evark Δημοσ. Κυριακή στις 10:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:57 μμ (επεξεργασμένο) To pc βασίζεται σε windows και τα windows είναι τελείως απρόβλεπτα, και όταν μουλαρώσουν δεν φιάχνονται μα τίποτα. Το βλέπω καθημερινά, η κόρη μου παίζει 2-3 παιχνίδια, τα παίζει και στο xbox και στο pc της, στο xbox παίζουν πάντα μια χαρά, περιστασιακά παίζει και στον υπολογιστή τα ίδια παιχνίδια ακριβώς με τον ίδιο λογαριασμό, Ε! μία στις τρεις φορές κάποιο παιχνίδι δεν ξεκινάει στο pc, άγνωστο γιατί, κάποια στιγμή σταματάει να παίζει τελείως.... σημειώστε ότι ουτε updates κάνουμε στο pc ούτε τιποτα, μόνο τα drivers... η μόνη λύση είναι εγκατάσταση windows ξανά, σε καθαρό μηχάνημα, πάλι παίζει για κάποιο διάστημα, με τυχαίες αποτυχίες και τελικά καταλήγουμε να μη παίζει ποτέ..... Ούτε logs υπάρχουν, ούτε κάποιος τρόπος να κάνεις troubleshoot το πρόβλημα, απλά η λύση πάντα με τα windows είναι να τα σβήσεις και να τα ξαναβάλεις. Αυτό δεν το λές απροβλημάτιστο, ούτε φαντάζομαι συμβαίνει μόνο σε εμένα..... (εγω ευτυχώς δεν τρέχω πουθενά windows). Επεξ/σία Κυριακή στις 11:02 μμ από evark
mike299 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:29 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:29 πμ (επεξεργασμένο) On 14/02/2025 at 17:59, Federacion said: Φίλε μου τι λες; Που για να κάτσεις να παίξεις ακόμα και pro πρέπει να σετάρεις μισή ωρίτσα στο νερό, άσε αν είναι κάτι άλλο που δεν βλέπει το controller έχεις χάσει το διωράκι και φυσικά κάθε διάθεση για παιχνίδι. Ο μόνος λόγος για μένα που υπάρχει και θα υπάρχει το PC gaming δεν είναι τα textures και τα ουλτρα πραγματακια που απολαμβάνει μια οικτρή μειοψηφία enthusiasist. Ο μόνος λόγος είναι η πειρατεία. Αν αύριο σου πούνε ότι ξες το xbox series παίζει σπασμένα και τα παίζει και online, οι πωλήσεις του θα 10πλασιαστούν μέσα σε μια χρονιά. Πατάς play και παίζει. Τόσο απλό. On 15/02/2025 at 18:14, evark said: Εγώ πιστεύω το αντίθετο.... η αγορά των pc μειώνεται τα τελευταία χρόνια, οι πωλήσεις desktop υπολογιστών και DIY (που είναι και η πλειοψηφία των gaming pc) μειώνεται. Αν θες για μια κάρτα της προκοπής 500 ευρώ και άλλα τόσα για το υπόλοιπο μηχάνημα το ελάχιστο, το pc gaming, θα καταλήξει μια μικρή αγορά λίγων. Ακόμα και στα laptop μπορεί να βλέπουμε μια αυξηση του μεριδίου των gaming αλλά μη κοροιδευόμαστε, τα laptop δεν είναι gaming machines, είναι πιο πολύ marketing με λαμπάκια και μπλιμπλίκια που πληρώνουν τα κορόιδα. Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι τα παιχνίδια βελτιστοποιούνται για τις κονσόλες (είτε για ps είτε για xbox) και μεταφέρονται στα pc, δεν εξηγείται αλλιώς πώς οι κονσόλες με μια AMD APU, να παίζουν αποδεκτά, ενώ στο pc να θές πολύ καλύτερη κάρτα και πιο δυνατή CPU για παρόμοια επίδοση. Το pc gaming μικραίνει και θα μείνει μια αγορά για χομπίστες με γερό πορτοφόλι..... Γυρίσαμε πάλι στο "Το PC gaming πεθαίνει!"? Είχα να το διαβάσω πάνω από δέκα χρόνια Το PC gaming revenue είναι όσο αυτό των Nintendo, playstation και Xbox μαζί!!! https://www.dsogaming.com/news/capcom-has-sold-more-units-on-pc-in-the-first-half-of-fy25-than-on-nintendo-switch-playstation-and-xbox-combined/ Η take two αναγνωρίζει ότι η μη έκδοση σε PC θα της στοιχίσει το 40% των πωλήσεων Το PC gaming ζει ξανά την χρυσή εποχή του αλλά μερικοί νομίζουν ακόμα ότι πεθαίνει. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:31 πμ από mike299 1
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 08:34 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:34 πμ 1 λεπτό πριν, mike299 είπε Γυρίσαμε πάλι στο "Το PC gaming πεθαίνει!"? Είχα να το διαβάσω πάνω από δέκα χρόνια Το PC gaming revenue είναι όσο αυτό των Nintendo, playstation και Xbox μαζί!!! https://www.dsogaming.com/news/capcom-has-sold-more-units-on-pc-in-the-first-half-of-fy25-than-on-nintendo-switch-playstation-and-xbox-combined/ Η rockstar αναγνωρίζει ότι η μη έκδοση σε PC θα της στοιχίσει το 40% των πωλήσεων Το PC gaming ζει ξανά την χρυσή εποχή του αλλά μερικοί νομίζουν ακόμα ότι πεθαίνει. Είναι λίγο περίεργο όλο αυτό ναι. Επειδή βγήκαν 2 καρτες γραφικών 1500 και 3000 ευρώ σημαίνει ότι το pc Gaming πεθαίνει. Λες και δεν υπάρχουν άλλες 50 από 200 μεχρι 800 ευρώ που μπορείς να παίξεις τα πάντα. Το pc gaming ανθίζει εδώ και χρόνια το μόνο που έμεινε είναι να δούμε first party από nindy και απλά έχεις το απόλυτο. Γιατί ότι άλλο κυκλοφορεί το έχουμε και μάλιστα με τα καλύτερα γραφικά που κυκλοφορούν εκεί έξω πέρα από την ευελιξία στο πως θες να παίξεις κάποιο παιχνίδι. Πως γίνετε κάποιοι να λένε ότι το pc Gaming πεθαίνει δεν ξέρω. 2
Chocobo Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 πμ 11 ώρες πριν, evark είπε To pc βασίζεται σε windows και τα windows είναι τελείως απρόβλεπτα, και όταν μουλαρώσουν δεν φιάχνονται μα τίποτα. Το βλέπω καθημερινά, η κόρη μου παίζει 2-3 παιχνίδια, τα παίζει και στο xbox και στο pc της, στο xbox παίζουν πάντα μια χαρά, περιστασιακά παίζει και στον υπολογιστή τα ίδια παιχνίδια ακριβώς με τον ίδιο λογαριασμό, Ε! μία στις τρεις φορές κάποιο παιχνίδι δεν ξεκινάει στο pc, άγνωστο γιατί, κάποια στιγμή σταματάει να παίζει τελείως.... σημειώστε ότι ουτε updates κάνουμε στο pc ούτε τιποτα, μόνο τα drivers... η μόνη λύση είναι εγκατάσταση windows ξανά, σε καθαρό μηχάνημα, πάλι παίζει για κάποιο διάστημα, με τυχαίες αποτυχίες και τελικά καταλήγουμε να μη παίζει ποτέ..... Ούτε logs υπάρχουν, ούτε κάποιος τρόπος να κάνεις troubleshoot το πρόβλημα, απλά η λύση πάντα με τα windows είναι να τα σβήσεις και να τα ξαναβάλεις. Αυτό δεν το λές απροβλημάτιστο, ούτε φαντάζομαι συμβαίνει μόνο σε εμένα..... (εγω ευτυχώς δεν τρέχω πουθενά windows). Εγώ πάλι έχω κάνει transfer 2 φορές το boot drive σε νέο δίσκο καθώς αναβάθμιζα απο sata ssd σε m2 σε μεγαλύτερη χωρητικότητα κλπ και ΠΟΤΕ δεν είδα error. Δεν είδα error όταν άλλαξα δίσκους , gpu , μνήμες ram , δεν είδα error όταν κούμπωσα στην ίδια mobo έναν 5600Χ απο τον 3600Χ που είχε , δεν είδα error όταν έκανα το bios update της Β450 για να δέχεται τον 5600Χ , γενικά δεν έχω βάλει φρέσκα windows τουλάχιστον 8 χρόνια και απλά κάνω updates όταν βγάζει η MS. Δεν έχω δει error σε κανένα game ακόμα και σε μερικά που έχω mods μέχρι να σβήσει ο ήλιος όπως Skyrim ή Cyberpunk. Δεν έχω δει error σε κανένα editing software που χρησιμοποιώ - Davinci Resolve Studio - Adobe Lightroom,Photoshop,After Effects. Δεν αμφιβάλω πως όντως έχετε προβλήματα προς θεού σας πιστεύω. Το πρόβλημα όμως πρέπει να καταλάβεις και εσύ και ο άλλος κύριος , πως είναι σε εσάς όχι γενικά. Προφανώς κάτι δεν κάνετε εσείς σωστά. Είναι όπως όταν με φωνάζει η μάνα μου να της φτιάξω κάτι στο τάμπλετ γιατί κολλάει και ανοίγω τον browser και έχει κυριολεκτικά δεν το γράφω για χαβαλέ , 240 ανοιχτά tabs και περίπου 80 εφαρμογές τίγκα στο bloatware..... Τέλος , όχι , τα windows δεν θέλουν να είσαι tech savvy αν αυτό σκεφτείς να μου πεις. Είναι μεν πιο απαιτητικά συγκριτικά με μια κονσόλα αλλά παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να να λιώσεις στο διάβασμα , απλά να μην τα σκίζεις....Προφανώς κάτι έχεις φορτώσει στο pc.....είναι malware - virus ? είναι το pc κάνα σαράβαλο και τερματίζει cpu/ram και πετάει error ? δεν έχεις τα minimum specs για το πρόγραμμα/παιχνίδι ? είναι ο δίσκος ? είναι τα παιχνίδια κατεβασμένα απο κάνα θείο ? υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που μπορεί να έχει στραβώσει και μάντεψε , είναι όλοι δική σου ευθύνη !!!! 2
Federacion Δημοσ. Δευτέρα στις 12:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:27 μμ 1 hour ago, Chocobo said: Εγώ πάλι έχω κάνει transfer 2 φορές το boot drive σε νέο δίσκο καθώς αναβάθμιζα απο sata ssd σε m2 σε μεγαλύτερη χωρητικότητα κλπ και ΠΟΤΕ δεν είδα error. Δεν είδα error όταν άλλαξα δίσκους , gpu , μνήμες ram , δεν είδα error όταν κούμπωσα στην ίδια mobo έναν 5600Χ απο τον 3600Χ που είχε , δεν είδα error όταν έκανα το bios update της Β450 για να δέχεται τον 5600Χ , γενικά δεν έχω βάλει φρέσκα windows τουλάχιστον 8 χρόνια και απλά κάνω updates όταν βγάζει η MS. Δεν έχω δει error σε κανένα game ακόμα και σε μερικά που έχω mods μέχρι να σβήσει ο ήλιος όπως Skyrim ή Cyberpunk. Δεν έχω δει error σε κανένα editing software που χρησιμοποιώ - Davinci Resolve Studio - Adobe Lightroom,Photoshop,After Effects. Δεν αμφιβάλω πως όντως έχετε προβλήματα προς θεού σας πιστεύω. Το πρόβλημα όμως πρέπει να καταλάβεις και εσύ και ο άλλος κύριος , πως είναι σε εσάς όχι γενικά. Προφανώς κάτι δεν κάνετε εσείς σωστά. Είναι όπως όταν με φωνάζει η μάνα μου να της φτιάξω κάτι στο τάμπλετ γιατί κολλάει και ανοίγω τον browser και έχει κυριολεκτικά δεν το γράφω για χαβαλέ , 240 ανοιχτά tabs και περίπου 80 εφαρμογές τίγκα στο bloatware..... Τέλος , όχι , τα windows δεν θέλουν να είσαι tech savvy αν αυτό σκεφτείς να μου πεις. Είναι μεν πιο απαιτητικά συγκριτικά με μια κονσόλα αλλά παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να να λιώσεις στο διάβασμα , απλά να μην τα σκίζεις....Προφανώς κάτι έχεις φορτώσει στο pc.....είναι malware - virus ? είναι το pc κάνα σαράβαλο και τερματίζει cpu/ram και πετάει error ? δεν έχεις τα minimum specs για το πρόγραμμα/παιχνίδι ? είναι ο δίσκος ? είναι τα παιχνίδια κατεβασμένα απο κάνα θείο ? υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που μπορεί να έχει στραβώσει και μάντεψε , είναι όλοι δική σου ευθύνη !!!! Ρε συ πραγματικά κόψε κάτι. Με την εμπειρία δεκαετιών πίσω μου πλέον ε δεν σε πιστεύω ρε φίλε. Δλδ δεν έχεις δει error στο pc gaming.Κοροιδευόμαστε. Εγώ όπως είπα και πριν βλέπω σε ποσοστό άνω του 50% 30 χρόνια τώρα. Και ναι δεν θα είχα καθόλου το PC για gaming αν έπαιζε χαλαρά η πειρατεία, όπως παίζει στο PC, στις κονσόλες. Αλλά να λέμε την αλήθεια οκ; 1
mtifosi Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ (επεξεργασμένο) Καλά ότι θα διαβάζαμε ότι είναι απροβλημάτιστο και το windows pc με ξεπερνάει . Λες και δεν έχουμε pc και δεν τα έχουμε ζήσει . Που αν γινει μια απλή αναζητηση με error από windows και update η λίστα δεν έχει τέλος . Πρόσφατο παράδειγμα λάθος driver για την rtx5090 των 3000 από την nvidia . Η κονσόλα σε αυτο το θεμα είναι πολύ ποιο απροβλημάτιστη και σε αυτο βοηθάει και το κλειστό λειτουργικό . Ελπίζω η ms να παραμείνει και το νέο Xbox να έχει αυτό το λειτουργικό και να μην το κάνει windows . Αν και η πορεία της μετά τα κορυφαία Xbox-360 μόνο θλίψη προκαλει και ο ανταγωνισμός χρειάζεται . Οι περισσότεροι δεν την εμπιστεύονται ποια για βασική πλατφόρμα τους και έχει ξεπουλήσει τα πάντα . Ήθελε να κάνει με το gamepass ότι και στο cloud με τις εξωπραγματικές τιμές στις συνδρομές και να τις ελέγχει όπως θέλει αλλά όπως σε πολλά έπεσε έξω γιατί βασίστηκε μόνο στον ατελείωτα ποσά που έχει χωρίς πραγματικό σχεδιασμό . Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:43 μμ από mtifosi 1
akiskar123 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 μμ 20 λεπτά πριν, Federacion είπε Δλδ δεν έχεις δει error στο pc gaming.Κοροιδευόμαστε. τα τελευταια 10 χρονια κ παραπανω μπορει δεν εχω δει error στο pc κ ειδικα οταν παιζω,εαν μπαινεις σε sites που δεν πρεπει κ κατεβαζεις πραγματα π δεν πρεπει τοτε μπορει κ να δεις κατι. 2 1
Chocobo Δημοσ. Δευτέρα στις 04:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:02 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Federacion είπε Ρε συ πραγματικά κόψε κάτι. Με την εμπειρία δεκαετιών πίσω μου πλέον ε δεν σε πιστεύω ρε φίλε. Δλδ δεν έχεις δει error στο pc gaming.Κοροιδευόμαστε. Εγώ όπως είπα και πριν βλέπω σε ποσοστό άνω του 50% 30 χρόνια τώρα. Και ναι δεν θα είχα καθόλου το PC για gaming αν έπαιζε χαλαρά η πειρατεία, όπως παίζει στο PC, στις κονσόλες. Αλλά να λέμε την αλήθεια οκ; Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα πίστεψε οτι θές. Είναι τραγικό πάντως κάποιος να προσπαθεί να μεταμφιέσει την δική του ανικανότητα σε ψέματα άλλων. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:04 μμ από Chocobo
NickTG Δημοσ. Δευτέρα στις 04:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:51 μμ 4 hours ago, Federacion said: Ρε συ πραγματικά κόψε κάτι. Με την εμπειρία δεκαετιών πίσω μου πλέον ε δεν σε πιστεύω ρε φίλε. Δλδ δεν έχεις δει error στο pc gaming.Κοροιδευόμαστε. Εγώ όπως είπα και πριν βλέπω σε ποσοστό άνω του 50% 30 χρόνια τώρα. Και ναι δεν θα είχα καθόλου το PC για gaming αν έπαιζε χαλαρά η πειρατεία, όπως παίζει στο PC, στις κονσόλες. Αλλά να λέμε την αλήθεια οκ; Αν πάνω από τις μισές φορές που βάζεις να παίξεις κάποιο παιχνίδι σου βγάζει σφάλμα τότε το πρόβλημα ξεκάθαρα δεν είναι στην πλατφόρμα.
Federacion Δημοσ. Δευτέρα στις 06:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:00 μμ Σωστά, όλα τ pc που είχα, plus όλα τα pc φίλων που ξέρω, plus όλα τα προβλήματα που βλέπεις σέ όλα τα φόρουμ, είναι ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ... ΧΑ ΚΑΙ ΧΑ ΚΑΙ ΧΑ._ τέλος οι απαντήσεις στα τρολ από μένα.
NickTG Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ 12 minutes ago, Federacion said: Σωστά, όλα τ pc που είχα, plus όλα τα pc φίλων που ξέρω, plus όλα τα προβλήματα που βλέπεις σέ όλα τα φόρουμ, είναι ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ... ΧΑ ΚΑΙ ΧΑ ΚΑΙ ΧΑ._ τέλος οι απαντήσεις στα τρολ από μένα. Των φίλων και αυτά με "πληρωμένα" παιχνίδια? Γιατί έχεις αναφέρει την εύκολη πειρατεία περίπου 35 φορές.
Dorian Δημοσ. Δευτέρα στις 06:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:46 μμ Στις 14/2/2025 στις 11:35 ΠΜ, Federacion είπε Κάτσε κάτσε μπορώ να παίξω παιχνίδια που έχω στον λογαριασμό μου στο Steam, μέσω XBOX;;; Όλα τα παιχνίδια που βάζω στον λογαριασμό μου ακόμη κι αυτά που δεν είναι αγορασμένα από Steam; Τωρα όχι, ειναι κλειδωμένο. Ξεκλειδωτο θα το σκεφτόμουν όπως και συ τσίμπησες, είναι ωραίο σαν μηχανημα. Σαν πλατφόρμα κονσόλα μετριότατη, το αποδεικνύουν και οι πωλήσεις άλλωστε. 1
akiskar123 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:29 μμ 1 ώρα πριν, NickTG είπε Των φίλων και αυτά με "πληρωμένα" παιχνίδια? Γιατί έχεις αναφέρει την εύκολη πειρατεία περίπου 35 φορές. Εχει κολλησει,οτι κ να του πεις,24/7 για 1 χρονο να του κανεις stream το pc σου κ να μην βγαλει τιποτα,αυτος επιμενει και ειδικα στο θεμα του controller εαν εχεις του xbox δεν υπαρχει παιχνιδι που ν μην το υποστηριζει... Πεταει ο γαιδαρος;πεταει,πεταει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα