Rattlehead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Είχαμε συναντήσει κάτι αντίστοιχο πριν λίγο καιρο(απεριοριστα GB ομως αλλα χωρις sms),τώρα βγάζει νέα προσφορά https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup Αφορα νέα νούμερα ή φορητότητα σε What's up και Frog. Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 24/2/2025. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Rattlehead 3
ep1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Καλό θα ήταν το η τελευταία πρόταση να γίνει με έντονα γράμματα και να μπει στον τίτλο η διευκρίνηση ότι για να πάρεις την προσφορά πρέπει να ενεργοποιήσεις μέχρι 24/2. Ευχαριστούμε.
eselor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Ερώτηση: μπορώ να την βάλω σε 5g modem και να αντικαταστήσω το ίντερνετ στο εξοχικό;
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Φορητότητα πιάνεται και αν πάω από NEO σε What's up;
Spyrito33 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δηλαδη καθε μηνα με την ανανεωση θα μπαινουν 200GΒ ή μια φορα στην αρχη? Λιγο περιεργο μου φαινεται..
tiniakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, Indiko_Xoiridio είπε Φορητότητα πιάνεται και αν πάω από NEO σε What's up; Όχι
Spyrito33 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, Indiko_Xoiridio είπε Φορητότητα πιάνεται και αν πάω από NEO σε What's up; κανεις φορητοτητα καρτοκινητο Voda. και μετα κανεις φορητοτηρα απο τη voda σε αυτους. Thanx me later aligator. 4
kallair Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Παιδες η διαδικασια για ταυτοποιηση του αριθμου ποια ειναι; γινεται σε 2ο χρονο; γτ τωρα απλα μου ζητησε κ εστειλε εναν κωδικο στο κινητο κ μετα απλα πληρωσα ενα 3€ και τελος.
oldnew Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 28 minutes ago, kallair said: Παιδες η διαδικασια για ταυτοποιηση του αριθμου ποια ειναι; γινεται σε 2ο χρονο; γτ τωρα απλα μου ζητησε κ εστειλε εναν κωδικο στο κινητο κ μετα απλα πληρωσα ενα 3€ και τελος. Ναι γίνεται μολις παρεις την νεα sim και πας να την ενεργοποίησεις. 1
ulb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Spyrito33 είπε κανεις φορητοτητα καρτοκινητο Voda. και μετα κανεις φορητοτηρα απο τη voda σε αυτους. Thanx me later aligator. Δεν προλαβαίνει. Αυτό ήθελα να κάνω στην προηγούμενη προσφορά αλλά δεν πρόλαβα δυστυχώς. Η αλλαγή παρόχου προσωπικά μου κράτησε 11 ημέρες και τώρα το σκέφτομαι γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβει να γίνει η αλλαγή έως 24/2. 1
prefuse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, ulb said: Δεν προλαβαίνει. Αυτό ήθελα να κάνω στην προηγούμενη προσφορά αλλά δεν πρόλαβα δυστυχώς. Η αλλαγή παρόχου προσωπικά μου κράτησε 11 ημέρες και τώρα το σκέφτομαι γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβει να γίνει η αλλαγή έως 24/2. Σκέφτομαι να κάνω και εγώ το ίδιο για 3 νούμερα, κρατάει τόσο πολύ, 11 μέρες, η αλλαγή παρόχου; Μήπως ήταν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με την δική σου αίτηση; Νόμιζα ότι γίνεται άμεσα και μετά από 1-2 μέρες μπορείς να κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο. Μήπως κάποια από τις 2, nova, Vodafone, είναι πιο γρήγορες στην αλλαγή παρόχου; μήπως σε κατάστημα γίνεται πιο γρήγορα από ότι αίτηση από το ίντερνετ; Αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας διευκρινίσει Ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από prefuse
ulb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Σε 11 ημέρες πάντως εγώ από την ημέρα της αίτησης είχα σήμα στη νέα SIM. Προχώρησα πάντως πάλι σε αλλαγή λόγο του καλύτερος σήματος της Cosmote. Θέλω να πιστεύω ότι θα προλάβω την προσφορά. Τώρα όσο αφορά το αν σε κάποιο πάροχο γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της φορητότητας, δεν το γνωρίζω όπως επίσης και αν από κάποιο κατάστημα γίνεται πιο σύντομα η διαδικασία (πιθανόν).
soul_d Δημοσ. Σάββατο στις 11:50 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:50 πμ 20 ώρες πριν, prefuse είπε μήπως σε κατάστημα γίνεται πιο γρήγορα από ότι αίτηση από το ίντερνετ Πολύ σωστά. Γίνεται πιο γρήγορα σε κατάστημα η φορητότητα. Επίσης δεν χρειάζεται απαραίτητα 11 μέρες όπως έγραψε ο συμφορουμίτης. Μπορεί να πάρει 2-3 εργάσιμες. Κάποιες φορές ίσως πάρει και παραπάνω. Έτυχε και σε 35 μέρες, αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. 1
Yannis35 Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Μπορείτε να πάρετε δωρεάν κάρτες της Nova και να γίνει η φορητότητα δωρεάν και πολύ γρήγορα. Υπάρχουν τηλέφωνα σε διπλανό φόρουμ για συνεργάτες νοβα που στέλνουν κάρτες άμεσα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα