elafilos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Καλησπέρα παιδιά, με μεγάλη μου έκπληξη βρήκα στο ταχυδρομείο μία κλήση δημοτικής αστυνομία τους 2010 πριν 2 μέρες. Η κλήση αφορά στάθμευση το 2010 (15 χρόνια πριν) και βεβαιώθηκε πριν 1 εβδομάδα. Προφανώς δεν υπάρχει καν το αυτοκίνητο πλέον. Το ποσό είναι αστείο (25 ευρώ) και προφανώς δεν θυμάμαι που μπορεί να είχα παρκάρει 15 χρόνια πριν, αλλά οι προσαυξήσεις είναι άλλα 20 ευρώ. Μία μέρα αργότερα, έλαβα και μία κλήση που αφορά τον παππού μου από τροχαία που αφορά το 2013, για 350 ευρώ (πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να είναι) και έχει και άλλα 270 ευρώ προσαυξήσεις. Προφανώς με αυτό δεν κάνω κάτι, γιατί ούτε ο παππούς υπάρχει, ούτε κληρονόμος, ούτε το αυτοκίνητο.. Αδειάσανε τα ταμεία και ψάχνουν το αρχείο 15 χρόνια πριν μπας και ξέφυγε κανείς; Έχει συμβει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο τώρα τελευταία; Blast from the past που λένε και στο χωριό μου. 1
Haldol Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Ωχ, να περιμένω απ' το 2012 που με γράψανε στο Ρίθι επειδή δεν ήμουν ντόπιος;
kostas_anes Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, elafilos είπε Αδειάσανε τα ταμεία και ψάχνουν το αρχείο 15 χρόνια πριν μπας και ξέφυγε κανείς; Ναι. Πρεπει να εισαι το 5ο ατομο μεσα στον μηνα που εχω πετυχει να αναφερει οτι θυμουνται κλησεις απο το 1821. Αναμενω κιταπι Τουρκοκρατιας για παρανομο παρκαρισμα καρου απο τον προ-προ-προπαππο τον Τζανη... Με τις προσαυξησεις και τον πληθωρισμο παιζει να αντιστοιχει στις μισες συνταξεις του ετους. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:45 πμ από kostas_anes 5
lector Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα, ειναι κατι παρομοιο με τις απατες μεσω μαιλ, που θα στειλουν 1000000 μαιλ και οποιος τσιμπησει εχει καλως. Εμενα μου εχουν στειλει 2 φορες ειδοποιηση οτι χρωσταω πληρωμενη κληση. 1
elafilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μία μόνιμη μαγεία αυτή η χώρα. Οπότε το αφήνω και αν έρθει από τάξις έχει ο Θεός, σε καμία 15 ετία δηλαδή να 30αρίσει η κλήση πρώτα μην χαλάσει το προξενίο! 1
piiii Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 πμ Σε γνωστό μου ήρθε απο τον δήμο θεσσαλονίκης κλήση του 99, τι να λέμε... 1 2
Ntinaras Δημοσ. Παρασκευή στις 12:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:06 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, piiii είπε Σε γνωστό μου ήρθε απο τον δήμο θεσσαλονίκης κλήση του 99, τι να λέμε... Και στον πατερα μου ηρθε κληση προχτες, απο το 2016, για αμαξι που ειχε πουλησει το 2004 Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:33 μμ από Ntinaras 1 3
Nabuko Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ https://www.lawspot.gr/nomika-nea/diagrafi-ofeilon-apo-kliseis-kok-poy-vevaiothikan-meta-tin-trietia-stp 1
lector Δημοσ. Δευτέρα στις 08:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:27 μμ Σημερα με γραψανε για πινακιδα P-39 που... δεν υπαρχει! Ανεκδιηγητοι οι τυποι... Και τωρα πρεπει να τρεχω σαν ηλιθιος να κανω ενστασεις...
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 μμ 2 ώρες πριν, lector είπε Σημερα με γραψανε για πινακιδα P-39 που... δεν υπαρχει! Ανεκδιηγητοι οι τυποι... Και τωρα πρεπει να τρεχω σαν ηλιθιος να κανω ενστασεις... Γιατί να τρέχεις? Κάνε κι εσύ μια ένσταση απ' το σπίτι σου. Αν έχεις και φωτό απ' το σημείο ακόμα καλυτερα
lector Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 μμ 9 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γιατί να τρέχεις? Κάνε κι εσύ μια ένσταση απ' το σπίτι σου. Αν έχεις και φωτό απ' το σημείο ακόμα καλυτερα Εχω βγαλει ναι, και μαλιστα εκανα δυο φορες το δρομο περα δωθε για να βεβαιωθω οτι δεν ειμαι στραβος. (η πλακα ειναι οτι στο google maps φαινεται να υπαρχει πινακιδα) Πως θα κανω ενσταση απο το σπιτι;
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 11:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:08 μμ 2 λεπτά πριν, lector είπε Πως θα κανω ενσταση απο το σπιτι; Για κλήση από ΕΛΑΣ Για κλήση από δημοτική, (Δ. Αθηναίων). Υποθέτω θα έχουν και άλλοι δήμοι κάτι αντίστοιχο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα