Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με το street photography εδώ και μερικό καιρό, και όσο αφορά το νομοθετικό πλαίσιο, τι ισχύει για εδώ στην Ελλάδα; Με ψάξιμο στο Google περισσότερο μπερδεύτηκα με το τι απόψεις λέει η μια ιστοσελίδα ή η άλλη παρά να λάβω μια απάντηση. Ασχολούμαι με αυτό σαν χόμπι, και είναι μερικές φωτογραφίες που έχω ανεβάσει στο Instagram. Μερικές από τις φωτογραφίες, έχουν πρόσωπα εμφανή. Για να μη πολυλογώ, τι ισχύει με το νομοθετικό πλαίσιο;

Δημοσ.

Τυπικά απαγορεύεται όπως και άπειρα πράγματα.

Πρακτικά κλάιν μάιν εκτός άμα σε δει κανείς και έρθει να ζητήσει τον λόγο όπου θα πρέπει να έχεις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες για να τον πας με τα νερά σου και να σβήσεις την φωτογραφία αν χρειαστεί

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τυπικά απαγορεύεται όπως και άπειρα πράγματα.

Πρακτικά κλάιν μάιν εκτός άμα σε δει κανείς και έρθει να ζητήσει τον λόγο όπου θα πρέπει να έχεις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες για να τον πας με τα νερά σου και να σβήσεις την φωτογραφία αν χρειαστεί

Έχω κάνει μερικές λήψεις, μερικές έγιναν από απόσταση ή σχετικά κοντά, και τα πρόσωπα φαίνονται, είναι εστιασμένα δηλαδή. Βέβαια στις περισσότερες δεν με είδαν ή μάλλον θα με είδαν αλλά δεν αντέδρασαν (δεν ξέρω, δεν μπορώ να διαβάσω το μυαλό των ατόμων που τράβηξα φωτογραφία). Και είμαι σε φάση, να τα ανεβάσω πχ στο ινστα, να μη το ανεβάσω, μη μπλέξω κάπου και μετά άντε συμμάζευε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zurabi είπε

Καλησπέρα, 

έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με το street photography εδώ και μερικό καιρό, και όσο αφορά το νομοθετικό πλαίσιο, τι ισχύει για εδώ στην Ελλάδα; Με ψάξιμο στο Google περισσότερο μπερδεύτηκα με το τι απόψεις λέει η μια ιστοσελίδα ή η άλλη παρά να λάβω μια απάντηση. Ασχολούμαι με αυτό σαν χόμπι, και είναι μερικές φωτογραφίες που έχω ανεβάσει στο Instagram. Μερικές από τις φωτογραφίες, έχουν πρόσωπα εμφανή. Για να μη πολυλογώ, τι ισχύει με το νομοθετικό πλαίσιο;

Έχει ξανασυζητηθεί, δες εδώ ...

Μέσα στο νήμα υπάρχουν παραπομπές, και στην πρώτη  και στην δεύτερη σελίδα. 

Επεξ/σία από Jiakometi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...