Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Εγώ απορώ πως πουλάνε γενικά οι κονσόλες αυτές με τα σχεδόν ανύπαρκτα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Έχω πουλήσει 2 Ps5 και το δεύτερο ήταν πάνω απο 3μηνο στο ράφι. Οκ εγώ αγόρασα στην αρχή βάση υποσχέσεων κλπ κλπ αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα ρε παιδιά.

Εχω series s και Χ. Για μένα το gamepass είναι μονόδρομος. Αλλα σε αυτά τα νούμερα και στη μάζα γενικότερα πουλάει ότι διαφημίζεται. Το ΧΒΟΧ είναι ανύπαντρο Ευρώπη για αυτό και η χαοτική διαφορά. Μη νομίζεις ότι η πλειοψηφία τα αγοράζει για τα exclusive. Οι μισοί και παραπάνω έχουν ps5 και παίζουν μόνο φιφα και call of duty. Και μόνο σε μαγαζί να πας θα δεις παντού PlayStation και σε μια γωνία κανένα ΧΒΟΧ.

2 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Θα μπορούσα να πω πως το χειριστήριο του ps5 είναι λόγος αγοράς της κονσόλας έναντι του χβοχ, επι 15 χρόνια ήμουν λάτρεις του χβοχ controller,αλλά με το dualsense η Sony πήγε σε άλλο επίπεδο, τώρα έχει γίνει το βασικό μου χειριστήριο και στο pc.

Είναι πολύ καλό. Αλλα προσωπικά του ΧΒΟΧ το βρίσκω πολύ πιο άνετο στο χέρι. Ειδικά μετά από πολύωρο gaming. Ισως φταίει και η θέση των αναλογικών. Αλλά το dualsense έχει κάποια ωραία features όπως η δόνηση του. Οι σκανδαλες από την αλλη καλές είναι αλλά μετά κουράζουν και απλά τις απενεργοποιεις. 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Federacion είπε

Κάτσε κάτσε μπορώ να παίξω παιχνίδια που έχω στον λογαριασμό μου στο Steam, μέσω XBOX;;;
Όλα τα παιχνίδια που βάζω στον λογαριασμό μου ακόμη κι αυτά που δεν είναι αγορασμένα από Steam;

Οχι.απλα ο φιλος πανω σου λεει τον μοναδικο λογο υπαρξης και αγορασ πλεον του χβοχ.

Οντως ισχθει οτι το πσ5 ειναι ανωτερο σε ολα απ το χβοχ.(τα εχω και τα δυο)

Δημοσ.
Just now, deukaleionas said:

Οχι.απλα ο φιλος πανω σου λεει τον μοναδικο λογο υπαρξης και αγορασ πλεον του χβοχ.

Οντως ισχθει οτι το πσ5 ειναι ανωτερο σε ολα απ το χβοχ.(τα εχω και τα δυο)

Δεν κατάλαβα όμως τι λέει. Παίζει το Steam σε Xbox;

Δημοσ.
3 minutes ago, Panagioths94 said:

Καλά και 30 εκατομμύρια δεν τα λες και αμελητέο ποσό. 

Είναι λίγο παραπάνω από τις πωλήσεις του Gamecube που θεωρήθηκε εμπορική αποτυχία από την Nintendo 25 χρόνια πριν που το gaming ήταν μόνο για τους νέρντουλες ρε φίλε, τι δεν είναι αμελητέο ποσό.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Agent94 είπε

Εχω series s και Χ. Για μένα το gamepass είναι μονόδρομος. Αλλα σε αυτά τα νούμερα και στη μάζα γενικότερα πουλάει ότι διαφημίζεται. Το ΧΒΟΧ είναι ανύπαντρο Ευρώπη για αυτό και η χαοτική διαφορά. Μη νομίζεις ότι η πλειοψηφία τα αγοράζει για τα exclusive. Οι μισοί και παραπάνω έχουν ps5 και παίζουν μόνο φιφα και call of duty. Και μόνο σε μαγαζί να πας θα δεις παντού PlayStation και σε μια γωνία κανένα ΧΒΟΧ.

Το γνωρίζω πολύ καλά πως τα exclusives δεν φέρνουν την άνοιξη. Για αυτό άλλωστε στο επόμενο σχόλιο ανέφερα πως σε 4 γενιές το κορυφαίο σε πωλήσεις παιχνίδι στη Sony είναι το GTA.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Mafariel είπε

Από τότε που πέρυσι η σύζυγος μου έκανε δώρο το Rog το PS5 δούλεψε για καμιά ωρίτσα μόνο. 

Μήπως ήθελε να σε διώξει από την τηλεόραση; 😁😁

• Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ.

Κάτοχος κονσολών από την εποχή atari>nes κλπ κλπ...

To xbox σαν κονσόλα εχει πεθάνει,είχαν την μεγάλη ευκαιρία με το 360 που ήταν για τους περισσότερους η main κονσόλα τους τότε απο κει κ μετά παρέδωσαν μαντήλι...

Από την άλλη η σονυ στο ps5 την ψιλοειδε κάπως χωρίς ανταγωνισμό κ γι αυτό πριν λίγο καιρό πούλησα το ps5 μαζι με το psn account μου.

Το ποτήρι ξεχείλισε για μένα με την τιμη του pro και οτι δεν με αφήνει η σονυ να μεταφερω τα save των ps5 παιχνιδιων σε ενα στικακι παρα μονο στο cloud κ εφοσον εχεις συνδρομη,ασχετως που ειχα ps plus extra για μενα αυτα ειναι καραγκιοζιλικια,δεν βγαζεις παιχνιδια οπως το ps4,εχεις ανεβασει τις τιμες,ενα γαμω save δεν με αφηνεις να βαλω σε ενα στικακι...εεε ειπαμε

Οπότε ξαναγυρισα στο pc που πλέον βγαίνουν όλα και από την sony και απο την ms...

Ενα pc και ενα switch 2 ειναι για μενα ο ιδανικός συνδυασμός για την καλύτερη gaming εμπειρία.

σορρυ σονυ αλλα καπου φτανει.

Η ms κοιμάται ορθια.

PC κ switch 2 all the way...

PS για controller την εχω καταβολεψει με αυτο image.jpeg.04c238042f1c07a3ec5bc1820d04629b.jpeg

Εχει συμμετρικα τα στικς που λογω τενοντιδας δεν με βολευει του xbox και εχει hall effect triggers και sticks.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, Panagioths94 said:

Καλά και 30 εκατομμύρια δεν τα λες και αμελητέο ποσό. 

Κάποτε η amiga θεωρούνταν σούπερ εμπορική επιτυχία με 5 εκ πωλήσεις.. 

Πάντως η microsoft βγάζει απο τις συνδρομές οπότε τα 30 εκ μπορεί ίσως να είναι μια χαρα βιώσιμα.. Οχι οτι εχει ανάγκη δηλαδή, μπορει άνετα να υποστηρίζει για 10ετιες το xbox ακομα και με χασούρα. Η sega και η nintendo ηταν αλλη ιστορία, δεν είχαν έσοδα απο αλλού. Αν ειχαν και μπορούσαν να αντέξουν κάποια χρόνια χασούρας μαλλον θα πρωταγωνιστουσαν ακομα. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
52 minutes ago, akiskar123 said:

Κάτοχος κονσολών από την εποχή atari>nes κλπ κλπ...

To xbox σαν κονσόλα εχει πεθάνει,είχαν την μεγάλη ευκαιρία με το 360 που ήταν για τους περισσότερους η main κονσόλα τους τότε απο κει κ μετά παρέδωσαν μαντήλι...

Από την άλλη η σονυ στο ps5 την ψιλοειδε κάπως χωρίς ανταγωνισμό κ γι αυτό πριν λίγο καιρό πούλησα το ps5 μαζι με το psn account μου.

Το ποτήρι ξεχείλισε για μένα με την τιμη του pro και οτι δεν με αφήνει η σονυ να μεταφερω τα save των ps5 παιχνιδιων σε ενα στικακι παρα μονο στο cloud κ εφοσον εχεις συνδρομη,ασχετως που ειχα ps plus extra για μενα αυτα ειναι καραγκιοζιλικια,δεν βγαζεις παιχνιδια οπως το ps4,εχεις ανεβασει τις τιμες,ενα γαμω save δεν με αφηνεις να βαλω σε ενα στικακι...εεε ειπαμε

Οπότε ξαναγυρισα στο pc που πλέον βγαίνουν όλα και από την sony και απο την ms...

Ενα pc και ενα switch 2 ειναι για μενα ο ιδανικός συνδυασμός για την καλύτερη gaming εμπειρία.

σορρυ σονυ αλλα καπου φτανει.

Η ms κοιμάται ορθια.

PC κ switch 2 all the way...

PS για controller την εχω καταβολεψει με αυτο χ

Εχει συμμετρικα τα στικς που λογω τενοντιδας δεν με βολευει του xbox και εχει hall effect triggers και sticks.

Το βλέπει το PC σε όλα τα παιχνίδια; Έχω καμιά 5 κοντρόλλερς έχω μισή ωρα να παίξω και όταν δεν παίζει με τη μία χάνω όλο τον χρόνο και την όρεξη.
Μεγάλη ταλαιπωρία τα χειριστήρια του ps4 και του ps5 στο pc....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Εγώ απορώ πως πουλάνε γενικά οι κονσόλες αυτές με τα σχεδόν ανύπαρκτα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Έχω πουλήσει 2 Ps5 και το δεύτερο ήταν πάνω απο 3μηνο στο ράφι. Οκ εγώ αγόρασα στην αρχή βάση υποσχέσεων κλπ κλπ αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα ρε παιδιά.

Βάζεις το παιχνίδι μέσα και παίζεις δεν σε ενδιαφέρουν ρυθμίσεις ή συμβατότητες κτλ αντε  να κάνει μόνο updates. 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Βάζεις το παιχνίδι μέσα και παίζεις δεν σε ενδιαφέρουν ρυθμίσεις ή συμβατότητες κτλ αντε  να κάνει μόνο updates. 

Όπως το διαβάζω φτάνω στο συμπέρασμα πως κάπου δεν συμβαίνουν όσα λές και υποθέτω εννοείς το PC ? Προβλήματα με ασυμβατότητες κλπ κλπ έχω να συναντήσω απο το 2012 όπου ξεκίνησα να στήνω μόνος τα συστήματα μου. Για την ακρίβεια μόνο στο Playstation 4 και στο Switch έχω συναντήσει unexpected errors και να κλείνει το παιχνίδι. 

Όσο για τις ρυθμίσεις δεν ξέρω, προσωπικά δεν μου είναι κόπος να επενδύσω 10 λεπτά για να απολαύσω μετά 10-15 ή 250 ώρες(Witcher 3 - Elden Ring κλπ κλπ) σε καλύτερη ανάλυση , καλύτερα textures , καλύτερα fps κλπ κλπ. Ακόμα και mods να βάλεις δεν είναι το τέλος του κόσμου.Ναι εκεί θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο και θα πέσεις σε προβλήματα αλλά μιλάμε για mods...

Όποιος όμως δεν έχει τα 10 λεπτά σχεδόν όλα τα παιχνίδια πλέον φορτώνονται με έτοιμα settings βάση hardware και πέφτουν μια χαρά μέσα...

Anyway...το ερώτημα παραμένει καθώς ρωτάω γιατί πουλάνε ενώ δεν έχουν παιχνίδια , όχι γιατί πουλάνε γενικά οι κονσόλες.Τα υπέρ τους τα γνωρίζουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...