Crash24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Η OnePlus αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση κατασκευαστή smartphones. Ξεκίνησε την πορεία της πριν από περίπου μία δεκαετία, έχοντας ως στόχο οι συσκευές της να γίνουν «flagship killers». Η κινεζική εταιρεία λανσάρει πρακτικά δύο μοντέλα (το κύριο συν το R, μία εκδοχή του με ελαφρώς πιο αδύναμα χαρακτηριστικά) και ισάριθμες ανανεωμένες εκδοχές τους κάθε χρόνο. Κοινός παρονομαστής όλων αυτών είναι η καλή σχέση τιμής/απόδοσης που επιτυγχάνουν: μπορεί οι τιμές να έχουν ανέβει αισθητά από την περίοδο που μας συστήθηκε για πρώτη φορά η OnePlus (και άρα ο χαρακτηρισμός «flagship killer» να μην βρίσκει πια την ίδια εφαρμογή) όμως ακόμα κι έτσι παραμένουν χαμηλότερες από ναυαρχίδες παρόμοιων χαρακτηριστικών από εταιρείες όπως η Apple και η Samsung. Το OnePlus 13 λοιπόν έφτασε στα χέρια μας κι εμείς είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν η OnePlus κατάφερε να διορθώσει τα όποια κακώς κείμενα του πολύ καλού OnePlus 12. Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως η τιμή του είναι στα €1199 για το μοντέλο με 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο, χωρίς κάποια θήκη στη συσκευασία ή φορτιστή, παρά μόνο το καλώδιο φόρτισης που έρχεται και πάλι στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της εταιρείας. Το OnePlus 13 είναι ένα πανέμορφο smartphone. Η OnePlus ανέκαθεν έδινε βάρος στον σχεδιασμό των συσκευών της δηλαδή, οπότε η φετινή της κυκλοφορία δεν αποτελεί έκπληξη. Το design είναι πολύ κοντά στα περυσινά στάνταρ με τη διαφορά ότι φέτος έχει «καθαρίσει» ακόμα περισσότερο. Το στρογγυλό πλαίσιο που φιλοξενεί τους φακούς των καμερών κλέβει για άλλη μία φορά την παράσταση, ωστόσο τώρα δεν έχει τίποτε άλλο γύρω του (στο OnePlus 12, αν θυμάστε, η επιφάνεια στην αριστερή του πλευρά συνεχιζόταν με αποτέλεσμα ο κύκλος να μην αναδεικνύεται όσο θα έπρεπε) πέραν μίας όμορφης οριζόντιας μεταλλικής γραμμής. Εκτός του λογοτύπου της OnePlus, υπάρχει και εκείνο της Hasselblad – της εταιρείας με την οποία έχει συνεργαστεί η OnePlus για την ανάπτυξη της βασικής κάμερας της συσκευής. Διαβάστε ολόκληρο το review
BadIronTree Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Από Oneplus 5 σε Oneplus 9 Pro Τώρα πήγα στο 13 (το 9 δεν είχε ακόμα και τώρα κανένα πρόβλημα και του άλλαξα μπαταρία στην αντιπροσωπεία όταν άλλαξα) έχω το μπλε και εγώ η καλύτερη αγορά 2024-2025 εάν θέλεις το TOP επεξεργαστή... το 13r που έχει το περσινό δεν είναι πολύ πίσω Ξέχασα να το φορτίζω η νέα 6000 μπαταριά όλα τα λεφτά A.I. είναι όλα από Google <3 10
Giorgos17589 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μαζι με oppo find x8 pro οι καλυτερες επιλογες με βαση χαρακτηριστικά και τιμή που κυκλοφορουν στην ελληνική αγορα μεχρι στιγμης... Εχουν τα παντα!! 2
lomvardo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Θυμίζω πως η εταιρεια ξεκίνησε με ενα flagship killer που πραγματικά έκανε πάταγο, το oneplus one με τιμή 299€ (με cyanogen παρακαλώ για μερακλήδες) Απο κει ως τα 1200€ που ζητάει τώρα ενα τσιγάρο δρόμος… Δεν ξέρω αν είναι καλό, κακό ή υπερτούμπανο, σε αυτή την τιμή δεν με αφορά. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από lomvardo 7
NiKoSmile Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Με κάνει εντύπωση το πόσο ακριβό είναι! Δε το σώνει ούτε η αποφορολόγηση, άσε που το στέλνουν μόνο με ένα καλώδιο! Ούτε θήκη ούτε φορτιστή! Μα τι τσίπηδες! 😅
gagarin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Αν έφευγα από το iOS σίγουρα θα πήγαινα στην ΟnePlus...
freedoom Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Σταθερός ΟΡ, από το 1, στο 6Τ και τώρα στο 13. Υπέροχο, σε πιάνει νευρικό γέλιο με την φόρτιση και τη διάρκεια της μπαταρίας. Βέβαια, σε αυτά τα λεφτά όλες οι συσκευές της αγοράς, φυσάνε. Αν και Samsung, Apple έχουν έξτρα καπέλο στην τιμή, που ξεφεύγει πολύ. Από το επίσημο site, o φορτιστής γίνεται δώρο. Ή αν έχεις από παλιά, επιλέγεις άλλο δώρο (πχ ασύρματα ακουστικά) 1
Giorgos17589 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Με κάνει εντύπωση το πόσο ακριβό είναι! Δε το σώνει ούτε η αποφορολόγηση, άσε που το στέλνουν μόνο με ένα καλώδιο! Ούτε θήκη ούτε φορτιστή! Μα τι τσίπηδες! 😅 Εχει απαγορευτεί ο φορτιστης απ την ευρωπαϊκή ένωση.. Για λιγοτερα... Πλαστικα... Βγαλε ακρη τωρα.. Γι αυτο δν εχει κανεις φορτιστη πλεον 2
enrique19 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μιλαμε για απιστευτο κινητο το εχω βρει απο γερμανια 950-1000 ευρω 24ram 1TB μνημη αλλα δεν μου παει να δωσω ενα χιλιαρικο για κινητο οσο τοπ και να ειναι.Δεν δικαιολογειται τετοιο ποσο για μενα.
JimGer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Στο υποθετικό σενάριο της ίδιας τιμής, κάποιος θα έπρεπε να προτιμήσει το oneplus 13 ή το Galaxy s25 ultra? Pros and cons?
Giorgos17589 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 50 λεπτά πριν, JimGer είπε Στο υποθετικό σενάριο της ίδιας τιμής, κάποιος θα έπρεπε να προτιμήσει το oneplus 13 ή το Galaxy s25 ultra? Pros and cons Σε ιδια τιμη καθαρα γουστο για μένα.. Στις official τιμες παιρνεις το oneplus και φευγεις.. Παντως στο μεταξυ τους.. Μπαταρια σίγουρα oneplus.. Οθονη συμφωνα με το display mate.. Oneplus... Επεξεργαστη τα ιδια... Μονο στα benchmark να χει ελαχιστη διαφορα το Galaxy π εχει υπερχρονισμό στην cpu... Χαζομαρες... Καμερες δν ξερω αλλα στα περσινα... Oneplus 12 vs samsung s24 ultra... Νυχτα oneplus... Zoom+ βασικο τη μερα samsung.. Ultrawide μερα νυχτα oneplus ... 1
INFLUENCER Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αγορασα το 16 GB/512 GB απο τον Κωτσοβολο στα 1099 ευρω με το εξαιρετικο ρολοι δωρο! Εχω τον φορτιστη του Realme Χ2 pro superVooc 50αρι και το φορτιζω αρκετα γρηγορα. O Snapdragon Elite ειναι φονικος! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από INFLUENCER 1
for4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου κάτοχος του 13, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η μπαταρία είναι σούπερ. Με την καθημερινή μου χρήση άνετα φτάνω μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ενώ με τις προηγούμενες με το ζόρι μέχρι το ίδιο βράδυ. Για την ταχύτητα φόρτισης επίσης δεν έχω λόγια. Κάμερες δεν έχω εικόνα με ultra αλλά είναι σίγουρα παραπάνω από αξιοπρεπείς. Δύσκολα θα σου βγει φωτογραφία με θόρυβο. Ακόμα και στο 6χ ζουμ. Απόδοση απλά σκοτώνει. Καμιά φορά γελάω μόνος μου από το πόσο γρήγορο είναι. Για το oxygen os νομίζω υπερβάλει το άρθρο. Όλες οι εφαρμογές απενεργοποιούνται, εγώ έχω αφήσει λίγες από τις προεγκατεστημένες και τις υπόλοιπες απενεργοποίηση. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά από apple, με την λογική του άρθρου οι apple users έπρεπε να τα πετάξουν τα κινητά τους με τόσα χαρακτηριστικά που έχει αντιγράψει από το android. Τα καλά χαρακτηριστικά πρέπει να αντιγράφονται εκατέρωθεν για το καλό όλων μας. Το dynamic island είναι πολύ ωραία ιδέα αλλά δυστυχώς στο oneplus δεν έχει την υποστήριξη που θα έπρεπε από τρίτες εφαρμογές. Ουσιαστικά μόνο το spotify το υποστηρίζει. Το youtube music δεν το υποστηρίζει. κατασκευαστικά επίσης πολύ καλό. Ωραίο στο χέρι, οθονάρα, ήχος. Όλα άριστα. Επίλογος: Δεν έχω δοκιμάσει το samsung s24-s25 ultra οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για απευθείας σύγκριση αλλά όποιος το πάρει δεν θα μείνει απογοητευμένος. Έχει τα πάντα, δουλεύουν όλα όπως διαφημίζονται και αν η τιμή που το βρείτε είναι 200€+ φθηνότερο, για μένα η αγορά του είναι μονόδρομος. 2
Bil79 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μάλιστα... Και σε τι πλεονεκτεί από το realme GT 7 pro που είναι 400€ φτηνότερο είπαμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα