Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, soul_d said:

Χρειάζεται να γίνει η διαδικασία μέσω της εφαρμογής. Ενεργοποίηση sim κτλ

Δηλαδή πρώτα πρέπει να κάνεις ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής και μετά θα αλλάξει ο πάροχος? Γιατί στο κατάστημα μου είπαν ότι περιμένεις να χαθεί το σήμα και μετά κάνεις τη διαδικασία. Το ίδιο αναφέρει και ο ulb:

On 19/02/2025 at 10:05, ulb said:

Γενικά αν δεις ότι δεν έχεις σήμα στην εταιρία που είσαι τώρα, τότε αλλάζεις τις SIM και κάνεις τη διαδικασία ενεργοποίησης.

πρωτόγονα πράγματα εν έτι 2025

Επεξ/σία από downhill
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα την διαδικασία μεσω του cosmote app εβαλα what's up αλλα μου βγαζει οτι ο αριθμος ειναι cosmote. τι κανουμε τωρα;

Επεξ/σία από fysikos
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, fysikos είπε

εκανα την διαδικασία μεσω του cosmote app εβαλα what's up αλλα μου βγαζει οτι ο αριθμος ειναι cosmote. τι κανουμε τωρα;

Ενώ τι περίμενες να είναι;

2 ώρες πριν, downhill είπε

Δηλαδή πρώτα πρέπει να κάνεις ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής και μετά θα αλλάξει ο πάροχος? Γιατί στο κατάστημα μου είπαν ότι περιμένεις να χαθεί το σήμα και μετά κάνεις τη διαδικασία. Το ίδιο αναφέρει και ο ulb:

Ναι. Αφού πάρεις την κάρτα, κάνεις την διαδικασία 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, soul_d είπε

Ενώ τι περίμενες να είναι;

Ναι. Αφού πάρεις την κάρτα, κάνεις την διαδικασία 

αφου επελεξα να ειναι whats up περιμενα να είναι whats up. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fysikos είπε

αφου επελεξα να ειναι whats up περιμενα να είναι whats up. 

Το what's up είναι cosmote. Μήπως εννοείς cosmocarta;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, soul_d είπε

Το what's up είναι cosmote. Μήπως εννοείς cosmocarta;

προφανως

Επεξ/σία από fysikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, fysikos είπε

προφανως

Ξανά διάβασε τι έγραψες, γιατί μόνο προφανές δεν ήταν. Στείλε μήνυμα στην εξυπηρέτηση και θα στο αλλάξουν 

Επεξ/σία από soul_d
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο 10 φορές και 3 διαφορετικα κινητα, εξακολουθεί να βγάζει αυτό :

Τι κάνουμε? Για ταυτότητα 1 δεν γράφουμε ως αριθμός εγγράφου ταυτοποίησης ? Κανω κατι λάθος? Εντωμεταξύ το έχω ξανακάνει πριν 1 μηνα χωρίς πρόβλημα τότε. Υποπτεύομαι οτι δεν το βλέπει επειδή η υπογραφή του αστυνομικού στην ταυτότητα είναι πανω σε ένα νούμερο της ταυτότητας.. 

Screenshot_20250221_140816_WHAT'S UP.jpg

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ulb said:

Τον αριθμό της ταυτότητας σου γράφεις στο ανάλογο πεδίο, όχι "1".

Ναι? 

Τωρα το εκανα θέμα, μίλησα και με εκπρόσωπο. Όντως θέλει αριθμό ταυτότητας εκει? Πάντως μου γράφει οτι δεν αναγνώριζει το έγγραφο. 

Για να ξανα δοκιμάσω. 

Σε ευχαριστώ! 

Edit.. Όντως τώρα έφυγε το ενα λάθος αλλα εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την ταυτότητα. Πιθανόν επειδή η υπογραφή του αστυνομου είναι πάνω σε ενα νούμερο της ταυτότητας με αποτέλεσμα σχεδόν να μη φαίνεται.. Εγω τι φταίω όμως. Και όταν τη δίνω σε άνθρωπο κανει μια ώρα να δει το νούμερο. 

Το περίεργο είναι την προηγούμενη φορά την είχε αναγνωρίσει, στην προηγούμενη προσφορά. 

3 κινητά δοκιμάσα, 3 διαφορετικες κάμερες, φως μέρας, νύχτας.. Η φώτο της ταυτότητας μια χαρά φαίνεται. 

Εντωμεταξυ ουτε sms επιβεβαίωσης του κινητού δεν έρχεται πλέον. Τα εχει φτύσει τελειως το σύστημά..  Έχει 5 λεπτά προθεσμία και έρχεται μετα 7 λεπτά. 

Δε θέλουν πελάτες αυτοι, παραιτούμαι, τέλος. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/2/2025 στις 7:28 ΜΜ, ep1 είπε

Δεν ξέρω με τι δράκο παλεύεις 3 ώρες. Δες εικόνες.
Βήμα 1ο

Βήμα 2ο

Βήμα 3ο

αυτο γινοταν κανονικά. το 3ωρο αφορουσε τηβ φόρτωση των εγγραφων και την selfie.

τελικα η διαδικασία ολοκληρωθηκε μεσω του cosmote app που εχει τα πλαισια για την ταυτότητα και την selfie.

αν σε καποιον γινει cosmocarta μπορει να το αλλαξει σε what's up και μετα να ενεργοποιήσει καποιο πακετο

Επεξ/σία από fysikos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...