soconium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, mants118 είπε Καλα το έκανες, ο καθένας προφανώς είναι ελεύθερος να επιλέξει αυτό που γουστάρει, δεν σου change your μυαλό 😛 ΑΛΛΑ: έχουμε 2025 και έδωσες 480 ευρώ για μια συσκευή τεχνολογίας 2021. 😉 Λογικά εκεί θα πρέπει να καταταχτει, ανάμεσα στο Samsung S24fe και στο Oneplus 13r... Όντας κάτοχος 13 pro δεν πιστεύω πως χάνω καμία φοβερή τεχνολογία σε σχέση πχ με το 16 pro. Με τρώει μόνο η έλλειψη type-c αλλά είμαι πολύ κοντά στο να αλλάξω μπαταρία και να το κρατήσω καμιά διετία ακόμα. Απτην άλλη χρησιμοποιώ το κινητό μου για πολύ βασικά πράγματα. Μάλλον γι αυτό με καλύπτει ακόμα. Τα κινητά όμως έχουν ήδη πιάσει ταβάνι. Οπως πολλοί τα βλέπω πια σαν το ψυγείο μου. Δεν είναι κάτι innovative. 1
torgar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου καιρος να αλλαξουν ονομα στο προϊον. Επιτυχημενο οσο λιγα brands αλλα να λεμε iPhone 19 ειναι καπως τραβηγμενο πλεον
BertaJourdan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Περιμένετε πρώτα να δείτε την ''τιμη ευκαιρίας'' στα ράφια των καταστημάτων, μην δούμε τίποτα 700+ευρώ στο τέλος. Οταν τα αλλα τα <<κανονικα>> iphone κανουνε αρκετα παραπανω, μηπως τα 700 ειναι οντως τιμη ευκαιριας. Γιατι προσωπικα πιστευω πως iphone με π.χ 300-400 ευρω δεν θα δεις. (αυτο το iphone εννοω)
unforgiven Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 25 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Οταν τα αλλα τα <<κανονικα>> iphone κανουνε αρκετα παραπανω, μηπως τα 700 ειναι οντως τιμη ευκαιριας. Γιατι προσωπικα πιστευω πως iphone με π.χ 300-400 ευρω δεν θα δεις. (αυτο το iphone εννοω) Μόνος σου λες πως το SE δεν είναι κανονικό iPhone. 700 ευρώ με τα βασικά σε κάμερα το 2025;
Chocobo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, Eluminator_91 είπε Κάποιος που θελει καινούργια συσκευη σφραγισμένη, με τον τελευταίο επεξεργαστή και πιο future proof με ΑΙ (οταν ερθει Ευρωπη) και να μην τον ενδιαφέρουν οι κάμερες. θα πάρω την 120hz οθόνη over AI anyday 1
Jmanol000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, Digital-Entity είπε Ίσως αυτό το iPhone με πείσει να γυρίσω στο Apple στρατόπεδο. κοιτά ωσ apple χρήστης που θλει να έχει επιτυχία αυτό το μοντέλο για να μιλάει με iMessage θα πω , μακαρι με τουσ φορουσ να μην ακριβηνει πολυ και φτασει σε τιμη το iPhone 16 γιατι ειναι και αυτο ενα σεναριο 1 ώρα πριν, BertaJourdan είπε Οταν τα αλλα τα <<κανονικα>> iphone κανουνε αρκετα παραπανω, μηπως τα 700 ειναι οντως τιμη ευκαιριας. Γιατι προσωπικα πιστευω πως iphone με π.χ 300-400 ευρω δεν θα δεις. (αυτο το iphone εννοω) δεν μπορείς να πεισ ότι είναι τιμή ευκαιρίας ένα μοντέλο σε αυτά τα χρήματα όταν στα 750 μπορείς να βρεισ καινούριο το 16 σε κάποια μαγαζιά , και στα ίδια χρήματα το 15 στισ μεγάλες αλυσίδες , ναι μεν θα είναι καλύτερο κινητό από το 15 αλλά τα μειονεκτήματα του είναι αρκετά ώστε να μειώνουν το πόσο αξίζει , ελπίζω να έχει matte γυαλί πίσω , θεωρώ κάτι τέτοιο θα ανεβάσει πολύ το design 11 ώρες πριν, xemis είπε Με τα 480 ευρώ πήρα ένα iphone 13 pro από μέλος του insomnia. Είναι καλύτερη επιλογή! Change my mind sorry αλλά το να δόσεις 480 για ένα 13 pro δεν αξιζει καθολου , οταν με λιγο παραπανω υπαρχουν πολυυυ καλυτερα iPhone , οσο για την ερωτηση σου με λιγα παραπανω θα παρουν καινουριο κινητο με καλυτερη μπαταρια πολυ καλυτερη αποδοση με τουλαχιστον 3 χρονια περισσοτερεσ αναβαθμισεισ λογισμικου apple intelligence πολυ καλυτερη καμερα απο το 13 pro με διαφορα ομωσ που απλα δεν θα εχει εναν χ3 τηλεφακο των 77 mm αλλα θα εχει x2 τηλεφακο με πολυ καλυτερη ποιοτητα ,θα υποστηριζει τα νεα προτυπα HDR που ειναι πολυ βελτιωμενα εξελιγμενο Photonic Engine 24 mp για απλεσ φωτογραφιεσ action mode , θα εχει το U1 chip το οποιο θα ειναι πολυ χρησιμο στο μελλον που θα επιτρεπει πολλεσ χρησιμεσ λειτουργιεσ , και να μην πιστευεισ οτι αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι σημαντικα αυτα κανουν το se ενα τηλεφωνο που θα παραμεινει μοντερνο και λειτουργικο πολλα χρονια μετα απο οταν το 13 pro θα ειναι αχρηστο τηλεφωνο που δεν θα εχει την νεα εκδοση iOS 51 λεπτά πριν, Chocobo είπε θα πάρω την 120hz οθόνη over AI anyday ΑΣ μην κοροϊδευόμαστε τα 120 hertz στο iPhone είναι κατa βαση 80 hertz όπως είχαν δείξει και πρόσφατα , και όπως θα έχει καταλάβει οποίος apple χρηστησ που εχει οντωσ χρησιμοποιησει 120 hertz στο iPhone . ο ρυθμοσ ανανεωσησ του 15 pro μου ειναι απλα χαλια .Οσο για το ai στα επόμενα χρόνια θα είναι σημαντικη η διαφορά στην απόδοση , κάτι που έχει σημασία για την μεταπωλητική αξία η τη περίπτωση που θεσ να το χαρίσεις σε κάποιον 1 ώρα πριν, unforgiven είπε Μόνος σου λες πως το SE δεν είναι κανονικό iPhone. 700 ευρώ με τα βασικά σε κάμερα το 2025; βασικά ξεβασικα , με καλύτερη βασική κάμερα από 14 pro , (εκτός αν χρησιμοποιεί κανείς pro raw και pro res που τότε ναι είναι καλύτερο το 14προ) αξίζει , για χρήστες παλιών πολύ τηλεφώνων όπως το 13 το 14 η λιγότερο παλιών όπως το 15
Chocobo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 25 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε ΑΣ μην κοροϊδευόμαστε τα 120 hertz στο iPhone είναι κατa βαση 80 hertz όπως είχαν δείξει και πρόσφατα , και όπως θα έχει καταλάβει οποίος apple χρηστησ που εχει οντωσ χρησιμοποιησει 120 hertz στο iPhone . ο ρυθμοσ ανανεωσησ του 15 pro μου ειναι απλα χαλια .Οσο για το ai στα επόμενα χρόνια θα είναι σημαντικη η διαφορά στην απόδοση , κάτι που έχει σημασία για την μεταπωλητική αξία η τη περίπτωση που θεσ να το χαρίσεις σε κάποιον Το ότι είναι adaptive το γνωρίζαμε ανέκαθεν , όπως και στις περισσότερες συσκευές , άσχετα αν το android σε αφήνει να το κλειδώσεις και να παίζει σταθερά. Σε κάθε περίπτωση οι οθόνες είναι μέρα με τη νύχτα. Προσωπικά με το κάθε πάνελ που έχω να είναι 120hz+ όταν βλέπω πάνελ σε 60 νιώθω άσχημα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ρυθμό ανανέωσης του 15 αρκεί κάποιος να καταλαβαίνει τι σημαίνει adaptive refresh rate. 2
xemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 58 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε κοιτά ωσ apple χρήστης που θλει να έχει επιτυχία αυτό το μοντέλο για να μιλάει με iMessage θα πω , μακαρι με τουσ φορουσ να μην ακριβηνει πολυ και φτασει σε τιμη το iPhone 16 γιατι ειναι και αυτο ενα σεναριο δεν μπορείς να πεισ ότι είναι τιμή ευκαιρίας ένα μοντέλο σε αυτά τα χρήματα όταν στα 750 μπορείς να βρεισ καινούριο το 16 σε κάποια μαγαζιά , και στα ίδια χρήματα το 15 στισ μεγάλες αλυσίδες , ναι μεν θα είναι καλύτερο κινητό από το 15 αλλά τα μειονεκτήματα του είναι αρκετά ώστε να μειώνουν το πόσο αξίζει , ελπίζω να έχει matte γυαλί πίσω , θεωρώ κάτι τέτοιο θα ανεβάσει πολύ το design sorry αλλά το να δόσεις 480 για ένα 13 pro δεν αξιζει καθολου , οταν με λιγο παραπανω υπαρχουν πολυυυ καλυτερα iPhone , οσο για την ερωτηση σου με λιγα παραπανω θα παρουν καινουριο κινητο με καλυτερη μπαταρια πολυ καλυτερη αποδοση με τουλαχιστον 3 χρονια περισσοτερεσ αναβαθμισεισ λογισμικου apple intelligence πολυ καλυτερη καμερα απο το 13 pro με διαφορα ομωσ που απλα δεν θα εχει εναν χ3 τηλεφακο των 77 mm αλλα θα εχει x2 τηλεφακο με πολυ καλυτερη ποιοτητα ,θα υποστηριζει τα νεα προτυπα HDR που ειναι πολυ βελτιωμενα εξελιγμενο Photonic Engine 24 mp για απλεσ φωτογραφιεσ action mode , θα εχει το U1 chip το οποιο θα ειναι πολυ χρησιμο στο μελλον που θα επιτρεπει πολλεσ χρησιμεσ λειτουργιεσ , και να μην πιστευεισ οτι αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι σημαντικα αυτα κανουν το se ενα τηλεφωνο που θα παραμεινει μοντερνο και λειτουργικο πολλα χρονια μετα απο οταν το 13 pro θα ειναι αχρηστο τηλεφωνο που δεν θα εχει την νεα εκδοση iOS ΑΣ μην κοροϊδευόμαστε τα 120 hertz στο iPhone είναι κατa βαση 80 hertz όπως είχαν δείξει και πρόσφατα , και όπως θα έχει καταλάβει οποίος apple χρηστησ που εχει οντωσ χρησιμοποιησει 120 hertz στο iPhone . ο ρυθμοσ ανανεωσησ του 15 pro μου ειναι απλα χαλια .Οσο για το ai στα επόμενα χρόνια θα είναι σημαντικη η διαφορά στην απόδοση , κάτι που έχει σημασία για την μεταπωλητική αξία η τη περίπτωση που θεσ να το χαρίσεις σε κάποιον βασικά ξεβασικα , με καλύτερη βασική κάμερα από 14 pro , (εκτός αν χρησιμοποιεί κανείς pro raw και pro res που τότε ναι είναι καλύτερο το 14προ) αξίζει , για χρήστες παλιών πολύ τηλεφώνων όπως το 13 το 14 η λιγότερο παλιών όπως το 15 Καλά τα λες, αλλά πόσο είναι αυτό το λίγο παραπάνω??? 50? 100? 200? 300? Φίλε μου τα 250 ευρώ δεν είναι λίγο παραπάνω αλλά 50% παραπάνω... Συν του ότι τα μοντέλα se δεν κρατάνε μεταπωλητική αξία ενώ τα pro ναι. 1
Jmanol000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, Chocobo είπε Το ότι είναι adaptive το γνωρίζαμε ανέκαθεν , όπως και στις περισσότερες συσκευές , άσχετα αν το android σε αφήνει να το κλειδώσεις και να παίζει σταθερά. Σε κάθε περίπτωση οι οθόνες είναι μέρα με τη νύχτα. Προσωπικά με το κάθε πάνελ που έχω να είναι 120hz+ όταν βλέπω πάνελ σε 60 νιώθω άσχημα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ρυθμό ανανέωσης του 15 αρκεί κάποιος να καταλαβαίνει τι σημαίνει adaptive refresh rate. ποτέ σου είπα ότι είναι adaptive ? δεν φτάνει τα 120 ποτέ και το λεω ωσ hardcore apple fanboy αυτο , για αυτο iPhone με 120 και 60 δεν εχουν οση διαφορα οση διαφορα οση παρουσιαζουν , τωρα αν εχεισ 120 hertz σε κινητο που δεν ειναι ναυαρχιδα να μπορει να σπρωχνει 120 frames τα 60 στο iPhone ειναι πιο smooth , στα 15 16 και se τα 60 hertz ειναι παρα πολυ smooth σε 14 13 12 βεβαια τα 60 hertz φαινονται , και δεν ειναι τοσο smooth 28 λεπτά πριν, xemis είπε Καλά τα λες, αλλά πόσο είναι αυτό το λίγο παραπάνω??? 50? 100? 200? 300? Φίλε μου τα 250 ευρώ δεν είναι λίγο παραπάνω αλλά 50% παραπάνω... Συν του ότι τα μοντέλα se δεν κρατάνε μεταπωλητική αξία ενώ τα pro ναι. ναι τα pro κρατάνε μεταπολιτικη αξία αλλά όχι για πάντα το 13 pro πάει για 4 ετών μοντέλο με ότι συνεπάγεται αυτό , οπότε σε κάποια χρόνια το se θα πωλειται για παραπανω λογω των πλεονεκτηματων του 30 λεπτά πριν, xemis είπε Καλά τα λες, αλλά πόσο είναι αυτό το λίγο παραπάνω??? 50? 100? 200? 300? Φίλε μου τα 250 ευρώ δεν είναι λίγο παραπάνω αλλά 50% παραπάνω... Συν του ότι τα μοντέλα se δεν κρατάνε μεταπωλητική αξία ενώ τα pro ναι. με 70 παραπάνω παραπάνω με δυσκολία πασ 14 pro με 100 παραπάνω πασ άνετα 14 pro ,
xemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε ποτέ σου είπα ότι είναι adaptive ? δεν φτάνει τα 120 ποτέ και το λεω ωσ hardcore apple fanboy αυτο , για αυτο iPhone με 120 και 60 δεν εχουν οση διαφορα οση διαφορα οση παρουσιαζουν , τωρα αν εχεισ 120 hertz σε κινητο που δεν ειναι ναυαρχιδα να μπορει να σπρωχνει 120 frames τα 60 στο iPhone ειναι πιο smooth , στα 15 16 και se τα 60 hertz ειναι παρα πολυ smooth σε 14 13 12 βεβαια τα 60 hertz φαινονται , και δεν ειναι τοσο smooth ναι τα pro κρατάνε μεταπολιτικη αξία αλλά όχι για πάντα το 13 pro πάει για 4 ετών μοντέλο με ότι συνεπάγεται αυτό , οπότε σε κάποια χρόνια το se θα πωλειται για παραπανω λογω των πλεονεκτηματων του με 70 παραπάνω παραπάνω με δυσκολία πασ 14 pro με 100 παραπάνω πασ άνετα 14 pro , Βάση της μικρής μου εμπειρίας στην αγορά μεταχειρισμένων iphone ( έχω αγοράσει 1 se 2016,2 se 2020, 4 11 pro,1 13 pro) πιστεύω ακράδαντα ότι σε 3 χρόνια το 13 pro θα το πουλήσω γύρω στα 250 ευρώ όσο θα είναι και η αξία του se 4 τότε. Επίσης, για ένα μεσο χρήστη (δλδ αυτόν που βολεύεται με το se 4) τα 100 είναι πολλά για να τα δώσει και να πάει από το 13 pro στο 14 pro ( που για να βρεις αξιολογο 14 pro θέλει πάνω από 650 euro αυτή τη στιγμή, που σημαίνει διαφορά πανω από130 ευρώ με το αντίστοιχο 13αρι).
Jmanol000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, xemis είπε Βάση της μικρής μου εμπειρίας στην αγορά μεταχειρισμένων iphone ( έχω αγοράσει 1 se 2016,2 se 2020, 4 11 pro,1 13 pro) πιστεύω ακράδαντα ότι σε 3 χρόνια το 13 pro θα το πουλήσω γύρω στα 250 ευρώ όσο θα είναι και η αξία του se 4 τότε. Επίσης, για ένα μεσο χρήστη (δλδ αυτόν που βολεύεται με το se 4) τα 100 είναι πολλά για να τα δώσει και να πάει από το 13 pro στο 14 pro ( που για να βρεις αξιολογο 14 pro θέλει πάνω από 650 euro αυτή τη στιγμή, που σημαίνει διαφορά πανω από130 ευρώ με το αντίστοιχο 13αρι). το se θα αξιζει πολυ περισσοτερο απο το 13 pro για τον απλουστατο λογο οτι θα ειναι ακομα μοντερνα συσκευη , θα εχει το apple intelligence ενω θα υποστηριζεται τουλαχιστον 4 χρονια παραπανω καθωσ η διαφορα a18 και a15 ειναι μεγαλυτερη απο τη διαφορα a13 και a15 ( iPhone SE 4 ,iPhone 11 Pro που εχουν ιδια λεφτα ) πρεπει να κρινουμε με τα τωρινα δεδομενα , η αξια των παλιων se και pro μοντελων που αναφερεισ θα ηταν αρκετη για να μασ δειξει πιο θα εχει υψηλοτερη αξια στην περιπτωση που οι διαφορεσ μεταξυ του se και του pro ηταν αναλογικα ιδιεσ με παλαιοτερα ελα ομωσ που δεν ειναι , τα se που μετα απο λιγα χρονια δεν αξιζαν παραπανω ειχαν ενα αρχαιο design χειροτερη μπαταρια και καμερα που μειωνεκτουσε , το μοναδικο τουσ πλεονεκτημα ο επεξεργαστησ δεν ηταν αρκετο για να κανει το κοσμο να επιλεξει το se ομωσ τωρα τα πραγματα αλλαζουν το se θα ερθει με πολυ καλυτερη καμερα, υποστηριξη design απο ποτε , οσο για την αξια των 14 pro πριν λιγο εβαλα αγγελια εκ μερουσ φιλου μου στα 550 εχεισ παρει ανετα καλυτερο σε κατασταση 14 pro απο οτι 13 pro , δεχτηκα πολλα μηνυματα απο ανθρωπουσ που θελανε να τα πουλησουν και η τιμη καλα καλα ηταν ιδια μεταξυ των δυο μοντελων , οσο για αυτο που λεσ και 130 ευρω παραπανω να ειχε ειναι τοσο καλυτερο σαν μοντελο το 14 pro και τοσο πιο μοντερνο που αξιζει να τα δοσεισ τωρα αν δεν μπορει καποιοσ να τα δοσει εχει κερδισει 20 τα εκατο των χρηματων και εχει χασει 30 με 40 τα εκατο τησ εμπειριασ ,που δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο αλλα εκτοσ αυτου , ο μεσοσ χρηστησ που λεσ βολευεται και με iPhone 12 και δεν χρειαζεται ουτε τα προηγμενα χαρακτηριστικα του 13 pro ουτε του se 4 4 ώρες πριν, soconium είπε Όντας κάτοχος 13 pro δεν πιστεύω πως χάνω καμία φοβερή τεχνολογία σε σχέση πχ με το 16 pro. Με τρώει μόνο η έλλειψη type-c αλλά είμαι πολύ κοντά στο να αλλάξω μπαταρία και να το κρατήσω καμιά διετία ακόμα. Απτην άλλη χρησιμοποιώ το κινητό μου για πολύ βασικά πράγματα. Μάλλον γι αυτό με καλύπτει ακόμα. Τα κινητά όμως έχουν ήδη πιάσει ταβάνι. Οπως πολλοί τα βλέπω πια σαν το ψυγείο μου. Δεν είναι κάτι innovative. ανάλογα τη χρήση που κανείς για κάποιους το 13 pro είναι ακόμα πολύ καλύτερη συσκευή από αυτήν που χρειάζονται καθωσ ειναι ακομα αριστο τηλεφωνο , για κάποιους άλλους είναι πολύ πίσω , ο a15 δεν είναι όπως ήταν τα 6 γίγα ραμ δεν καλύπτουν με τον τροπο που κάλυπταν η έλλειψη pro res log για κάποιους είναι θέμα , το μέγεθος του σενσορα είναι αρκετά μικρότερο και έχει ξεμείνει στα 12 mp δεν υποστηριζει Photonic Engine που εχω δει στην πραξη να κανει τεραστια διαφορα δεν εχει always on display το cinematic mode του ειναι στα 1080 , δεν εχει action mode τα bezels ειναι πολυ χοντρα , α και το thermal management ειναι αρκετα πισω σε σχεση με το 16 13 ώρες πριν, Eluminator_91 είπε Κάποιος που θελει καινούργια συσκευη σφραγισμένη, με τον τελευταίο επεξεργαστή και πιο future proof με ΑΙ (οταν ερθει Ευρωπη) και να μην τον ενδιαφέρουν οι κάμερες. γιατί να μην τον ενδιαφέρουν ? το se θα το παταει το 13 pro με σενσορα 48 megapixel υποστηριξη Photonic Engine hdr 5 καλυτερο cinematic mode χ2 ζουμ οπτικό , action mode , δεν θα έχει ultra wide που σιγα , το 13 pro εχει ψιλοχαλια ultra wide και αντι για 77 mm θα ειναι στα 40 κατι το ζουμ πολυ κομπλε,
xemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε το se θα αξιζει πολυ περισσοτερο απο το 13 pro για τον απλουστατο λογο οτι θα ειναι ακομα μοντερνα συσκευη , θα εχει το apple intelligence ενω θα υποστηριζεται τουλαχιστον 4 χρονια παραπανω καθωσ η διαφορα a18 και a15 ειναι μεγαλυτερη απο τη διαφορα a13 και a15 ( iPhone SE 4 ,iPhone 11 Pro που εχουν ιδια λεφτα ) πρεπει να κρινουμε με τα τωρινα δεδομενα , η αξια των παλιων se και pro μοντελων που αναφερεισ θα ηταν αρκετη για να μασ δειξει πιο θα εχει υψηλοτερη αξια στην περιπτωση που οι διαφορεσ μεταξυ του se και του pro ηταν αναλογικα ιδιεσ με παλαιοτερα ελα ομωσ που δεν ειναι , τα se που μετα απο λιγα χρονια δεν αξιζαν παραπανω ειχαν ενα αρχαιο design χειροτερη μπαταρια και καμερα που μειωνεκτουσε , το μοναδικο τουσ πλεονεκτημα ο επεξεργαστησ δεν ηταν αρκετο για να κανει το κοσμο να επιλεξει το se ομωσ τωρα τα πραγματα αλλαζουν το se θα ερθει με πολυ καλυτερη καμερα, υποστηριξη design απο ποτε , οσο για την αξια των 14 pro πριν λιγο εβαλα αγγελια εκ μερουσ φιλου μου στα 550 εχεισ παρει ανετα καλυτερο σε κατασταση 14 pro απο οτι 13 pro , δεχτηκα πολλα μηνυματα απο ανθρωπουσ που θελανε να τα πουλησουν και η τιμη καλα καλα ηταν ιδια μεταξυ των δυο μοντελων , οσο για αυτο που λεσ και 130 ευρω παραπανω να ειχε ειναι τοσο καλυτερο σαν μοντελο το 14 pro και τοσο πιο μοντερνο που αξιζει να τα δοσεισ τωρα αν δεν μπορει καποιοσ να τα δοσει εχει κερδισει 20 τα εκατο των χρηματων και εχει χασει 30 με 40 τα εκατο τησ εμπειριασ ,που δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο αλλα εκτοσ αυτου , ο μεσοσ χρηστησ που λεσ βολευεται και με iPhone 12 και δεν χρειαζεται ουτε τα προηγμενα χαρακτηριστικα του 13 pro ουτε του se 4 ανάλογα τη χρήση που κανείς για κάποιους το 13 pro είναι ακόμα πολύ καλύτερη συσκευή από αυτήν που χρειάζονται καθωσ ειναι ακομα αριστο τηλεφωνο , για κάποιους άλλους είναι πολύ πίσω , ο a15 δεν είναι όπως ήταν τα 6 γίγα ραμ δεν καλύπτουν με τον τροπο που κάλυπταν η έλλειψη pro res log για κάποιους είναι θέμα , το μέγεθος του σενσορα είναι αρκετά μικρότερο και έχει ξεμείνει στα 12 mp δεν υποστηριζει Photonic Engine που εχω δει στην πραξη να κανει τεραστια διαφορα δεν εχει always on display το cinematic mode του ειναι στα 1080 , δεν εχει action mode τα bezels ειναι πολυ χοντρα , α και το thermal management ειναι αρκετα πισω σε σχεση με το 16 γιατί να μην τον ενδιαφέρουν ? το se θα το παταει το 13 pro με σενσορα 48 megapixel υποστηριξη Photonic Engine hdr 5 καλυτερο cinematic mode χ2 ζουμ οπτικό , action mode , δεν θα έχει ultra wide που σιγα , το 13 pro εχει ψιλοχαλια ultra wide και αντι για 77 mm θα ειναι στα 40 κατι το ζουμ πολυ κομπλε, Δλδ θες να μου πεις ότι στο μέσο χρήστη το 14 pro προσφέρει 30-40 % καλύτερη εμεπειρ'ια από ότι το 13 pro? Αυτή η διαφορά παίζει αν πας από το iphone 8 στο 14! Τι παραπάνω έχει το 14 από το 13? την κάμερα? την μπαταρία? που να σου δίνει 30-40% καλυτερη εμπειρία? Δεν νομίζω. 1
imr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 19 minutes ago, magicnumbers said: 1 κάμερα. 1 κάμερα. Ευτυχισμένο 2010 Εγω πάντως με 3καμερες κατά 99% χρησιμοποιώ την βασική. 1
Jmanol000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, magicnumbers είπε 1 κάμερα. 1 κάμερα. Ευτυχισμένο 2010 άμα έβαζε 10 άχρηστες πάλι θα έκλαιγες 36 λεπτά πριν, xemis είπε Δλδ θες να μου πεις ότι στο μέσο χρήστη το 14 pro προσφέρει 30-40 % καλύτερη εμεπειρ'ια από ότι το 13 pro? Αυτή η διαφορά παίζει αν πας από το iphone 8 στο 14! Τι παραπάνω έχει το 14 από το 13? την κάμερα? την μπαταρία? που να σου δίνει 30-40% καλυτερη εμπειρία? Δεν νομίζω. τα πάντα έχει καλύτερα , 13 pro δεν θα έδινα ούτε στον εχθρό μου να χρησιμοποιήσει ,αλλά για να μην είμαι δραματικός , γιατί δεν αγοραζεισσ με τη λογική σου ένα iPhone 12 , για το μέσο χρήστη τέλειο είναι , και σιγά τη διαφορά με 250 έχεις πάρει ένα κινητό που κάνει όποιον πήρε με 480 ένα 13 pro να μοιάζει ότι πέταξε τα λεφτά του χωρίς λόγο 12 λεπτά πριν, imr είπε Εγω πάντως με 3καμερες κατά 99% χρησιμοποιώ την βασική. αλήθεια ?τι μοντέλο κινητού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα