antonis1979 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Καλημέρα σε όλους, αρχικά δεν ήξερα που να θέσω το ερώτημα και τελικά κατέληξα εδώ. Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος που γωρίζει καλύτερα και να μου διευκρινήσει ποιά είναι η διαφορά "Παραγωγή" και "Εγχυση" στο ιστορικό ενδείξεων καταχωρητών παροχής του ΔΕΔΔΗΕ! Για την οικονομία της συζήτησης ας παραθέσω κάποια στοιχεία: απο οτι έχω καταλάβει η στήλες "Ένδειξη" ειναι οι συνολικές και οι στήλες "Κατανάλωση" είναι οι μετρήσεις που αφορούν την τελευταία περίοδο καταμέτρησης. Βασικά αναρωτιέμαι αν οι kw/h για τις οποίες θα χρεωθώ προκύπτουν απο --> (1002+223)-(513+50) ή (1002+223)-50 ; Ευχαριστώ!
sofro Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Το 2ο νομίζω. Παρήγαγες 513 από τα οποία κατανάλωσες τα 463 και τα 50 τα έδωσες στο δίκτυο. Επομένως η χρεωστέα κατανάλωση είναι 1002 + 223 -50 1
antonis1979 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Άρα λοιπόν η πραγματική κατανάλωση μου είναι 1225 + 463(513-50) = 1668 απλώς τα 463 τα έκαψε on the fly που λέγαμε παλιά 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα