Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκανα αιτηση απο vodafone προε cosmote k σήμερα εφτασε η sim της cosmote.

πρεπει να κανω κατι ή περιμενω μηνυμα απο cosmote για να βαλω την sim;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, fysikos είπε

Περιμένεις να σου έρθει μήνυμα. Από Cosmote σε Vodafone μου είχαν έρθει κάμποσα μηνύματα περί φορητότητας αλλά στη Cosmote, προς το παρόν τουλάχιστον, νεκρική σιγή. Πολύ δύσκολα θα προλάβουμε την προσφορά αν δε δώσουν παράταση έτσι όπως πάει.

Γενικά αν δεις ότι δεν έχεις σήμα στην εταιρία που είσαι τώρα, τότε αλλάζεις τις SIM και κάνεις τη διαδικασία ενεργοποίησης.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, fysikos είπε

Ο φάκελος πάνω έχει ένα qr. Το σκανάρεις. Κατεβάζεις την εφαρμογή whats up. Κάνεις την ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής ανεβάζοντας αυτά που ζητάει. Με το που ολοκηρώσεις θα λάβεις μην΄τματα και απο cosmote και από vodafone και την επόμενη ημέρα θα περάσεις σε cosmote.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Να συμπληρώσω πως η διαδικασία μπορεί να γίνει και μέσω της εφαρμογής Cosmote σε περίπτωση που του What's Up σας βγάζει πρόβλημα, δε χρειάζεται αποκλειστικά να γίνει μέσω αυτής του What's Up. Γιατί εγώ αυτό θεωρούσα, δεν μπορούσα να συνδεθώ και έφαγα μισή ώρα το τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση και εν τέλη μου πρότειναν να την κάνω από την εφαρμογή Cosmote και έπειτα να το αλλάξουμε χειροκίνητα και εκεί έτσι είδαμε ότι σου δίνει τη δυνατότητα από την εφαρμογή Cosmote να επιλέξεις αν θέλεις Cosmote Neo ή καρτοκινητή και για καρτοκινητή τι απ όλα θέλεις (Cosmoκαρτα, What's Up ή Frog).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ήρθε η sim και την έχασα πριν την ενεργοποιησω 😬

παραγγέλνω καινούρια ή μπορώ να πάω σε κατάστημα για αντικατάσταση?

Επεξ/σία από downhill
  • Haha 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, downhill είπε

Έχει κάτσει ο σατανάς επάνω και δεν την βρίσκεις. Φτιάξε φανουροπιτα

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να πάρουμε τις παροχές αυτές μετά την ενεργοποίηση της κάρτας πρέπει να βάλουμε 13€ ή να μείνουν καθαρά 13;

Επεξ/σία από elvor
Δημοσ.
Στις 14/2/2025 στις 12:33 ΜΜ, Spyrito33 είπε

κανεις φορητοτητα καρτοκινητο Voda. και μετα κανεις φορητοτηρα απο τη voda σε αυτους. Thanx me later aligator.

Θέλει 3 μήνες να περάσουν για να το δεχτούν 

έτσι ήξερα ότι γινόταν πριν ένα χρόνο (τσεκαρισμένο από εμένα τον ίδιο ) δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι 

Δημοσ.
13 hours ago, downhill said:

απαντάω στον εαυτό μου επειδή ρώτησα στο κατάστημα. Πρέπει να περιμένω να χαθεί το σήμα στην υπάρχουσα σύνδεση (voda), πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μεταφέρει τη σύνδεση στην Cosmote και τότε μπορώ να πάω στο κατάστημα να πάρω νέα sim. Μου είπαν ότι αυτό γίνεται συνήθως 1-2 μέρες μετά την παραλαβή της sim.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου βγαζει μη ευκρινές έγγραφο την ταυτότητα..

Και αριθμός εγγράφου ταυτοποιησης δεν είναι αποδεκτός.. 

Τι αριθμό εγγράφου βάζουμε? 

Βαζω :1 

Που νομίζω είναι για ταυτότητα.

Μήπως πρεπει να βαλω τον αριθμό της ταυτότητας? 

Τοχω κάνει 5 φορές, βαρέθηκα..

Edit μετα 8 φορές τα ιδια.. Τι μ@λ@κια σύστημα είναι αυτο ρε και σκέψου τοχω ξανα κάνει στην προηγούμενη προσφορά, τα είχε δει κανονικά τωρα τίποτα. Ταλαιπωρουν τον κόσμο ανεφ ουσίας. Αφού δε δουλεύει 100% αυτη η παπαρια γιατί δεν βάζουν να στείλουμε με email κατι πχ φωτογραφια. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
Στις 20/2/2025 στις 8:38 ΠΜ, NOODLE είπε

Θέλει 3 μήνες να περάσουν για να το δεχτούν 

έτσι ήξερα ότι γινόταν πριν ένα χρόνο (τσεκαρισμένο από εμένα τον ίδιο ) δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι 

Δεν ισχύει αυτό. Μπορείς να φύγεις και την επόμενη ημέρα 

21 ώρες πριν, downhill είπε

απαντάω στον εαυτό μου επειδή ρώτησα στο κατάστημα. Πρέπει να περιμένω να χαθεί το σήμα στην υπάρχουσα σύνδεση (voda), πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μεταφέρει τη σύνδεση στην Cosmote και τότε μπορώ να πάω στο κατάστημα να πάρω νέα sim. Μου είπαν ότι αυτό γίνεται συνήθως 1-2 μέρες μετά την παραλαβή της sim.

Χρειάζεται να γίνει η διαδικασία μέσω της εφαρμογής. Ενεργοποίηση sim κτλ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...