Γιάννης Platano Δημοσ. Πέμπτη στις 12:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:24 μμ (επεξεργασμένο) Έχει ένα τέτοιο παλιό συγγενής ηλικιωμένος και σέρνετει Πρέπει να είναι πάνω από 5 ίσως και πιο παλιό. Να δοκιμάσω να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ή θα μου μείνει στο χέρι;;; Play store θα μπορέσω να του περάσω; Τώρα τι έχει άλλα δεν ξέρω ποιος και πως το πέρασε. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:20 μμ από Γιάννης Platano
GATE123 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:31 μμ 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Έχει ένα τέτοιο παλιό συγγενής ηλικιωμένος και σέρνετει Πρέπει να είναι πάνω από 5 ίσως και πιο παλιό. Να δοκιμάσω να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ή θα μου μείνει στο χέρι;;; Play store θα μπορέσω να του περάσω; Τώρα τι έχει άλλα δεν ξέρω ποιος και πως το πέρασε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. Πέμπτη στις 01:45 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:45 μμ (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα χωρις root δεν μπορει να γινει κατι . Δεν του ανοιγε το youtube εκανα απεγκατασταση της εφρμογης την εβαλα ξανα και δουλευιε αλλα γενικα σερνεται το μηχανακι και ελεγα να του κανω επαναφορα Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:59 μμ από Γιάννης Platano
GATE123 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:56 μμ 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα χωρις root δεν μπορει να γινει κατι . Δεν του ανοιγε το youtube εκαν απεγκατασταση της εφρμογης την εβαλα ξανα και δουλευιε αλλα γενικα σερνεται το μηχανακι και ελεγα να του κανω επαναφορα Δεν αξίζει. Ούτε Play Store δέχεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα