Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις γνώμες.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα, κλίνω προς την LG αλλά με απασχολεί το γεγονός ότι δεν διαθέτουν κάποιου είδους τεχνολογία προστασίας από διαρροή νερού.

Στα παλιά Bosch κτλ υπήρχε το aqua stop, τώρα δεν βάζουν τίποτα;

Επίσης, επειδή φοράμε πολλά σκουρόχρωμα ρούχα και ειδικά μαύρα, η προστασία του υφάσματος αλλά και η διατήρηση της ζωντάνιας του μαύρου, χωρίς ξεθώριασμα, είναι πολύ σημαντικό.

Δημοσ.
1 hour ago, sts4x4 said:

Επίσης, επειδή φοράμε πολλά σκουρόχρωμα ρούχα και ειδικά μαύρα, η προστασία του υφάσματος αλλά και η διατήρηση της ζωντάνιας του μαύρου, χωρίς ξεθώριασμα, είναι πολύ σημαντικό.

30 βαθμοί στο πλύσιμο, όχι αγριάδες στο στύψιμο και στέγνωμα σε ίσκιο. Μην περιμένεις να προστατέψει το πλυντήριο τα μαύρα.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BigBlack είπε

30 βαθμοί στο πλύσιμο, όχι αγριάδες στο στύψιμο και στέγνωμα σε ίσκιο. Μην περιμένεις να προστατέψει το πλυντήριο τα μαύρα.

+ υγρό σαπούνι για μαυρα ρούχα

• Like 3
Δημοσ.

Όλα αυτά που λέτε, είναι δεδομένο ότι γίνονται, απλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποιος με συγκεκριμένη δοκιμασμένη λύση μοντέλου πλυντηρίου.

Δημοσ.
8 minutes ago, sts4x4 said:

Όλα αυτά που λέτε, είναι δεδομένο ότι γίνονται, απλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποιος με συγκεκριμένη δοκιμασμένη λύση μοντέλου πλυντηρίου.

Και να το διαφημίζουν, μαρκετιά θα είναι. Τί θα κάνει για τα μαύρα δηλαδή ένα πλυντήριο, θα βγάλει χέρια να τα χαϊδεύει; 😇

Αφου κανεις τα προαναφερθέντα, τελειώνει εκεί το καθήκον σου!

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ένα whirlpool 7kg 6ετιας άνω  φόρτωσης λόγο μικρού χώρου. Όλη η πόρτα έχει σκουριάσει και τώρα ψάχνω πάλι άνω φόρτωσης αλλά σε άλλη μάρκα για να αποφύγω πάλι το σκουριασμα. Λόγω νεογέννητου θα ήθελα να έχει τεχνολογία ατμού... εκτός και αν κάποιος ξέρει ότι αυτό είναι μπαρουφα μόνο και μόνο για να πουλήσει η κάθε εταιρεία. Έχει κάποιος κάποια ιδέα? Max 450€... Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sts4x4 το πήρες με τιμή Black Friday? Αν ναι, πρέπει να δεις την τιμή προ έκπτωσης και να σου πιστωθεί το αντίστοιχο ποσό γιατί τώρα δεν υπάρχουν εκπτώσεις.

Εγώ έχω πάρει από τον κωτσο  ένα bosch(made in Germany) από το 2020 του χιλιάρικου και με 2 παιδιά το έχω λιώσει. Απόλυτα ικανοποιημένος και πολύ οικονομικό.
Με aqua stop είναι σε πιο ακριβά μοντέλα από τα 600€ που έχεις θέσει όριο π.χ. https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines/243346-πλυντηριο-9k-bosch-wav28khbsn

Επίσης η Bosch έχει επέκταση εγγύησης πιο οικονομικά από τον κωτσο καθώς και έκπτωση για ένα χρόνο σε όλα τα είδη αξεσουάρ και καθαρισμού για οποιαδήποτε συσκευή.

Επεξ/σία από ababa641
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τελικά η επιλογή μας ήταν το LG, ευχαριστημένοι έως τώρα.

Στα θετικά:

1) η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον προγραμμάτων μέσω του app.

2) η online παρακολούθηση του εκάστοτε προγράμματος πλύσης, καθώς και της κατανάλωσης ενέργειας αυτού.

Δημοσ.
On 15/02/2025 at 17:23, BigBlack said:

Μη σου πω και κρύο τελείως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...