The_Judas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα ένας windows 2012r2 server και έχει σταματήσει να κάνει updates. Αν κατεβάσω χειροκίνητα updates ένα-ένα τα περνάει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Εχω δοκιμάσει διάφορες λύσεις που βρήκα στο ιντερνετ. Σύνδεση ιντερνετ υπάρχει, το ρολόι των windows είναι σωστό. Εκλεισα antivirus, firewall κλπ για δοκιμή αλλά τίποτα.
1ns0mn1a Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου https://learn.microsoft.com/en-us/lifecycle/announcements/windows-server-2012-r2-end-of-support
The_Judas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν μιλάω για τα σημερινά Updates. Δεν κατεβάζει ουτε τα updates του 2023 τα οποία τα εγκαθιστώ ένα ένα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από The_Judas
manolis940 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Στις 14/2/2025 στις 7:58 ΠΜ, The_Judas είπε Δεν μιλάω για τα σημερινά Updates. Δεν κατεβάζει ουτε τα updates του 2023 τα οποία τα εγκαθιστώ ένα ένα. Αν και δεν το γνωρίζω σίγουρα πιθανών αφού δεν υποστηρίζεται πλέον δεν είναι απίθανο ο server για τα updates να μην υπάρχει πλέον. 1
Crybal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Αν δεν βγαλεις ακρη δες και αυτο https://www.wsusoffline.net/ 1
The_Judas Δημοσ. Δευτέρα στις 07:20 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 07:20 μμ (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν έχει updates για 2012 server το πιο πάνω σαιτ. Επίσης το σύστημα δεν με αφήνει να κάνω update και validate και το antivirus. Το εγκαθιστώ ξανά το antivirus αλλά μόλις βάζω το serial key μου λέει δεν έχει ιντερνετ (ενώ έχει πρόσβαση στο ιντερνετ). Το σκέφτηκα και για ιό αλλά δεν έχουν βρεί τίποτα τα scanners που πέρασα... (eset, with secure κλπ). Γενικά φαίνεται να έχει πρόβλημα να πάρει updates προγραμμάτων από ορισμένους εξωτερικούς servers... Με local install ή remote install παιρνάει προγράμματα.. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:54 μμ από The_Judas
Crybal Δημοσ. Τρίτη στις 11:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:08 πμ Στα legacy εγω βλεπω server 2012....εχεις κατεβασει το προγραμμα? Για το antivirus δοκιμασε να απενεργοποιησεις το IP6 απο τις ρυθμισεις το adapter και ξαναδοκιμασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα