alfaeffe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω απο τον φίλο σου.Φαίνεται φερέγγυος. Εμπιστος φαινεται. 4 10
unforgiven Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, DjTony είπε Αυτό σου λέω. Αν πάρω τη συσκευή εγώ που μου τη δίνει όσο όσο και μετά από μήνες σταματήσει να δουλεύει; αυτό σκέφτομαι και σκάω τόση ώρα. Φοβάμαι μη την πάρω και χάσω τον ύπνο μου, αυτό λέω. Τώωρα κατάλαβα. Σωστή η ανησυχία σου.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Ας διαβάσει ο φίλος σου το συμβόλαιο αν στα ψιλά γράμματα αναφέρει ότι ο παροχος έχει το δικαίωμα να μπλοκάρει την συσκευή σε περίπτωση οφειλης Αυτο. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή.. 2
polaki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Προπαρασκευή σήμερα εντωμεταξύ.. Ρε τους φίλους..... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δοκίμασε κιόλας να δεις αν παίρνει άλλη κάρτα. Μπορεί να είναι κλειδωμένο στον πάροχο 1
gakost Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, Ukforthemoment said: Δοκίμασε κιόλας να δεις αν παίρνει άλλη κάρτα. Μπορεί να είναι κλειδωμένο στον πάροχο Στην ΕΕ το κλείδωμα στο δίκτυο απαγορεύεται εδώ πολλά χρόνια ευτυχώς. 1
DjTony Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασε κιόλας να δεις αν παίρνει άλλη κάρτα. Μπορεί να είναι κλειδωμένο στον πάροχο δουλεύει κανονικά. Αλλά δε θα το ρισκάρω.
DrLo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, DjTony είπε Φοβάμαι μη χάσω τον ύπνο μου με τη μλκια. Αλλά με τρώει γιατί είναι τσάμπα αναβάθμιση από το πουθενά... Μη βρεθώ όμως σε κάτι μήνες χωρίς κινητό. Αυτό σκέφτομαι Τι είναι αυτό που διαφέρει τόσο πολύ από μια γενιά κινητού στην επόμενη που αξιζει το κόπο να αγχώνεσαι ? Τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει μια οριακή βελτίωση ενός κινητού σε έναν άνθρωπο για να μπει σε όλη αυτή τη φασαρία; Τόσο σημαντικό είναι για τη ζωή σου; 1
DjTony Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Τι είναι αυτό που διαφέρει τόσο πολύ από μια γενιά κινητού στην επόμενη που αξιζει το κόπο να αγχώνεσαι ? Τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει μια οριακή βελτίωση ενός κινητού σε έναν άνθρωπο για να μπει σε όλη αυτή τη φασαρία; Τόσο σημαντικό είναι για τη ζωή σου; Όχι και για αυτό δε θα το κρατήσω αφού δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλεύει για όσο θα το έχω
Mr_Terror Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δεν αξίζει το άγχος που θα έχεις για ένα κινητό.Αν επιτρέπεται γιατί δεν πληρώνει τους λογαριασμούς ο φίλος σου;
elgol Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Ασε που ειναι πιο ευπαθες το 25 απο το 24 στα πειραματα πτωσης
polaki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 31 minutes ago, Mr_Terror said: Δεν αξίζει το άγχος που θα έχεις για ένα κινητό.Αν επιτρέπεται γιατί δεν πληρώνει τους λογαριασμούς ο φίλος σου; Ε δε ρωτάνε τώρα τέτοια πράγματα τους φίλους, ντροπή είναι 4
Rebelos2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) "het aannemen van gestolen goederen". Ο φίλος σου θα καταλάβει και ύστερα θα σου εξηγήσει και εσένα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από Rebelos2018 1
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Να φανταστώ δεν σου φαίνεται καθόλου ύποπτο που ψάχνει να ξεφορτωθεί την συσκευή ο φίλος σου
makis269 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, DjTony είπε Δε διάβασες το θέμα μάλλον καλά. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις