Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Γνωστός αγόρασε κινητό με σύνδεση εδώ και ένα τρίμηνο. Πλήρωσε το πρώτο λογαριασμό μόνο και μετά σταμάτησε να πληρώνει. Η σύνδεση διακόπηκε, οκ αυτό. Με το κινητό τι μπορεί να γίνει; τι μπορούν να του κάνουν; μπορεί ο παροχος να κλειδώσει τη συσκευή και να την αχρηστεψει; έχετε ακούσει κάποιο περιστατικό να γίνεται πράξη; 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο παροχος θα κυνηγήσει να εισπράξει τα οφειλουμενα.Για αρχή θα ενοχλούν με τηλέφωνα από εισπρακτικές.Για να κλειδώσουν την συσκευή, και να μπορούν να το κάνουν, δεν θα το κάνουν.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ο παροχος θα κυνηγήσει να εισπράξει τα οφειλουμενα.Για αρχή θα ενοχλούν με τηλέφωνα από εισπρακτικές.Για να κλειδώσουν την συσκευή, και να μπορούν να το κάνουν, δεν θα το κάνουν.

Πως είσαι τόσο σίγουρος; δεν έχει ακουστεί κανένα περιστατικό ποτέ; φαντάζομαι πως θα κινηθούν για τα χρωστούμενα, η συσκευή όμως τι γίνεται; πάει; την έχασε η εταιρεία; να πω ότι ειναι αγορασμένο από ολλανδικό κατάστημα, όχι Ελλάδα. 

Δημοσ.

Γνωρίζω πολλές ίδιες περιπτώσεις σαν την δική σου.ουδεποτε ο πάροχος μπλόκαρε την συσκευή.Αυτα για ότι ισχύει Ελλάδα.Δεν ξέρω τι ισχύει σε άλλες χώρες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε

Γνωρίζω πολλές ίδιες περιπτώσεις σαν την δική σου.ουδεποτε ο πάροχος μπλόκαρε την συσκευή.Αυτα για ότι ισχύει Ελλάδα.Δεν ξέρω τι ισχύει σε άλλες χώρες.

Διαβάζω σε ξένα φόρουμ για πολύ IMEI blacklist λόγω μη πληρωμής, που ουσιαστικά σου αχρηστεύει το δίκτυο κινητής. Τώρα το δίκτυο κινητής της Ολλανδίας; νομίζω διάβασα όλων των παροχων του κόσμου. Περίεργη περίπτωση.. 

4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Άκου να δεις τι έχει γίνει και ρωτάω. Έφερε φίλος από Ολλανδία ένα 25αρι ultra και μου λέει. Πουλά το δικό σου το 24, δώσε μου ότι βγάλεις και κράτα το 25. Και λέω εγώ τώρα, να το κάνω οκ, αν μετά από ένα δίμηνο βρεθώ με κλειδωμένο τηλέφωνο; την κάτσαμε. Δεν είναι κινητά των 300€ να πεις παίρνω άλλο. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, DjTony είπε

Καλησπέρα σας. Γνωστός αγόρασε κινητό με σύνδεση εδώ και ένα τρίμηνο. Πλήρωσε το πρώτο λογαριασμό μόνο και μετά σταμάτησε να πληρώνει. Η σύνδεση διακόπηκε, οκ αυτό. Με το κινητό τι μπορεί να γίνει; τι μπορούν να του κάνουν; μπορεί ο παροχος να κλειδώσει τη συσκευή και να την αχρηστεψει; έχετε ακούσει κάποιο περιστατικό να γίνεται πράξη; 

Επειδή ήμουν σε κατάστημα, ουσιαστικά από την διακοπή της σύνδεσης θα έχει βγει κάποιο ποσό χονδρικά 400-500 ευρώ ανάλογα την αξία της συσκευής και το πρόγραμμα στο οποίο πήγε. Την συσκευή την κρατάει και την χρησιμοποιεί κανονικά, ούτως ή άλλως δεν μπορεί τώρα να την επιστρέψει. Θα βγει αυτό το ποσό στο αφμ του ως οφειλή. Αν το αγνοήσει και το αφήσει θα παραμείνει ως οφειλή, μετά από χρόνια θα πάρει και τόκους ως προσαύξηση, και κάποια στιγμή θα του έρθει χαρτί από δικηγόρο για να τα πληρώσει αλλιώς θα τα κυνηγήσει η εταιρία δικαστικά. Το καλύτερο θα είναι να κάνει μια ρύθμιση με δόσεις στο αφμ του και οπότε θέλει να βάζει ανά μήνα κάνα 10ρικο η όσα μπορεί για να μειώνεται το ποσό. Το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να το αγνοήσει και να μην κάνει τίποτα. 

26 λεπτά πριν, DjTony είπε

Μόλις είδα ότι ανέφερες Ολλανδία. Ότι έγραψα αφορά Ελλάδα. Οπότε γράψε άκυρο. Αλλά θεωρώ δεν θα είναι μεγάλες οι διαφορές. 

Επεξ/σία από Therempant
Δημοσ.

Ας διαβάσει ο φίλος σου το συμβόλαιο αν στα ψιλά γράμματα αναφέρει ότι ο παροχος έχει το δικαίωμα να μπλοκάρει την συσκευή σε περίπτωση οφειλης

• Haha 1
Δημοσ.

Φοβάμαι μη χάσω τον ύπνο μου με τη μλκια. Αλλά με τρώει γιατί είναι τσάμπα αναβάθμιση από το πουθενά... Μη βρεθώ όμως σε κάτι μήνες χωρίς κινητό. Αυτό σκέφτομαι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DjTony είπε

Φοβάμαι μη χάσω τον ύπνο μου με τη μλκια. Αλλά με τρώει γιατί είναι τσάμπα αναβάθμιση από το πουθενά... Μη βρεθώ όμως σε κάτι μήνες χωρίς κινητό. Αυτό σκέφτομαι 

Εσύ γιατί να χάσεις τον ύπνο σου; Από συμπαράσταση στον "φίλο σου" που βάρεσε κανόνι και άρπαξε και το κινητό;

• Haha 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, unforgiven είπε

Εσύ γιατί να χάσεις τον ύπνο σου; Από συμπαράσταση στον "φίλο σου" που βάρεσε κανόνι και άρπαξε και το κινητό;

Δε διάβασες το θέμα μάλλον καλά. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DjTony είπε

Δε διάβασες το θέμα μάλλον καλά. 

Πού δεν κατάλαβα σωστά;
Κάποιος ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ έκανε σύνδεση και πήρε συσκευή.
Σταμάτησε να πληρώνει και ανησυχεί μήπως του πάρουν πίσω τη συσκευή που πήρε από το συμβόλαιο στο οποίο βάρεσε κανόνι.
ΕΣΥ  φοβάσαι μην χάσεις τον ύπνο σου, αλλά σε τρώει γιατί είναι τσάμπα αναβάθμιση, αλλά και φοβάσαι μήπως βρεθείς ΕΣΥ χωρίς συσκευή.

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.

Αν ειναι να κυνηγησουν καποιον (νομικα ή εξωδικαστικα) αυτος θα ειναι ο φιλος σου.

Αν σου κλειδωσουν το τηλεφωνο (εσενα που θα εισαι χρηστης) τοτε ειναι ενα ρισκο που εν γνωσει σου δεχεσαι να παρεις. Αν σου κατσει εισαι τυχερος, αν οχι κριμα.

Το πολυ πολυ το βαζεις εδω αγγελια ως "κλειδωμενο" μαζι με ολα αυτα που "ξεχασαν τον κωδικο ξεκλειδωματος"..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, unforgiven είπε

Πού δεν κατάλαβα σωστά;
Κάποιος ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ έκανε σύνδεση και πήρε συσκευή.
Σταμάτησε να πληρώνει και ανησυχεί μήπως του πάρουν πίσω τη συσκευή που πήρε από το συμβόλαιο στο οποίο βάρεσε κανόνι.
ΕΣΥ  φοβάσαι μην χάσεις τον ύπνο σου, αλλά σε τρώει γιατί είναι τσάμπα αναβάθμιση, αλλά και φοβάσαι μήπως βρεθείς ΕΣΥ χωρίς συσκευή.

Αυτό σου λέω. Αν πάρω τη συσκευή εγώ που μου τη δίνει όσο όσο και μετά από μήνες σταματήσει να δουλεύει; αυτό σκέφτομαι και σκάω τόση ώρα. Φοβάμαι μη την πάρω και χάσω τον ύπνο μου, αυτό λέω. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DjTony είπε

Αυτό σου λέω. Αν πάρω τη συσκευή εγώ που μου τη δίνει όσο όσο και μετά από μήνες σταματήσει να δουλεύει; αυτό σκέφτομαι και σκάω τόση ώρα. Φοβάμαι μη την πάρω και χάσω τον ύπνο μου, αυτό λέω. 

θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω απο τον φίλο σου.Φαίνεται φερέγγυος.

• Haha 24
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...