Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
Μέσα Νοεμβρίου 2024 έγινε αγορά καινούργιου πλυντηρίου ρούχων από τον Κώτσο, το οποίο όμως αποδείχθηκε ελλαττωματικό. Μετά από αναμονή 2,5 μηνών με ενημέρωσαν ότι θα μου δοθεί πιστωτικό αφού η συσκευή δεν επισκευάζεται.

Θα ήθελα την γνώμη σας βάσει των εμπειριών σας, για την αγορά νέου πλυντηρίου ρούχων 9 κιλών και άνω, αναγκαστικά από τον Κώτσο λόγω του πιστωτικού.

Αυτή την φορά θα βάλω ταβάνι τα 600,00€, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, δεν έχω κόλλημα με συγκεκριμένα brands.
Με ενδιαφέρει πολύ η δυνατότητα προγραμματισμού της ώρας έναρξης λόγω ύπαρξης νυχτερινού τιμολογίου.

Βλέπω να γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα LG με θετικά τα περισσότερα που διαβάζω, στα Samsung υπάρχει το γνωστό θέμα με την καταπόνηση την πλακέτας λόγω του σημείου τοποθέτησής της, οπότε δεν θα τα προτιμούσα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Tsino είπε

Δες και Bosch μεριά. 

Τι μάρκα ήταν το ελλατωματικό ?

Το Delonghi D1014WM23 10kg, ήταν.

Τώρα κοιτάζω το LG F4R7009TSSB

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sts4x4 είπε

Καλησπέρα σε όλους,
Μέσα Νοεμβρίου 2024 έγινε αγορά καινούργιου πλυντηρίου ρούχων από τον Κώτσο, το οποίο όμως αποδείχθηκε ελλαττωματικό. Μετά από αναμονή 2,5 μηνών με ενημέρωσαν ότι θα μου δοθεί πιστωτικό αφού η συσκευή δεν επισκευάζεται.

Θα ήθελα την γνώμη σας βάσει των εμπειριών σας, για την αγορά νέου πλυντηρίου ρούχων 9 κιλών και άνω, αναγκαστικά από τον Κώτσο λόγω του πιστωτικού.

Αυτή την φορά θα βάλω ταβάνι τα 600,00€, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, δεν έχω κόλλημα με συγκεκριμένα brands.
Με ενδιαφέρει πολύ η δυνατότητα προγραμματισμού της ώρας έναρξης λόγω ύπαρξης νυχτερινού τιμολογίου.

Βλέπω να γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα LG με θετικά τα περισσότερα που διαβάζω, στα Samsung υπάρχει το γνωστό θέμα με την καταπόνηση την πλακέτας λόγω του σημείου τοποθέτησής της, οπότε δεν θα τα προτιμούσα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

BOSCH σειρά 6

Δημοσ.

Φτηνιάρικο candy smart 10 κιλών.Το πήρα πριν 4 χρόνια περίπου επειδή το ηθελα για εξωτερικό χώρο και γιαυτό φτηνιάρικο. Απειρες πλύσεις πολλές φορές και δύο την ημέρα. Ακούραστο.

Φέτος μάλλον από την υπερβολική υγρασία που πήγαινε και στην πλακέτα, μερικές φορές δεν ξεκινούσε.Το έβαλα μέσα όλα οκ συνεχίζει μια χαρά.Κάπου στα 300 το είχα πάρει.

Δημοσ.

LG. Γενικα αν εξαιρεσεις τις τηλεορασεις που το εχω γυρισει στις TCL, η πρωτη μου επιλογη σε ολα ειναι LG και δεν με εχουν πουλησει ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Πάμε λοιπόν:

Σε LG το μοντέλο F4R7009TSSB

Σε φτηνό βλέπω το Hoover HW 29AMBS/1-S, που τα έχει όλα, και WiFi, αλλά και inverter μοτέρ.

Σε Bosch υπάρχουν διάφορα μοντέλα:

Π.χ. Bosch WGG244ZCGR

Εκείνο που παρατηρώ είναι ότι δυστυχώς δεν τοποθετούν πλέον όλες οι εταιρείες στα μοντέλα τους κάποιου είδους τεχνολογία προστασίας διαρροής νερού

Για πείτε γνώμες.

Επεξ/σία από sts4x4
Δημοσ.

Ασία μόνο.
Εμεις εχουμε Σαμσουνγκ 8 χρονια με μικρο παιδί, κιχ.
LG - πλυντ/στεγν, σε άλλο σπίτι 10 χρόνια επίσης κιχ.
Μιλε της μητέρας μου στην 6ετια χάλασε και πήρε... LG . Αυτό εμφανισε κατασκευαστηκό ελάτωμα από την αρχή αλλά της φέραν άλλο σε 1 βδομάδα και 2 χρόνια τωρα μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, sts4x4 said:

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Πάμε λοιπόν:

Σε LG το μοντέλο F4R7009TSSB. Έχω LG από το 2008, θέλω να το αλλάξω αλλά δε χαλάει το ρημάδι😁Προφανώς δεν είναι όλα τα μοντέλα μιας εταιρίας το ίδιο καλά, είναι και λίγο τύχη.

Σε φτηνό βλέπω το Hoover HW 29AMBS/1-S, που τα έχει όλα, και WiFi, αλλά και inverter μοτέρ. Δεν χαλάει πολύ ρεύμα το μοτέρ, οι αντιστάσεις που ζεσταίνουν είναι η κατανάλωση. Εγώ θα έψαχνα ποιος έχει το σερβις της Hoover

Σε Bosch υπάρχουν διάφορα μοντέλα:

Π.χ. Bosch WGG244ZCGR

Εκείνο που παρατηρώ είναι ότι δυστυχώς δεν τοποθετούν πλέον όλες οι εταιρείες στα μοντέλα τους κάποιου είδους τεχνολογία προστασίας διαρροής νερού. 

Για πείτε γνώμες. 

Αν βάζεις πολλά πλυντήρια κάθε εβδομάδα αξίζει να επενδύσεις λίγο παραπάνω . Κοίτα πχ στάθμη θορύβου, 4-5 dbA κάνουν διαφορά. Και αν έχεις λίγο χώρο δες πόσο είναι η πόρτα, κάποια έχουν πολύ μεγάλη πόρτα πλέον.

Επεξ/σία από kronos73
Δημοσ.
19 ώρες πριν, sts4x4 είπε

εννοείται οτι το παίρνεις απο όπου θες μιας και το πιστωτικό είναι παράνομο , ζητάς τα λεφτά πίσω (αν θες )

έχει το πλαίσιο προσφορές με πόντους go4more επιστροφή (απο Εθνική) . Δεν ξέρω αν είναι εικονικές/φουσκωμένες .

Δημοσ.

εγω παλιοτερα σε μια ερευνα που ειχα κανει, πηρα για τους δικους μου pitsos, normal τιμη, αθορυβο, δουλευει μια χαρα 3 χρονια τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...