Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Απόκτησε το PS Plus Premium για 12 μήνες με 99,99 €
Μειώσαμε την τιμή της 12μηνης συνδρομής PlayStation®Plus Premium στα 99,99 € για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Ανακάλυψε τον Κατάλογο Κλασικών Παιχνιδιών, δοκίμασε επιλεγμένα παιχνίδια στις Δοκιμές Παιχνιδιών και άλλα πολλά. Και φυσικά, τα μέλη του PS Plus Premium μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στον Κατάλογο Παιχνιδιών για να παίξουν εκατοντάδες τίτλους, μεταξύ αυτών και τεράστιες επιτυχίες όπως το God of War Ragnarök.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου.
mb-spacer.gif
https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/?et_rid=&Linkid=250214-LNYE1BT02-GL-PLS-B-FLX&emcid=em-pl-518891#subscriptions/
Επεξ/σία από solidus21
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Συγνώμη τι 152€??

Αυτό το plus που είχε 60€?

Τι παραπάνω δίνει πλέον?Δεν ξέρω γιατι είναι παρκαρισμένο ποοολυ καιρό το ps..

Είναι το premium.

image.jpeg.31ff3ccb8e0cf8e0f596687cecbbda3a.jpeg

Για να πλήρωνες 60 ευρώ είχες το Essential.

Εσύ που δεν έχεις από ότι φαίνεται ενεργή συνδρομή τότε το Premium θα στο βγάζει 99,99 ευρώ από 151,99.

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Aπόκτησε το PS Plus Premium για 12 μήνες με 99,99 € , για αυτούς που δεν έχουν ενεργή συνδρομή.
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Είναι το premium.

image.jpeg.31ff3ccb8e0cf8e0f596687cecbbda3a.jpeg

Για να πλήρωνες 60 ευρώ είχες το Essential.

Εσύ που δεν έχεις από ότι φαίνεται ενεργή συνδρομή τότε το Premium θα στο βγάζει 99,99 ευρώ από 151,99.

Οχι τελευταία φορά που είχα το plus εγώ δν υπήρχαν αυτές οι κατηγορίες..Ήταν μήνας, τρίμηνο κ χρόνος..2 free παιχνίδια το μήνα κ online gaming ..Αυτά..!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πανος999 είπε

Οχι τελευταία φορά που είχα το plus εγώ δν υπήρχαν αυτές οι κατηγορίες..Ήταν μήνας, τρίμηνο κ χρόνος..2 free παιχνίδια το μήνα κ online gaming ..Αυτά..!

Αυτό που είχες λοιπόν το ονόμασαν essential και πρόσθεσαν άλλες 2 κατηγορίες, το extra και το Premium αυξάνοντας το κόστος φυσικά.

Ακόμα υπάρχει ο μήνας το 3μηνο και το ετήσιο. Φαίνεται στο screenshot μου.

Δημοσ.

Επίσης το Premium είναι το μόνο πακέτο από τα τρία που δίνει δωρεάν παιχνίδια για το PSVR2. Επομένως εάν είστε από αυτούς που αγόρασαν τους προηγούμενους μήνες το VR της Sony, αξίζει να πάτε στο Premium από την ώρα που έχει ίδια τιμή με το Extra.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι από το Insta Gaming αγοράζοντας 2x50€ PSN θα πληρώσετε 80€. Άρα Premium και Extra θα σας βγουν από 80€ αντί για 100€!

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 14/2/2025 στις 10:10 ΜΜ, Nick64 είπε

Επίσης το Premium είναι το μόνο πακέτο από τα τρία που δίνει δωρεάν παιχνίδια για το PSVR2. Επομένως εάν είστε από αυτούς που αγόρασαν τους προηγούμενους μήνες το VR της Sony, αξίζει να πάτε στο Premium από την ώρα που έχει ίδια τιμή με το Extra.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι από το Insta Gaming αγοράζοντας 2x50€ PSN θα πληρώσετε 80€. Άρα Premium και Extra θα σας βγουν από 80€ αντί για 100€!

Για κάποιον που δεν διαθέτει vr αξίζει το premium με την προσφορά στα 100 ευρώ έναντι του απλού essential στα 70 ευρώ; Σου δίνει πρόσβαση σε μεγαλύτερος αριθμό παιχνιδιών;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Για κάποιον που δεν διαθέτει vr αξίζει το premium με την προσφορά στα 100 ευρώ έναντι του απλού essential στα 70 ευρώ; Σου δίνει πρόσβαση σε μεγαλύτερος αριθμό παιχνιδιών;

Σε αυτή την τιμή αν το πάρεις και μέσω wallet ειδικά είναι που αξίζει ακόμα περισσότερο χωρίς 2η σκέψη.

Το essential δίνει 2-3 παιχνίδια το μήνα. Το premium έχει κατάλογο με πάνω από 600.

Νομίζω όμως πως σε λίγες μέρες λήγει αυτή η προσφορά οπότε μην αργήσεις να αποφασίσεις γιατί μετά πάει 151,99 ευρώ το ετήσιο.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Σε αυτή την τιμή αν το πάρεις και μέσω wallet ειδικά είναι που αξίζει ακόμα περισσότερο χωρίς 2η σκέψη.

Το essential δίνει 2-3 παιχνίδια το μήνα. Το premium έχει κατάλογο με πάνω από 600.

Νομίζω όμως πως σε λίγες μέρες λήγει αυτή η προσφορά οπότε μην αργήσεις να αποφασίσεις γιατί μετά πάει 151,99 ευρώ το ετήσιο.

Ναι νομίζω μέχρι 25 του μήνα είναι η προσφορά. Το μέσο wallet δεν κατάλαβα τι εννοείς!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ναι νομίζω μέχρι 25 του μήνα είναι η προσφορά. Το μέσο wallet δεν κατάλαβα τι εννοείς!

Δες το έγραψε ο Nick64 ακριβώς πριν από εσένα.

Στην ουσία αγοράζεις 2 κάρτες των 50 ευρώ για το playstation wallet δίνοντας 80 ευρώ.. Οπότε την συνδρομή premium την αγοράζεις με τα λεφτά του playstation wallet, έχοντας ξοδεύει 80..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Δες το έγραψε ο Nick64 ακριβώς πριν από εσένα.

Στην ουσία αγοράζεις 2 κάρτες των 50 ευρώ για το playstation wallet δίνοντας 80 ευρώ.. Οπότε την συνδρομή premium την αγοράζεις με τα λεφτά του playstation wallet, έχοντας ξοδεύει 80..

Από που τις αγοράζεις τις κάρτες;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Οι κύριες διαφορές είναι οι εξής 

Essential: 3 παιχνίδια το μήνα, Online Gaming, Cloud Saving και κάποια έξτρα έκπτωση στις εκπτώσεις του PS Store.

Extra: ότι έχει το Essential μαζί με περίπου 400 παιχνίδια PS4/PS5 (πχ God Of War, Ghost Thushima, Last of Us, Star Wars Jedi Survivor κτλ), Ubisoft+ Games

Premium: ότι έχει το Extra συν PS Classics (PS1,PS2,PS3,PSP) τα οποία όμως είναι κυρίως streaming, Streaming των παιχνιδιών σε PC, PSVR2 Games και πρόσβαση σε trials 2 ωρών στα περισσότερα νέα παιχνίδια 

Γενικά στα 80€ ή ακόμη και 100€, από την ώρα που η τιμή είναι ίδια, αξίζει το Premium. Εάν δεν ενδιαφέρει τίποτα από τα παραπάνω τότε το Essential θα σε καλύψει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...