Προς το περιεχόμενο

Service Pack 2 - προβλημα με modem

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα εσωτερικο modem Crypto Best II 56K v92

Οταν ειχα το service pack 1 στα WinXP το αφηνα με τους drivers των windows (το εβλεπαν σαν Soft 56K Modem) και ολα ηταν ΟΚ.

Μολις εβαλα το service pack 2 τα windows το αναγνωρισαν σαν Soft V92 Data Fax Modem

Συνδεομαι κανονικα στο internet αλλα μονο στα 31 Κbps

Αν βαλω το driver Soft 56K Modem δεν δουλευει

Mε drivers απο Crypto εχω προβλημα (οταν κλεινω τη συνδεση αλλα και στο shutdown κολαει)

καμμια ιδεα;

ε ρε service pack 2 τι μας εκανες :)

Δημοσ.

pernato opos to brike to spk2 diladi Soft V92 Data Fax Modem kai dose at entoli gia na rixis to v92 se v90 mpas kai gia auto kolobaraei kai mpenei me 31.an thimame sosta tha doseis +ms=v90,0.gia try etsi.alios tora pou ebales service pack xanaperna to me tous teleuteous drivers tin crypto gia na deis an tha sou kanei ta idia.des kai stin crypto mpas kai exei kana firmware update.a re kataramena crypto poso xalia ise.ti exo trabiksei idika me to katarameno to best to siriako.itan worst oxi best

episis

s38=1

+ms=V90,0

u3

kai ta tria auta dinoun v90 protokolo kai oxi v92.

Δημοσ.

poulinos με αυτες τις εντολες δεν ξεκινουσε καν να καλεσει, δεν ανοιγε τη γραμμη

ρε παιδια καμια βοηθεια γαμω τα 31Κ

Δημοσ.

Κι εγώ είχα ένα προβληματάκι με ένα πρόγραμμα που τσέκαρε την USB. Το επανεγκατέστησα για να ξαναπεράσει τους drivers λέγχου και όλα ΟΚ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξαναποστάρω για να διασκεδάσω λίγο τις εντυπώσεις σχετικά με τα αρνητικά του SP2 - Όχι ότι δεν υπάρχουν αλλά :

Παιδιά τόσο καιρό τώρα με SP2 και δεν έχω συναντήσει πολλά προβλήματα. Είναι λίγα και σε επίπεδο που δικαιολογυύνται πιστεύω.

Καθημερινά κάνω εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις, δοκιμές, ρυθμίσεις...! :roll:

Αν είναι κάτι να χτυπήσει με τη χρήση που του κάνω θα χτυπήσει! :D

Το μόνο προβληματικό που με ενοχλεί ως ασυμβατότητα είναι αυτή του SP2 με το pinnacle instant copy (v7,8) αλλά από την άλλη, maybe it's just me! :shock:

• Moderators
Δημοσ.

myst77 το ιδιο modem εχω με τους drivers απο την microsoft και λειτουργει οπως λειτουργουσε και με το sp1.. :shock:

A και να προσθεσω πως στο sp2 δεν το αναγνωρισε σαν Soft V92 Data Fax Modem αλλα οπως ηταν πριν σαν Soft 56K Modem

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...