Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απογοητευτικές οι τιμές, ειδικά για την Ελληνική αγορά. Βέβαια και τα σύγχρονα games είναι unoptimized σαβούρια με μόνο σκοπό την προπαγάνδα οπότε δε χάνεις και τίποτα να μην τα παίξεις σε 4k ultra 120fps. Ας τις αγοράσουν οι επαγγελματίες που έχουν κέρδος.

• Like 6
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, fremendog είπε

Εξαιρετική τιμή, αν σκεφτεί κανείς ότι η κάρτα θα είναι ισάξια της 4090.

H 5080 είναι 20% πίσω από 4090. Οπότε ναι pure marketing οτι ανέφερε ο πέτσινος στην παρουσίαση. Σκουπιδοκαρτες είναι σαν νέα γενιά 2 tier κάτω η κάθε μία σε msrp μεγαλύτερου tier. Δεν ξέρω αν έχουμε ξαναδεί μια τόσο τραγική γενιά. 

• Like 9
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, fremendog said:

Εξαιρετική τιμή, αν σκεφτεί κανείς ότι η κάρτα θα είναι ισάξια της 4090.

Ούτε την 4080 δεν θα φτάνει.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, floba είπε

Φαντασου δλδ στην Ελλαδα να πρεπει να δωσεις γυρω στα 900 ευρω θεωρω με αυτο το msrp για 5070ti.Νταξει ξεφυγαμε τελειως.

Δεν χρειαζεται η 5070ti αν εχεις οθονη 1080p των 150 ευρω...

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν χρειαζεται η 5070ti αν εχεις οθονη 1080p των 150 ευρω...

Απαντησα πιο πανω τι εχω😉Αρα σιγουρα οχι 150 ευεω μονιτορ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Δεν πάει έτσι.

Εξαιρετική θα ήταν, αν ήταν λογικη τιμη γι'αυτό που προσφέρει κι όχι σε σχέση με τις προηγούμενες υπερτιμολογημένες κάρτες της ngredia...

Μεσαία κάρτα στο 1000ρικο, μόνο καλή τιμή δεν τη λες...

Σόρρυ, πλάκα έκανα. Νόμιζα ότι ήταν προφανές :)

13 λεπτά πριν, Arkin είπε

H 5080 είναι 20% πίσω από 4090. Οπότε ναι pure marketing οτι ανέφερε ο πέτσινος στην παρουσίαση. Σκουπιδοκαρτες είναι σαν νέα γενιά 2 tier κάτω η κάθε μία σε msrp μεγαλύτερου tier. Δεν ξέρω αν έχουμε ξαναδεί μια τόσο τραγική γενιά. 

Έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι. Χαβαλέ έκανα, προφανώς, ελπίζω μόνο μερικοί να μη με παρεξήγησαν. Μέχρι προχθές, ήμουν κάτοχος της 4090, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι το τι μπούρδες είναι αυτές του πέτσινου, περί 5070 Ti = 4090.

12 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ούτε την 4080 δεν θα φτάνει.

Ναι ρε συ. Αστειευόμουν.

Επεξ/σία από fremendog
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Westbaum είπε

Πρέπει να στραβώθηκα.🤨Γιατί βλέπω 4 ψηφία;
image.png.e3ab8da7d749fc14ace5484c149563c8.png

Δεν τους χαλασε καθολου οσοι πεταξουν τα λεφτα τους στους σκαλπερς.

Who cares για τους υπολοιπους

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Ούτε καν, δυστυχώς. Τις πρώτες μέρες οτιδήποτε κάτω από 1100 θα είναι θαύμα.

μέρες ? εκτός αν εννοείς τις πρώτες 100+ μέρες μετά την παρουσίαση 😛

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο κάποιος χαζός θα την αγόραζε, με τέτοια τιμή. Γενικά οι RTX 5000, πέρα από την RTX 5090, είναι μία απογοήτευση. 

Επεξ/σία από Painmaker
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω σχόλια και πάντα περιμένω νέο release για να μου φτιάξουν τη μέρα οι συμφορουμίτες εδώ με τα σχόλιά τους! 😉 💪 *bows

Απλά θέλω να προσθέσω στην σκέψη σας οτι 9.000 CUDA με (επί) 12.8 CUDA Capability από 8.9 (40x0) και 8.6 (30x0) που θεωρείτω αναβάθμιση από το 6.1 της σειράς 10x0 ή το 7.5 των 16x0 και 20x0, ξέρει τι κάνει ο Jensen και την χρεώνει τόσο. Είναι μεγάλο το άλμα της σειράς 5!

Αυτήν την κάρτα θα την σπαμμάρουν οι adober influencers. Ευτυχώς με το DaVinci και τις χρεώσεις της Adobe έχουν μειωθεί αλλά αν θέλετε παιχνιδάκια μην περιμένετε να πέσει η τιμή της.. το stock της θα πέσει, όχι η τιμή.. 😪

Φυσικά αναφερόμαστε σε stock 10 κάρτες ανά 10 εκ. πληθυσμό σε κάθε χώρα.😸

Εσείς οι 9, πάρ'τε και την δικιά μου. Θα μείνω στην 3080!

Επεξ/σία από Cre3p
Δημοσ.
8 ώρες πριν, fremendog είπε

Σόρρυ, πλάκα έκανα. Νόμιζα ότι ήταν προφανές :)

Έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι. Χαβαλέ έκανα, προφανώς, ελπίζω μόνο μερικοί να μη με παρεξήγησαν. Μέχρι προχθές, ήμουν κάτοχος της 4090, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι το τι μπούρδες είναι αυτές του πέτσινου, περί 5070 Ti = 4090.

Ναι ρε συ. Αστειευόμουν.

Δεν το έπιασα προσωπικά φίλε μου για αυτό και η παράθεση που σε έκανα. Το κρίμα ότι ο Jensen είπε ότι 5070 = 4090 και όχι 5070ti = 4090 οπότε το ψέμα του ήταν ακόμα χειρότερο. Το ακόμα πιο κρίμα ότι πολυς κόσμος που περίμενε να αναβάθμιση θα πρέπει να πληρώσει υπεραξία πολύ πάνω από το msrp η να μείνει με τις παλιές κάρτες που έχει. Και δεν ξέρω τι θα γίνει και με τους δασμούς που έρχονται μην ανεβάσουν και άλλο τις τιμές. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λέει το αρθο το προσεξε κανεις?

, η Newegg προειδοποιεί ότι οι δασμοί ενδέχεται να διατηρήσουν υψηλές τις τιμές της σειράς RTX 50

απλά μας λέει με τρόπο πως ναι ανακοινώνουμε μια και καλά msrp τιμή αλλά η το τίμημα που θα πρέπει να καταβάλει ο καταναλωτής θα είναι πολύ μεγαλύτερο 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, veider είπε

Αυτο που λέει το αρθο το προσεξε κανεις?

, η Newegg προειδοποιεί ότι οι δασμοί ενδέχεται να διατηρήσουν υψηλές τις τιμές της σειράς RTX 50

απλά μας λέει με τρόπο πως ναι ανακοινώνουμε μια και καλά msrp τιμή αλλά η το τίμημα που θα πρέπει να καταβάλει ο καταναλωτής θα είναι πολύ μεγαλύτερο 

Ευκαιρία ψάχνουν όλοι για αισχροκερδεια. Όταν πέρσι τέτοιες μέρες είχε παρουσιαστεί η 4080s στα 999 msrp έπαιζε Ελλάδα 999 ευρώ μεχρι 1200. Σήμερα τα 999 msrp της 5080 μεταφραζονται σε 1500 ευρώ και 2000. Παράνοια κρίμα ο κόσμος που ταΐζει τέτοιες τακτικές και μετά ρωτάει γιατί πάνε όλα τόσο χάλια με τις τιμές παντού. 

• Like 1
Δημοσ.

Το πολυ σοβαρο θεμα που προκυπτει, ειναι το πως θα μας δινεται η δυνατοτητα πληρωμης.....

π.χ., νεφρα δεχεστε κυριοι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...