bill987 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Καλημέρα, σε υπολογιστή της δουλειάς μου win11 ενώ μπόρεσα να τον εκκίνησω απομακρυσμένα μετά πρέπει να μπει ο κωδικός του pc για να συνεχίσω με το anydesk και άρα σταματάει εκεί, αυτό πώς μπορώ να το διορθώσω???
Karanikolis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες καλημέρα, είναι στο ίδιο δίκτυο? άσχετα με το αν είναι άλλο vlan. ή είσαι σπίτι και το pc είναι στη δουλειά? 1
bill987 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 18 λεπτά πριν, Karanikolis είπε καλημέρα, είναι στο ίδιο δίκτυο? άσχετα με το αν είναι άλλο vlan. ή είσαι σπίτι και το pc είναι στη δουλειά? Όχι δεν είναι στον ίδιο δίκτυο, εγώ σπίτι και το pc δουλειά!
Karanikolis Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) φίλε μου τότε είναι δύσκολο... αν είναι μια σοβαρή εταιρία με domain, στημένα firewall, security κτλ... δεν θα μπεις. εκτός αν έχουν κάποιο vpn και σου δώσουν πρόσβαση και μετά μπορείς να μπαίνεις.. αν δεν είναι έτσι, κοίτα για unattended access στο anydesk, λογικά θα κάνεις δουλειά έτσι. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Karanikolis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα