Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 300sms φαινονται πουθενά μέσα στην εφαρμογή του whatsup? Ενεργοποίησα το data month, ολα τα υπόλοιπα φαίνονται πλην των sms. Σε εσάς φαίνονται καπου στην εφαρμογή? 

Thanks, 

Edit. Όντως τώρα που έστειλα sms, χρεώνει 20 sent το sms (+ φορο).. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, oldnew είπε

Τα 300sms φαινονται πουθενά μέσα στην εφαρμογή του whatsup? Ενεργοποίησα το data month, ολα τα υπόλοιπα φαίνονται πλην των sms. Σε εσάς φαίνονται καπου στην εφαρμογή? 

Thanks, 

Edit. Όντως τώρα που έστειλα sms, χρεώνει 20 sent το sms (+ φορο).. 

Τα 300 sms νομιζω ειναι μονο οταν παιρνεις το πακετο με τα 11,50€ με την ονομασια "calls to all". Το οποιο calls to all δινει:

1000’
προς όλους
1,5GB
300 SMS
προς όλους
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΜΗΝΑΣ
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ: 11,5€

Το δωρο των 9 μηνων οπως αναφερει κανονικοτατα στην προσφορα ειναι το εξης:

200 GB και
Απεριόριστα Λεπτά
Ομιλίας δώρο
με κάθε ενεργοποίηση των πακέτων CALLS TO ALL,
UNLIMITED CALLS, DATA MONTH, DIY, Student DIY
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 ΜHΝΕΣ
+προσφορά online ενεργοποίησης +2 GB Reload it

εχει κ σχετικο παραδειγμα που δειχνει τι δινει κ πως, αν κατεβειτε πιο κατω στην σελιδα του what's up που υπαρχει κ στο 1ο link.
Επεξ/σία από kallair
  • Thanks 2
Δημοσ.
15 minutes ago, kallair said:

Τα 300 sms νομιζω ειναι μονο οταν παιρνεις το πακετο με τα 11,50€ με την ονομασια "calls to all". Το οποιο calls to all δινει:

1000’
προς όλους
1,5GB
300 SMS
προς όλους
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΜΗΝΑΣ
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ: 11,5€

Το δωρο των 9 μηνων οπως αναφερει κανονικοτατα στην προσφορα ειναι το εξης:

200 GB και
Απεριόριστα Λεπτά
Ομιλίας δώρο
με κάθε ενεργοποίηση των πακέτων CALLS TO ALL,
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 ΜHΝΕΣ
+προσφορά online ενεργοποίησης +2 GB Reload it

εχει κ σχετικο παραδειγμα που δειχνει τι δινει κ πως, αν κατεβειτε πιο κατω στην σελιδα του what's up που υπαρχει κ στο 1ο link.

Εγώ αυτο που εχω καταλάβει,  είναι αν δεν στέλνεις μηνύματα ή στέλνεις λιγα συμφερει το data month, αφου έχεις 200gb + απεριόριστα τηλέφωνα και χρεώνεσαι 8.5ε (+φόρους), και αν χρειαστείς και κανα sms χρεώνεσαι 20 σεντς για το καθένα. 

Με το call to all,  ουσιαστικά έχεις παλι τα ιδια (λογω των δωρων) και απλά κερδίζεις τα 300 sms. Μονο που χρεώνεσαι 11,5, 3 ευρώ παραπάνω. Αυτα τα 3 ευρω φτάνουν για 15 μηνύματα.. αν χρειαστεί.  Αν στείλεις παραπάνω απο 15, συμφερει το call to all

Αν κάπου κανω λαθος διορθώστε με..

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, oldnew είπε

Εγώ αυτο που εχω καταλάβει,  είναι αν δεν στέλνεις μηνύματα ή στέλνεις λιγα συμφερει το data month, αφου έχεις 200gb + απεριόριστα τηλέφωνα και χρεώνεσαι 8.5ε (+φόρους), και αν χρειαστείς και κανα sms χρεώνεσαι 20 σεντς για το καθένα. 

Με το call to all,  ουσιαστικά έχεις παλι τα ιδια (λογω των δωρων) και απλά κερδίζεις τα 300 sms. Μονο που χρεώνεσαι 11,5, 3 ευρώ παραπάνω. Αυτα τα 3 ευρω φτάνουν για 15 μηνύματα.. αν χρειαστεί.  Αν στείλεις παραπάνω απο 15, συμφερει το call to all

Αν κάπου κανω λαθος διορθώστε με..

πολυ σωστο αυτο. αν καποιος (ποιος στελνει sms την σημερον ημερα κ οχι RCS;;) στελνει ακομα SMS, βλεπει τι τον συμφερει κ ενεργοποιει αναλογως. 

εγω απλως πιο πανω ανεφερα ποια ειναι η πραγματικη προσφορα, γιατι και στον τιτλο του θεματος αναφερονται τα SMS (κακώς), ενω η πραγματικη προσφορα ειναι οτι με την ενεργοποίηση των πακέτων CALLS TO ALL,
 παιρνεις την προσφορα των 200gb και unlimited calls. 

Τα υπολοιπα που αναφερει ο ΤS ειναι μερος του call to all πακετου.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...