sphinxgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το κάνετε σε icognito και αφού έχει σβήσει το ιστορικό στο icognito. Μπορείτε να κλείσετε όσες παραστάσεις θέλετε για μελλοντικές ημερομηνίες. Για να ισχύσει το 1+1 πρέπει να κλείσετε σήμερα εισιτήρια. Οι παραστάσεις : https://a-th.gr/sezon-2024-2025/ Ο κωδικός έκπτωσης : ATHINAIKA Μόλις βάλετε 2 εισιτήρια, βάζετε τον κωδικό και αλλάζουν οι τιμές. Η εικόνα είναι πριν την εφαρμογή του κωδικού . Έπειτα θα αλλάξουν οι τιμές. Αν δεν το κάνετε απο icognito , δεν εμφανίζεται το πεδίο. Η προσφορά δεν ισχύει για τις φιλοξενούμενες παραστάσεις (ξεχωριστή κατηγορία). Εδω ειναι μετά την εφαρμογή κωδικου: Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από sphinxgr 3
Tsino Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 3 που κοίταξα κριτικές δεν είναι καλές. Υπάρχει καμια πρόταση ?
ilias87 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 29 minutes ago, Tsino said: 3 που κοίταξα κριτικές δεν είναι καλές. Υπάρχει καμια πρόταση ? Τα αξύριστα πηγούνια που είχα δει στο παρελθόν με άλλο καστ μου άρεσε. Το μαρτυρας κατηγορίας έχει καλές κριτικές και το Μπαμπάδες με ρούμι για όσους δεν το έχουν δει στο παρελθόν. 2 1
logo15 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, gbras είπε Προτεινετε καποια παρασταση; 3 ώρες πριν, Tsino είπε 3 που κοίταξα κριτικές δεν είναι καλές. Υπάρχει καμια πρόταση ? το 80% μην πω παραπναω των παραστασεων ειναι απαραδεκτες
safridia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μισο λεπτο, αυτο εδω το φορουμ δεν ειναι που δεν ηθελε τις μη τεχνολογικες προσφορες και συνεχως κλειδωνατε θεματα που ξεκαθαρα ενδιαφεραν τα μελη; Καταλαβε καποιος οτι ηταν τραγικα λαθος εκεινη η εμμονη και πλεον ο κοσμος βρισκει αλλου τις προσφορες; προσθετω την σελιδα εδω lagonika.gr Πηρα το Μπαμπαδες με ρουμι μιας και ηταν προσφορα Θελω ομως να δω το Η μητερα του σκυλου, εχω επισης και το βιβλιο στον ουρανοξυστη με τα αδιαβαστα και το Τυχαιο θανατο ενος αναρχικου. Δεν τα παω πολυ καλα με το θεατρο αλλα θελω να βελτιωσουμε την σχεση μας , τα οικονομικα δεν βοηθανε την κατασταση μας Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από safridia 2
safridia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, apotsi είπε Σας παίζει; Γιατί εμένα δε μου παίζει ο κωδικός. Ηταν μονο για παρασκευη, την ημερα των ερωτευμενων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα