Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Σκοπεύω να ανανεώσω την ιστοσελίδα της εταιρείας μου και θέλω να μου προτείνετε όσοι γνωρίζετε κάποια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Καλό θα είναι όσοι προτείνετε κάποια να υπάρχει μια εμπειρία στο παρελθόν. Επίσης θα ήθελα να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξω καθώς δεν έχω γνώση επί του θέματος σχεδόν καθόλου.
Η σελίδα που έχουμε τώρα είναι μια στατική σελίδα όπου περιέχει πληροφορίες για την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Δημοσ.

Για αυτό που θέλεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί το WordPress. Στο https://www.facebook.com/groups/WordPressGreekCommunity υπάρχει η ελληνική κοινότητα που μπορείς να δημοσιεύσεις αγγελία. Θα πρότεινα από αυτούς που θα απαντήσουν αλλά και γενικότερα με αναζήτηση που μπορείς να κάνεις και μόνος σου να διαβάσεις κριτικές πελατών τους στη Google αλλά το κυριότερο είναι να σου δείξουν προηγούμενες δουλειές τους για να έχεις μια εικόνα του τι να περιμένεις. Επίσης σημαντικό στο συμφωνητικό που θα κάνετε να είναι αυστηρά καθορισμένο και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου γιατί και άριστος να είναι κάποιος στο τεχνικό κομμάτι εάν δεν έχει χρόνο και σου καθυστερεί την παράδοση δεν είναι και ότι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...