Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ThaSAS12 είπε

Ναι. Πήγαν όλα τα αναρχοαπλυτα με 40 βαφές στο μαλί, 72 σκουλαρίκια, και 102 sexes επειδή δεν άντεχαν τον Μασκ κ τον Τραμπ.

Το λες και BlueDromokaitio.

Πριν φύγω οριστικά από το X σιγουρεύτηκα πως είχαν μετακομίσει στο Bluesky οι κορυφαίοι επιστήμονες που ακολουθούσα στο X. Είχα την τύχη στην αρχή της πανδημίας να ακολουθήσω βιολόγους, επιδημιολόγους, εντατικολόγους και μοριακούς βιολόγους από όλο τον κόσμο για να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις από επιστημονικά papers κι όχι από φήμες. Κάποιοι από αυτούς δημοσίευσαν λίστα με τους κορυφαίους τότε επιστήμονες σε μια έκκληση προς το Twitter να τους πιστοποιήσει. Τους ακολούθησα όλους. 

Με χαρά λοιπόν τους βρήκα όλους στο Bluesky, αφού οι περισσότεροι είχαν ήδη εγκαταλείψει το τοξικό ψεκ X. 

Δεν ξέρω αν έχουν σκουλαρίκια, εγώ στα νιάτα μου είχα. 😁

13 ώρες πριν, ThaSAS12 είπε

😁

Επεξ/σία από noths
Δημοσ.
3 ώρες πριν, noths είπε

Πριν φύγω οριστικά από το X σιγουρεύτηκα πως είχαν μετακομίσει στο Bluesky οι κορυφαίοι επιστήμονες που ακολουθούσα στο X. Είχα την τύχη στην αρχή της πανδημίας να ακολουθήσω βιολόγους, επιδημιολόγους, εντατικολόγους και μοριακούς βιολόγους από όλο τον κόσμο για να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις από επιστημονικά papers κι όχι από φήμες. Κάποιοι από αυτούς δημοσίευσαν λίστα με τους κορυφαίους τότε επιστήμονες σε μια έκκληση προς το Twitter να τους πιστοποιήσει. Τους ακολούθησα όλους. 

Με χαρά λοιπόν τους βρήκα όλους στο Bluesky, αφού οι περισσότεροι είχαν ήδη εγκαταλείψει το τοξικό ψεκ X. 

Δεν ξέρω αν έχουν σκουλαρίκια, εγώ στα νιάτα μου είχα. 😁

😁

Όλοι είχαμε. Αλλά φροντίζαμε να φαίνεται και λίγο ανθρώπινο δέρμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...