geomrk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Chocobo είπε Εγώ απορώ πως πουλάνε γενικά οι κονσόλες αυτές με τα σχεδόν ανύπαρκτα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Έχω πουλήσει 2 Ps5 και το δεύτερο ήταν πάνω απο 3μηνο στο ράφι. Οκ εγώ αγόρασα στην αρχή βάση υποσχέσεων κλπ κλπ αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα ρε παιδιά. ειναι καλο για παρειστικο-οικογενειακο παιχνιδι,πιστευω πολλοι παιρνουν κονσολες για coop games 2
Federacion Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 4 hours ago, akiskar123 said: 4 hours ago, akiskar123 said: Δεν εχω συναντησει ακομα καποιο π να εχει θεμα,σαν xbox controller το βλεπει. Ε είναι γεμάτο το ιντερνετ. Σε μένα τουλάχιστον μια πιάνει μια όχι. Και μιλάμε για 2 ps4 Και 1 ps5 45 minutes ago, Chocobo said: Όπως το διαβάζω φτάνω στο συμπέρασμα πως κάπου δεν συμβαίνουν όσα λές και υποθέτω εννοείς το PC ? Προβλήματα με ασυμβατότητες κλπ κλπ έχω να συναντήσω απο το 2012 όπου ξεκίνησα να στήνω μόνος τα συστήματα μου. Για την ακρίβεια μόνο στο Playstation 4 και στο Switch έχω συναντήσει unexpected errors και να κλείνει το παιχνίδι. Όσο για τις ρυθμίσεις δεν ξέρω, προσωπικά δεν μου είναι κόπος να επενδύσω 10 λεπτά για να απολαύσω μετά 10-15 ή 250 ώρες(Witcher 3 - Elden Ring κλπ κλπ) σε καλύτερη ανάλυση , καλύτερα textures , καλύτερα fps κλπ κλπ. Ακόμα και mods να βάλεις δεν είναι το τέλος του κόσμου.Ναι εκεί θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο και θα πέσεις σε προβλήματα αλλά μιλάμε για mods... Όποιος όμως δεν έχει τα 10 λεπτά σχεδόν όλα τα παιχνίδια πλέον φορτώνονται με έτοιμα settings βάση hardware και πέφτουν μια χαρά μέσα... Anyway...το ερώτημα παραμένει καθώς ρωτάω γιατί πουλάνε ενώ δεν έχουν παιχνίδια , όχι γιατί πουλάνε γενικά οι κονσόλες.Τα υπέρ τους τα γνωρίζουμε. Φίλε μου τι λες; Που για να κάτσεις να παίξεις ακόμα και pro πρέπει να σετάρεις μισή ωρίτσα στο νερό, άσε αν είναι κάτι άλλο που δεν βλέπει το controller έχεις χάσει το διωράκι και φυσικά κάθε διάθεση για παιχνίδι. Ο μόνος λόγος για μένα που υπάρχει και θα υπάρχει το PC gaming δεν είναι τα textures και τα ουλτρα πραγματακια που απολαμβάνει μια οικτρή μειοψηφία enthusiasist. Ο μόνος λόγος είναι η πειρατεία. Αν αύριο σου πούνε ότι ξες το xbox series παίζει σπασμένα και τα παίζει και online, οι πωλήσεις του θα 10πλασιαστούν μέσα σε μια χρονιά. Πατάς play και παίζει. Τόσο απλό. 3
akiskar123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, Federacion είπε Ε είναι γεμάτο το ιντερνετ. Σε μένα τουλάχιστον μια πιάνει μια όχι. Και μιλάμε για 2 ps4 Και 1 ps5 Το controller που εχω παιζει κ σε xbox,το steam το βλεπει απευθειας σαν xbox controller,εσυ χρησιμοποιεις controller playstation που χρησιμοποιει directInput κ επειδη ολα τα χρησιμοποιουν xinput (αυτο του xbox) και οχι directInput χρειαζεται emulation συνηθως,δεν φταιει το pc που εσυ δεν αγοραζεις controllers που δουλευουν σε PC δλδ xinput,ασε που πλεον σχεδον ολα τα παιχνιδια υποστηριζουν native το controller του ps5. Οσο για την πειρατεια αυτο ισχυε καποτε,με το gamepass,τα keyshops δεν μπαινεις καν στον κοπο,δεν ειμαι 15 ετων να αλλαζω καθε λεπτα παιχνιδι,ξερω τι θα παρω κ αν μου φαινεται ακριβο θα περιμενω προσφορα,υπαρχουν πολλα να παιξεις που τα δινουν κ δωρεαν. 1
evark Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου δεν είναι και λίγα τα 30 εκατομμύρια τεμάχια για το xbox, δεν το λές και αποτυχία. Με 300 ευρώ παίζεις αξιοπρεπώς, ενώ με pc αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτή τη τιμή, μόνο αν δουμε καμμιά APU της AMD μπορεί να πει κανείς ότι πλησιάζει την τιμή. Έχεις και το game pass, μια χαρά για οικονομικό gaming. To μονο μελανό σημείο είναι η μικρή χωρητικότητα για τα σημερινά δεδομένα και το πολύ υψηλό κόστος να κάνεις επέκταση, για πολλούς αυτός είναι λόγος να το αποφύγουν.
Jmanol000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, nikos5800 είπε Θα μπορούσα να πω πως το χειριστήριο του ps5 είναι λόγος αγοράς της κονσόλας έναντι του χβοχ, επι 15 χρόνια ήμουν λάτρεις του χβοχ controller,αλλά με το dualsense η Sony πήγε σε άλλο επίπεδο, τώρα έχει γίνει το βασικό μου χειριστήριο και στο pc. πόσο ανθεκτικό είναι από την εμπειρία σου ? έχω ps5 λιγοτερο απο ενα μηνα εχω σημειωσει λιγοτερο απο 20 ωρεσ χρησησ και ηδη εχει πολλεσ φθορεσ , 2 ώρες πριν, evark είπε δεν είναι και λίγα τα 30 εκατομμύρια τεμάχια για το xbox, δεν το λές και αποτυχία. Με 300 ευρώ παίζεις αξιοπρεπώς, ενώ με pc αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτή τη τιμή, μόνο αν δουμε καμμιά APU της AMD μπορεί να πει κανείς ότι πλησιάζει την τιμή. Έχεις και το game pass, μια χαρά για οικονομικό gaming. To μονο μελανό σημείο είναι η μικρή χωρητικότητα για τα σημερινά δεδομένα και το πολύ υψηλό κόστος να κάνεις επέκταση, για πολλούς αυτός είναι λόγος να το αποφύγουν. καλά το series s έχει όντως μεγάλο θέμα με το χώρο
enrique19 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Λογικο το ps5 ειναι ημι..jailbreak το xbox αποκλειεται να γινει..βεβαια οπως ειπαν και αλλοι δεν υπαρχουν παιχνιδια πλεον το ps5 ειλικρινα δεν εχει τιποτα καμια σχεση με ps1-2-3-4.. αλλα εχει το ονομα και πουλα.
Federacion Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 6 hours ago, akiskar123 said: Το controller που εχω παιζει κ σε xbox,το steam το βλεπει απευθειας σαν xbox controller,εσυ χρησιμοποιεις controller playstation που χρησιμοποιει directInput κ επειδη ολα τα χρησιμοποιουν xinput (αυτο του xbox) και οχι directInput χρειαζεται emulation συνηθως,δεν φταιει το pc που εσυ δεν αγοραζεις controllers που δουλευουν σε PC δλδ xinput,ασε που πλεον σχεδον ολα τα παιχνιδια υποστηριζουν native το controller του ps5. Οσο για την πειρατεια αυτο ισχυε καποτε,με το gamepass,τα keyshops δεν μπαινεις καν στον κοπο,δεν ειμαι 15 ετων να αλλαζω καθε λεπτα παιχνιδι,ξερω τι θα παρω κ αν μου φαινεται ακριβο θα περιμενω προσφορα,υπαρχουν πολλα να παιξεις που τα δινουν κ δωρεαν. Μάλιστα. Το ακούσαμε κι αυτό. Όταν λέω ότι έχω πέντε (5) κοντρόλερ για να μπορώ να παίζω ότι του λολεί της κάθε εταρείας μάλλον το έβγαλα από το μυαλό μου. Επίσης αν νομίζεις οτι η πειρατεία πέθανε με τα gamepass να σε πληροφορήσω πως συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο...
Chocobo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Federacion είπε Φίλε μου τι λες; Που για να κάτσεις να παίξεις ακόμα και pro πρέπει να σετάρεις μισή ωρίτσα στο νερό, άσε αν είναι κάτι άλλο που δεν βλέπει το controller έχεις χάσει το διωράκι και φυσικά κάθε διάθεση για παιχνίδι. Ο μόνος λόγος για μένα που υπάρχει και θα υπάρχει το PC gaming δεν είναι τα textures και τα ουλτρα πραγματακια που απολαμβάνει μια οικτρή μειοψηφία enthusiasist. Ο μόνος λόγος είναι η πειρατεία. Αν αύριο σου πούνε ότι ξες το xbox series παίζει σπασμένα και τα παίζει και online, οι πωλήσεις του θα 10πλασιαστούν μέσα σε μια χρονιά. Πατάς play και παίζει. Τόσο απλό. Έχεις μείνει περίπου 20 χρόνια πίσω. Τι να σετάρεις μισή ώρα ? Ποιό controller να μην βλέπει ? Σε τεχνολογικό φόρουμ βρίσκεσαι.....
NickTG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 8 hours ago, Federacion said: Φίλε μου τι λες; Που για να κάτσεις να παίξεις ακόμα και pro πρέπει να σετάρεις μισή ωρίτσα στο νερό, άσε αν είναι κάτι άλλο που δεν βλέπει το controller έχεις χάσει το διωράκι και φυσικά κάθε διάθεση για παιχνίδι. Ο μόνος λόγος για μένα που υπάρχει και θα υπάρχει το PC gaming δεν είναι τα textures και τα ουλτρα πραγματακια που απολαμβάνει μια οικτρή μειοψηφία enthusiasist. Ο μόνος λόγος είναι η πειρατεία. Αν αύριο σου πούνε ότι ξες το xbox series παίζει σπασμένα και τα παίζει και online, οι πωλήσεις του θα 10πλασιαστούν μέσα σε μια χρονιά. Πατάς play και παίζει. Τόσο απλό. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που να χρειάστηκε να μπω στις ρυθμίσεις για να παίξω με κάποιο παιχνίδι στο PC. Θα μπω για να αλλάξω ρυθμίσεις ώστε να ανέβουν τα fps ώστε να μην πέφτει κάτω από το επίπεδο που θέλω αλλά από επιλογή και όχι γιατί δεν παίζει κάτι. Το χειριστήριο του Series X εν τω μεταξύ παίζει και σε παιχνίδια που λόγω παλαιότητας δεν θα το περίμενα.
vorlon68 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, Ch00rnz0n είπε στο pc πλεον τα παντα παιζουν αψογα με ετοιμα settings.αν δεις κλαινε κυριως ατομα με πανακριβα rigs που δεν πιανουν τα fps που θα ηθελαν . Προσωπικα σε ενα i3 tiger lake με iris xe και ενα deck παιζω pc games και πολυ σπανια εχω θεματα . Αντιθετα το dragon quest 3 hd 2d στο σουιτς που εβγαλε στη πρωτη ωρα παιχνιδιου ενα glitch που ειχα χρονια να δω σε παχνιδι. Στα twins επισης πλεον εχουμε settings performance vs quality πραγμα ανικουστο για κονσολες . Δηλαδή μου λές οτι με 399€ γιατι τοσο ειχα πάρει το PS5 Digital ή με 450€ σήμερα θα πάρω PC και θα παίζω το ίδιο όπως στο 5..... οκ.... 😂 2 1
Painmaker Δημοσ. Σάββατο στις 06:51 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:51 πμ Εγώ αναρωτιέμαι πόσο % market share, έχει η Nvidia, η AMD και η Intel στις κάρτες γραφικών.
nikos5800 Δημοσ. Σάββατο στις 07:22 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:22 πμ 7 ώρες πριν, Jmanol000 είπε πόσο ανθεκτικό είναι από την εμπειρία σου ? έχω ps5 λιγοτερο απο ενα μηνα εχω σημειωσει λιγοτερο απο 20 ωρεσ χρησησ και ηδη εχει πολλεσ φθορεσ , καλά το series s έχει όντως μεγάλο θέμα με το χώρο Περίεργο,δεν έχω τέτοιο θέμα με φθορά και ιδικά μέσα σε μόνο 20 ώρες gameplay 20 ώρες πριν, defortune είπε Φίλε Νίκο καλημέρα! Θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση παρακαλώ. Και εγώ ως pc gamer χρησιμοποιώ το xbox controller σε 9/10 παιχνίδια που απολαμβάνω. Έχω ζηλέψει εννοείται και έχω σκεφτεί σοβαρά να αγοράσω το dual sense. Πως το έχεις συνδέσει? Έχει γκάμα και ποικιλία παιχνιδιών που το υποστηρίζουν? Με Valve συνδέεται? Αν ναι, πως λειτουργεί το haptic feedback? Σε ευχαριστώ προκαταβολικά! Αν ναι, τότε το αγοράζω σήμερα κιόλας!!! Το έχω συνδεδεμένο με καλώδιο type c,είχα διαβάσει ότι με Bluetooth μπορεί να μην έχεις όλα τα features του controller π.χ haptics,adaptive triggers, speaker, με καλώδιο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 👍 1
atypicalcoder Δημοσ. Σάββατο στις 07:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:55 πμ (επεξεργασμένο) Ε καλά αυτό δεν θα αλλάξει κι ας είναι κλάσης ανώτερο το XBOX. Είναι σαν να δίνεις 1500 ευρώ για Samsung S24 και να μοιάζει με την σειρά Α3Χ/5Χ. Σώπα ρε που θα δώσω τόσα λεφτά και να με βλέπουν οι άλλοι και να νομίζουν ότι έχω πλεμποκινητό. Κοινώς ο κόσμος είναι επηρεασμένος. Αλλά οκ το console gaming θα πεθάνει πιστεύω την επόμενη δεκαετία. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:56 πμ από atypicalcoder
Federacion Δημοσ. Σάββατο στις 09:33 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:33 πμ 8 hours ago, Chocobo said: Έχεις μείνει περίπου 20 χρόνια πίσω. Τι να σετάρεις μισή ώρα ? Ποιό controller να μην βλέπει ? Σε τεχνολογικό φόρουμ βρίσκεσαι..... Ωραία λοιπόν, για πες μου κάτι απλό. Έχω αγορασμένο στο PC το FIFA 25. Παίζει με κοντρόλλερ του ps5; Αααααν το ψάξεις η απάντηση είναι @#&*@$#^@&$@$*&@()#@)(#*@)(#*...
Chocobo Δημοσ. Σάββατο στις 10:00 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:00 πμ (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Federacion είπε Ωραία λοιπόν, για πες μου κάτι απλό. Έχω αγορασμένο στο PC το FIFA 25. Παίζει με κοντρόλλερ του ps5; Αααααν το ψάξεις η απάντηση είναι @#&*@$#^@&$@$*&@()#@)(#*@)(#*... Εγώ έχω αγορασμένο ένα Switch Pro Controller και ένα 8bido πάιζει στο Playstation 5 ? Αααααν το ψάξεις η απάντηση είναι πως ζητάς λάθος πράγματα και πως δεν θα δουλεύουν ή θα δουλεύουν με περιορισμούς. To ότι ΕΣΥ θέλεις να παίζει στα Windows με ένα αξεσουάρ της Sony το οποίο έχει φτιαχτεί για Playstation και όχι για Windows τα λέει όλα για το σκεπτικό σου....το dual sense δεν έχει φτιαχτεί για να παίζει natively στο pc. Μπορείς να χρησιμοποιείς Microsoft controllers όπως κάνουμε οι περισσότεροι και δεν έχουμε θέμα για μια 15ετία+ Επεξ/σία Σάββατο στις 10:21 πμ από Chocobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα