NickTG Δημοσ. Σάββατο στις 11:37 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:37 πμ 2 hours ago, Federacion said: Ωραία λοιπόν, για πες μου κάτι απλό. Έχω αγορασμένο στο PC το FIFA 25. Παίζει με κοντρόλλερ του ps5; Αααααν το ψάξεις η απάντηση είναι @#&*@$#^@&$@$*&@()#@)(#*@)(#*... Πως είναι πρόβλημα των PC αν δεν παίζει σωστά το χειριστήριο που έχει φτιάξει η Sony? Πόση ώρα σεταρισμα χρειάζεται για να παίξει κάποιος όλα τα παιχνίδια του PS5 με πληκτρολόγιο και ποντίκι?
Federacion Δημοσ. Σάββατο στις 02:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:09 μμ 2 hours ago, NickTG said: Πως είναι πρόβλημα των PC αν δεν παίζει σωστά το χειριστήριο που έχει φτιάξει η Sony? Πόση ώρα σεταρισμα χρειάζεται για να παίξει κάποιος όλα τα παιχνίδια του PS5 με πληκτρολόγιο και ποντίκι? Συγνώμη δεν λεμε αυτό. Λέμε ότι είσαι 47 παντρεμένος με παιδί δουλεύεις όλη τη μέρα σαν το σκύλο έχεις 1 ώρα να παίξεις έχει κατέβει το παιχνίδι, έχεις κάνει install κάθεσαι πατάς και @-£-££_£_@)@@&&:£)@- δεν αναγνωρίζει το χειριστήριο.... Ή δεν παίζει σμουθ ή βγάζει error! Ε όχι ρε φίλε. Αν υπήρχε πειρατεία σοβαρή στις κονσόλες για το 95% των παικτών σαν εμένα θα πήγαινε εκεί και τέλος. Κάθεσαι πατάς παίζεις. Τέλος.
Chocobo Δημοσ. Σάββατο στις 02:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:38 μμ 22 λεπτά πριν, Federacion είπε Συγνώμη δεν λεμε αυτό. Λέμε ότι είσαι 47 παντρεμένος με παιδί δουλεύεις όλη τη μέρα σαν το σκύλο έχεις 1 ώρα να παίξεις έχει κατέβει το παιχνίδι, έχεις κάνει install κάθεσαι πατάς και @-£-££_£_@)@@&&:£)@- δεν αναγνωρίζει το χειριστήριο.... Ή δεν παίζει σμουθ ή βγάζει error! Ε όχι ρε φίλε. Αν υπήρχε πειρατεία σοβαρή στις κονσόλες για το 95% των παικτών σαν εμένα θα πήγαινε εκεί και τέλος. Κάθεσαι πατάς παίζεις. Τέλος. Και σου ξαναλέμε πως είσαι εκτός πραγματικότητας / εποχής... Δεν ξέρω πότε έκατσες σε υπολογιστή τελευταία φορά καθώς αυτά είναι προβλήματα του μακρινού παρελθόντος. Το δεν παίζει smooth είναι αστείο καθώς το pc μπορεί να είναι απο πιο αδύναμο μέχρι πολύ πολύ δυνατότερο απο ps5. Εμένα το δικό μου ακόμα και με hardware 4 χρονών είναι πολύ δυνατότερο απο ps5 , τρέχει σε καλύτερη ανάλυση , περισσότερα fps και δεν έχω συναντήσει ούτε 1 error για πάνω απο δεκαετία. Αντίθετα στο ps4 και στο switch έχω πέσει πολλές φορές σε unexpected errors.Ps5 δεν έχω παίξει ιδιαίτερα καθώς ήταν μήνες στο ράφι. Controller τώρα έχω απο εποχής 360 το xbox360 χωρίς κανένα θέμα , πλέον έχω το series S/X πάλι χωρίς κανένα θέμα ΠΟΤΕ. Το pc απο dead off σε 25 δεύτερα έχει ξεκινήσει να παίζει απροβλημάτιστα οτιδήποτε με όλα να τρέχουν νεράκι.
vorlon68 Δημοσ. Σάββατο στις 05:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:54 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Και σου ξαναλέμε πως είσαι εκτός πραγματικότητας / εποχής... Δεν ξέρω πότε έκατσες σε υπολογιστή τελευταία φορά καθώς αυτά είναι προβλήματα του μακρινού παρελθόντος. Το δεν παίζει smooth είναι αστείο καθώς το pc μπορεί να είναι απο πιο αδύναμο μέχρι πολύ πολύ δυνατότερο απο ps5. Εμένα το δικό μου ακόμα και με hardware 4 χρονών είναι πολύ δυνατότερο απο ps5 , τρέχει σε καλύτερη ανάλυση , περισσότερα fps και δεν έχω συναντήσει ούτε 1 error για πάνω απο δεκαετία. Αντίθετα στο ps4 και στο switch έχω πέσει πολλές φορές σε unexpected errors.Ps5 δεν έχω παίξει ιδιαίτερα καθώς ήταν μήνες στο ράφι. Controller τώρα έχω απο εποχής 360 το xbox360 χωρίς κανένα θέμα , πλέον έχω το series S/X πάλι χωρίς κανένα θέμα ΠΟΤΕ. Το pc απο dead off σε 25 δεύτερα έχει ξεκινήσει να παίζει απροβλημάτιστα οτιδήποτε με όλα να τρέχουν νεράκι. Το PS5 αν το ειχες πάρει στην αρχή θα σου κόστισε 500€ αν έιναι με το drive. Για πες μας ποσο σου εχει κοστίσει το PC για να παίζεις τα ίδια games με το PS5. Μιλάμε για αγορασμένα games και οχι απο πειρατικά... To PS4 που βγήκε το 2013 παίζει άνετα το CoD BO 6. Υπάρχει PC αγορασμένο το 2013 με κόστος 400€ και χωρίς καμία αναβάθμηση να παίζει το CoD BO 6; Επεξ/σία Σάββατο στις 06:11 μμ από vorlon68
NickTG Δημοσ. Σάββατο στις 06:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:11 μμ (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, vorlon68 said: Το PS5 αν το ειχες πάρει στην αρχή θα σου κόστισε 500€ αν έιναι με το drive. Για πες μας ποσο σου εχει κοστίσει το PC για να παίζεις τα ίδια games με το PS5. Μιλάμε για αγορασμένα games και οχι απο πειρατικά... Έχει σχέση αυτό με το αν παίζουν τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζονται ώρες στις ρυθμίσεις και χωρίς να βγάζουν error κάθε λίγο? 4 hours ago, Federacion said: Συγνώμη δεν λεμε αυτό. Λέμε ότι είσαι 47 παντρεμένος με παιδί δουλεύεις όλη τη μέρα σαν το σκύλο έχεις 1 ώρα να παίξεις έχει κατέβει το παιχνίδι, έχεις κάνει install κάθεσαι πατάς και @-£-££_£_@)@@&&:£)@- δεν αναγνωρίζει το χειριστήριο.... Ή δεν παίζει σμουθ ή βγάζει error! Ε όχι ρε φίλε. Αν υπήρχε πειρατεία σοβαρή στις κονσόλες για το 95% των παικτών σαν εμένα θα πήγαινε εκεί και τέλος. Κάθεσαι πατάς παίζεις. Τέλος. Έχεις PC και συναντάς συχνά αυτά τα προβλήματα σε αγορασμένα παιχνίδια? Επεξ/σία Σάββατο στις 06:12 μμ από NickTG 1
evark Δημοσ. Σάββατο στις 06:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:14 μμ 10 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Αλλά οκ το console gaming θα πεθάνει πιστεύω την επόμενη δεκαετία. Εγώ πιστεύω το αντίθετο.... η αγορά των pc μειώνεται τα τελευταία χρόνια, οι πωλήσεις desktop υπολογιστών και DIY (που είναι και η πλειοψηφία των gaming pc) μειώνεται. Αν θες για μια κάρτα της προκοπής 500 ευρώ και άλλα τόσα για το υπόλοιπο μηχάνημα το ελάχιστο, το pc gaming, θα καταλήξει μια μικρή αγορά λίγων. Ακόμα και στα laptop μπορεί να βλέπουμε μια αυξηση του μεριδίου των gaming αλλά μη κοροιδευόμαστε, τα laptop δεν είναι gaming machines, είναι πιο πολύ marketing με λαμπάκια και μπλιμπλίκια που πληρώνουν τα κορόιδα. Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι τα παιχνίδια βελτιστοποιούνται για τις κονσόλες (είτε για ps είτε για xbox) και μεταφέρονται στα pc, δεν εξηγείται αλλιώς πώς οι κονσόλες με μια AMD APU, να παίζουν αποδεκτά, ενώ στο pc να θές πολύ καλύτερη κάρτα και πιο δυνατή CPU για παρόμοια επίδοση. Το pc gaming μικραίνει και θα μείνει μια αγορά για χομπίστες με γερό πορτοφόλι..... 3
vorlon68 Δημοσ. Σάββατο στις 06:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:14 μμ Μόλις τώρα, NickTG είπε Έχει σχέση αυτό με το αν παίζουν τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζονται ώρες στις ρυθμίσεις και χωρίς να βγάζουν error κάθε λίγο? Στο ένα εχεις σταθερότητα με 400€ και στο άλλο με 1500€.....
NickTG Δημοσ. Σάββατο στις 06:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:27 μμ 12 minutes ago, vorlon68 said: Στο ένα εχεις σταθερότητα με 400€ και στο άλλο με 1500€..... Γενικά δεν χρειάζεσαι τόσα άλλα δεν έγραψε πουθενά πως είναι στο ίδιο κόστος ή φθηνότερο. Δεν ήταν καν η κουβέντα γύρω από το κόστος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 06:29 μμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 06:29 μμ 34 minutes ago, vorlon68 said: Μιλάμε για αγορασμένα games και οχι απο πειρατικά... Μου αρέσει αυτό λες και στην υπόλοιπη ζωή μας είμαστε 101% νόμιμοι στα πάντα και πρέπει να κάνουμε την σύγκριση με αυτή την προϋπόθεση. 😛
xavier Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ το οτι στις κονσολες τα πραγματα ειναι πιο απλοποιημενα δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζεται να το συζηταμε? ουτε drivers, ουτε windows, ενα παιδακι 6 χρονων μπορει να το βαλει μονο του και να παιξει. Στο pc δεν ειναι ετσι. Μην ξεχνατε οτι υπαρχει πολυς κοσμος ακομα που ειναι τεχνολογικα αναλφαβητος και μιλαω ακομα και για 40ηδες...Οποιος λεει οτι στο pc ολα τρεχουν παντα απροβληματιστα, δεν χρειαστηκε ποτε να ασχοληθει να ψαξει κατι με drivers, για μενα λεει ψεματα... οτι τον βολευει τον καθενα, δεν καταλαβαινω γιατι να μπουμε σε αυτην τη συγκριση. τo pc ειναι πολυ παραπανω απο gaming κονσολα. στο κοστος των κονσολων πρεπει να βαλουμε και την συνδρομη που ουσιαστικα ειναι υποχρεωτικη πλεον... υπαρχουν τροποι να εξοικονομησεις χρηματα και στο pc (πολλαπλα stores) , ειτε στις κονσολες(gamesharing).
ikaruga24 Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ Στις 14/2/2025 στις 8:01 ΠΜ, nikos5800 είπε Θα μπορούσα να πω πως το χειριστήριο του ps5 είναι λόγος αγοράς της κονσόλας έναντι του χβοχ, επι 15 χρόνια ήμουν λάτρεις του χβοχ controller,αλλά με το dualsense η Sony πήγε σε άλλο επίπεδο, τώρα έχει γίνει το βασικό μου χειριστήριο και στο pc. Αν εννοείς επίπεδο προς τα κάτω θα συμφωνήσω. Με διαφορά το πιο άβολο, κακοσχεδιασμενο, ανακριβές και παπαροειδες σε αίσθηση πλήκτρων controller που έχει υπάρξει στη σύγχρονη εποχή. Για να μην μιλήσω για μπαταρία. Με εξαίρεση το hd rumble σε ορισμένα παιχνίδια.
atypicalcoder Δημοσ. Σάββατο στις 07:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:26 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, evark είπε Εγώ πιστεύω το αντίθετο.... η αγορά των pc μειώνεται τα τελευταία χρόνια, οι πωλήσεις desktop υπολογιστών και DIY (που είναι και η πλειοψηφία των gaming pc) μειώνεται. Αν θες για μια κάρτα της προκοπής 500 ευρώ και άλλα τόσα για το υπόλοιπο μηχάνημα το ελάχιστο, το pc gaming, θα καταλήξει μια μικρή αγορά λίγων. Ακόμα και στα laptop μπορεί να βλέπουμε μια αυξηση του μεριδίου των gaming αλλά μη κοροιδευόμαστε, τα laptop δεν είναι gaming machines, είναι πιο πολύ marketing με λαμπάκια και μπλιμπλίκια που πληρώνουν τα κορόιδα. Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι τα παιχνίδια βελτιστοποιούνται για τις κονσόλες (είτε για ps είτε για xbox) και μεταφέρονται στα pc, δεν εξηγείται αλλιώς πώς οι κονσόλες με μια AMD APU, να παίζουν αποδεκτά, ενώ στο pc να θές πολύ καλύτερη κάρτα και πιο δυνατή CPU για παρόμοια επίδοση. Το pc gaming μικραίνει και θα μείνει μια αγορά για χομπίστες με γερό πορτοφόλι..... προφανώς και μειώνεται γιατί γενικά το gaming πέφτει... απλά κάποια στιγμή οι κονσόλες δεν θα υπάρχουν γιατί δεν υπάρχει λόγος, όταν έχεις PC. το βλέπεις και από τα studio που πλέον τα βγάζουν και σε PC. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:28 μμ από atypicalcoder
nikos5800 Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Αν εννοείς επίπεδο προς τα κάτω θα συμφωνήσω. Με διαφορά το πιο άβολο, κακοσχεδιασμενο, ανακριβές και παπαροειδες σε αίσθηση πλήκτρων controller που έχει υπάρξει στη σύγχρονη εποχή. Για να μην μιλήσω για μπαταρία. Με εξαίρεση το hd rumble σε ορισμένα παιχνίδια. Αυτά που λες απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα αλλά τέλος πάντων,ότι γουστάρει ο καθένας
Chocobo Δημοσ. Κυριακή στις 05:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:27 μμ 23 ώρες πριν, vorlon68 είπε Το PS5 αν το ειχες πάρει στην αρχή θα σου κόστισε 500€ αν έιναι με το drive. Για πες μας ποσο σου εχει κοστίσει το PC για να παίζεις τα ίδια games με το PS5. Μιλάμε για αγορασμένα games και οχι απο πειρατικά... To PS4 που βγήκε το 2013 παίζει άνετα το CoD BO 6. Υπάρχει PC αγορασμένο το 2013 με κόστος 400€ και χωρίς καμία αναβάθμηση να παίζει το CoD BO 6; Εκτός τόπου και χρόνου.Διάβασε όλα τα σχόλια καθώς ποτέ δεν ειπώθηκε κάποια σύγκριση τιμής. Μιλάμε για αξεσουάρ και συγκεκριμένα controller οπότε κάνε τον κόπο..... Βέβαια για να σου λύσω το ερώτημα έχω 2 γενιές σχεδόν το pc με 1 upgrade της gpu στο μεσοδιάστημα και δεν παίζω τα ίδια games παίζω σε καλύτερη ανάλυση και καλύτερα fps και περιστασιακά με mods , δεν πληρώνω για online και άλλα πολλά.
Federacion Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ On 15/02/2025 at 18:11, NickTG said: Έχει σχέση αυτό με το αν παίζουν τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζονται ώρες στις ρυθμίσεις και χωρίς να βγάζουν error κάθε λίγο? Έχεις PC και συναντάς συχνά αυτά τα προβλήματα σε αγορασμένα παιχνίδια? Συνέχεια. Πλέον έχω εγκαταληψει το pc gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα