95€. Μόλις αγόρασα 3 και ενεργοποίησα το Premium (είχα υπολειπόμενα στο PS Wallet). Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, με το που διάβασα το μυνημα σου μπήκα insta και αγόρασα 5 20αρες και προχώρησα στην αγορά του premium στα 79,95 ευρώ με αυτόν το τρόπο! Υ.Γ επειδή στις 19/2/26 θα κάνει αυτόματη χρέωση στα 152 ευρώ για ανανέωση premium συνδρομής , για να μην το ξεχάσω τότε και μου τραβήξει λεφτά, πατώντας το cancel subscription ακυρώνει την αυτόματη ανανέωση ένα χρόνο μετά και όχι την υπάρχουσα συνδρομή σωστά; Μην κάνω καμία πατάτα και ακυρώσω την τρέχουσα συνδρομή! Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:41 μμ από Pwpwpw 1
Nick64 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 μμ Σωστά. Ακυρώνει την ανανέωση και όχι το προϊόν. Καλά έκανες και το ανέφερες έτσι ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστα σε ένα χρόνο από τώρα 1 1
aekfc212 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω πάνω από ένα χρονο την premium σε αυτή την τιμη
dimidi Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 μμ ξανα διαθέσιμες και οι 50αρες στο insta https://www.instant-gaming.com/en/5524-buy-playstation-store-gift-card-50eur-eur50-card-playstation-4-playstation-5-game-playstation-store-greece/?utm_source=email&utm_medium=transactional&utm_campaign=stocknotif 2 2
AeonBeliever Δημοσ. Τετάρτη στις 05:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:25 μμ Αυτή η διαδικασία που έχουν για την πληρωμή που βάζεις ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και μετά θέλουν φωτογραφία με διαβατήριο ή ταυτότητα και την εταιρία την ίδια, δεν το έχω ξαναπετύχει. Είναι σύνηθες;
hasiotis_john Δημοσ. Τετάρτη στις 05:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:48 μμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, AeonBeliever είπε Αυτή η διαδικασία που έχουν για την πληρωμή που βάζεις ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και μετά θέλουν φωτογραφία με διαβατήριο ή ταυτότητα και την εταιρία την ίδια, δεν το έχω ξαναπετύχει. Είναι σύνηθες; Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ αν το παρακάνεις, αν για παράδειγμα βάλεις 2 κάρτες μαζί στο καλάθι θα περάσει μια χαρά η πληρωμή και δεν θα σου ζητήσουν τίποτα. Αν όμως αρχίσεις να κάνεις συνεχόμενες αγορές, ή βάλεις 5-6 κάρτες στο καλάθι, τότε σε καλούν να κάνεις ταυτοποίηση για να δουν ότι δεν καταχράζεσαι το σύστημα για δικό σου κέρδος (πχ να πουλάς μετά τα κλειδιά σε αγγελίες) να είναι για παράδειγμα κάτι σαν Bot fraud που αυτοματοποιημένα συστήματα κάνουν από μόνα τους αγορές όταν βλέπουν κάτι διαθέσιμο! (το ίδιο έγινε και με τα συλλεκτικά PlayStation που εξαφανίστηκαν με αυτό τον τρόπο και μετά γέμισαν οι αγγελίες και το ebay) Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:48 μμ από hasiotis_john
AeonBeliever Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ 52 minutes ago, hasiotis_john said: Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ αν το παρακάνεις, αν για παράδειγμα βάλεις 2 κάρτες μαζί στο καλάθι θα περάσει μια χαρά η πληρωμή και δεν θα σου ζητήσουν τίποτα. Αν όμως αρχίσεις να κάνεις συνεχόμενες αγορές, ή βάλεις 5-6 κάρτες στο καλάθι, τότε σε καλούν να κάνεις ταυτοποίηση για να δουν ότι δεν καταχράζεσαι το σύστημα για δικό σου κέρδος (πχ να πουλάς μετά τα κλειδιά σε αγγελίες) να είναι για παράδειγμα κάτι σαν Bot fraud που αυτοματοποιημένα συστήματα κάνουν από μόνα τους αγορές όταν βλέπουν κάτι διαθέσιμο! (το ίδιο έγινε και με τα συλλεκτικά PlayStation που εξαφανίστηκαν με αυτό τον τρόπο και μετά γέμισαν οι αγγελίες και το ebay) 1η μου παραγγελία ήταν και όντως πήρα 5 κάρτες των 20 ευρώ για την προσφορά της συνδρομής. Μόλις πέρασα τη πιστοποίηση, μου ανέφεραν πάντως ότι για οποιαδήποτε είδους αγορά κάνω πάλι από το ίδιο όνομα, δεν θα χρειαστεί πάλι τέτοιος έλεγχος. Άρα νομίζω ότι δεν ήταν θέμα ποσότητας ή ποσού, αλλά μήπως νέου λογαριασμού με πρώτη αγορά;
Nick64 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:53 μμ 4 ώρες πριν, aekfc212 είπε Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω πάνω από ένα χρονο την premium σε αυτή την τιμη Όχι δυστυχώς δεν γίνεται σαν το Game Pass. Η Sony προσφέρει μαξ έναν χρόνο. 9 λεπτά πριν, AeonBeliever είπε 1η μου παραγγελία ήταν και όντως πήρα 5 κάρτες των 20 ευρώ για την προσφορά της συνδρομής. Μόλις πέρασα τη πιστοποίηση, μου ανέφεραν πάντως ότι για οποιαδήποτε είδους αγορά κάνω πάλι από το ίδιο όνομα, δεν θα χρειαστεί πάλι τέτοιος έλεγχος. Άρα νομίζω ότι δεν ήταν θέμα ποσότητας ή ποσού, αλλά μήπως νέου λογαριασμού με πρώτη αγορά; Είναι θέμα ποσότητας. Όταν έκανε την πρώτη αγορά μου ζήτησε τα ίδια και σε εμένα και την έσπασα σε μικρότερες παραγγελίες. Νομίζω μέχρι 4x20 και 2x50 σε αφήνει χωρίς ταυτοπροσωποιηση 2 1
ChrisAce Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 μμ 7 ώρες πριν, aekfc212 είπε Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω πάνω από ένα χρονο την premium σε αυτή την τιμη 2 ώρες πριν, Nick64 είπε Όχι δυστυχώς δεν γίνεται σαν το Game Pass. Η Sony προσφέρει μαξ έναν χρόνο. Στην τιμή τις προσφοράς δεν γίνετε γιατί είναι για ΜΗ ενεργούς χρήστες τις υπηρεσίας. Την στιγμή που αγόρασες την ετήσια δεν είσαι πλέον ΜΗ ενεργός χρήστης τις υπηρεσίας. 😀 Αν θέλεις να προσθέσεις για παράδειγμα έναν χρόνο επιπλέον τότε θα το πληρώσεις 151,99. Τουλάχιστον εμένα που λήγει το 2029 με αφήνει να αγοράσω κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει βάλει κάποιο όριο στα πόσα χρόνια θα προπληρώσεις συνδρομή. Νομίζω δεν έχει όριο. Έχω βάλει και screenshot στην προηγούμενη σελίδα. EDIT: https://unboxholics.com/news/gaming/117108-typos-agorase-24-chronia-playstation-plus-kai-exigei-to-skeptiko-tou Δεν έχει όριο ούτε το PS+ ούτε η ... 😁 1
Pwpwpw Δημοσ. Πέμπτη στις 12:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:22 μμ 18 ώρες πριν, AeonBeliever είπε Αυτή η διαδικασία που έχουν για την πληρωμή που βάζεις ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και μετά θέλουν φωτογραφία με διαβατήριο ή ταυτότητα και την εταιρία την ίδια, δεν το έχω ξαναπετύχει. Είναι σύνηθες; Εγώ αγόρασα 5 20αρες εχθές δεν ζήτησες τέτοια πράγματα.
h3342 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:42 μμ αγόρασα 2 50αρες μάγκες με 80 ευρώ,μόνο ευχαριστώ, χτες δεν με άφηνε να προχωρήσω, σήμερα ξεκολλησε από το insta, απλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να τα δώσω για την συνδρομή 1 χρόνο ή να περιμένω κανένα καινούριο παιχνίδι να αγοράσω με αυτά τα λεφτά... βγαίνει κανένα καλό σύντομα?
AntiCambeR Δημοσ. Πέμπτη στις 08:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:26 μμ Υποστηρίζει PayPal το instant gaming; Το email που ζητάει στην αρχή, είναι μόνο για επιβεβαίωση της αγοράς και εκεί στέλνουν τον κωδικό;
aekfc212 Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Κριμα παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα