Crash24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Η Apple δημοσίευσε σήμερα νέες οδηγίες για τη μεταφορά αγορών από δευτερεύοντες λογαριασμούς Apple σε κύριους λογαριασμούς, ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών από τους χρήστες της εταιρείας. Σύμφωνα με τον Stephen Hackett του 512 Pixels, η Apple δημοσίευσε σήμερα ένα έγγραφο υποστήριξης που παρέχει αναλυτικές οδηγίες για τη μεταφορά αγορών από έναν δευτερεύοντα λογαριασμό Apple σε έναν κύριο λογαριασμό Apple. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η λειτουργία μετάβασης αγορών μεταξύ λογαριασμών Apple, δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ινδία. Η νέα λειτουργία επιτρέπει τη μετάβαση εφαρμογών, μουσικής, βιβλίων, τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που έχουν αγοραστεί σε δευτερεύοντα λογαριασμό στον κύριο λογαριασμό. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήστες που διατηρούν ξεχωριστούς λογαριασμούς για το iCloud και για αγορές πολυμέσων. Για να πραγματοποιηθεί η μετάβαση, η Apple διευκρινίζει ότι απαιτούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις: η κύρια διεύθυνση email, ο αριθμός τηλεφώνου και οι κωδικοί πρόσβασης και για τους δύο λογαριασμούς. Επιπλέον, κανένας από τους λογαριασμούς δεν πρέπει να είναι κοινόχρηστος και η διπλή επαλήθευση ταυτότητας πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Η διαδικασία μετάβασης απαιτεί σύνδεση με δύο διαφορετικούς λογαριασμούς σε iPhone ή iPad - έναν για το iCloud και έναν για τις αγορές. Υπάρχουν διάφορα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, όπως η επιβεβαίωση ότι και οι δύο λογαριασμοί έχουν ρυθμιστεί στην ίδια χώρα και η διασφάλιση ότι ο δευτερεύων λογαριασμός δεν έχει υπόλοιπο. Η πραγματική διαδικασία συγχώνευσης μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις, επιλέγοντας Πολυμέσα και Αγορές, πατώντας Προβολή Λογαριασμού και στη συνέχεια επιλέγοντας Μετάβαση Αγορών. Μετά τη μετάβαση, ο δευτερεύων λογαριασμός δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για αγορές. Κατά τη συγχώνευση λογαριασμών, όλες οι μέθοδοι πληρωμής που σχετίζονται με τον δευτερεύοντα λογαριασμό θα μεταφερθούν στον κύριο λογαριασμό Apple, μαζί με τις συνδρομές. Επιπλέον, η ουρά Up Next του δευτερεύοντος λογαριασμού στο Apple TV θα μεταφερθεί και θα αντικαταστήσει το περιεχόμενο του κύριου λογαριασμού, όπως και τα δεδομένα της βιβλιοθήκης podcast. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
cr77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Σιγά. Εδώ στην Ευρώπη δεν είμαστε πλεμπαίοι, είμαστε Large. Αν θέλουμε κάτι σε 2 λογαριασμούς, το αγοράζουμε 2 φορές.😎💰 4 2
MikeGR7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δίκαιο. Οι Ευρωπαίοι ειναι χλιδατοι. Αυτο ειναι παγκοσμια γνωστό. Ανυπομονω για νεους φορους στις πλαστικες σακούλες. 3
Huruduru Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ πολύ Apple αλλά δεν μου χρειάζεται. Εγώ έχω έναν δεύτερο μεμονωμένο Τούρκικο για φτηνές συνδρομές και τον κανονικό μου για τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα