alex89 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 πμ Θέλω ένα Usb 3.0 HUB κυρίως για να συνδέσω σε αυτό δύο σκληρούς μηχανικούς δίσκους 2Τ ο καθένας τους USB 3.0. Θυμάμαι παλιά που λέγανε πως το HUB όταν είναι να συνδέσεις σκληρούς δίσκους καλό είναι να έχει δική του τροφοδοσία και όχι τροφοδοσία με USB από το PC. Έχω μείνει πίσω σε αυτά. Το HUB θα ήθελα να έχει 4 θύρες. Αν έχει παραπάνω δε με χαλάει αλλά δε μου είναι χρήσιμες. Κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Ευχαριστώ.
lector Δημοσ. Πέμπτη στις 11:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:41 μμ https://www.skroutz.gr/s/20696914/TP-LINK-UH700-v3-USB-3-0-Hub-7-THyron-me-syndesi-USB-A-THyra-Fortisis-kai-Exoteriki-Parochi-Reymatos.html ισως σου πεφτει λιγο μεγαλο, αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος
panos0100 Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ https://www.skroutz.gr/s/28614675/DeLock-USB-3-2-Hub-5-THyron-me-syndesi-USB-A-THyra-Fortisis-kai-Exoteriki-Parochi-Reymatos-Gri-63262.html Αυτα της Delock εχω παρει και 2 και ειναι αψογα. Δυστηχως ειχα το ιδιο hub που λεει ο lector και δεν αντεξε σε εμενα ουτε μηνα εδινε καποια υπερταση γιατι ζεματουσαν οι θυρες και τα στικακια η ΤP link ειναι φοβερη εταιρεια σε δυκτια ρουτερς γενικα ασυρματες τεχνολογιες αυτα τα hub δεν ξερω προσωπικα δεν θα ξανα αγοραζα γιατι κι αλλοι εχουνε θεματακια
@topos Δημοσ. χθες στις 02:21 πμ Δημοσ. χθες στις 02:21 πμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, panos0100 said: https://www.skroutz.gr/s/28614675/DeLock-USB-3-2-Hub-5-THyron-me-syndesi-USB-A-THyra-Fortisis-kai-Exoteriki-Parochi-Reymatos-Gri-63262.html Αυτα της Delock εχω παρει και 2 και ειναι αψογα. Δυστηχως ειχα το ιδιο hub που λεει ο lector και δεν αντεξε σε εμενα ουτε μηνα εδινε καποια υπερταση γιατι ζεματουσαν οι θυρες και τα στικακια η ΤP link ειναι φοβερη εταιρεια σε δυκτια ρουτερς γενικα ασυρματες τεχνολογιες αυτα τα hub δεν ξερω προσωπικα δεν θα ξανα αγοραζα γιατι κι αλλοι εχουνε θεματακια Και εγώ έχω ένα ίδιο tp link ~σαν(εμένα έχει +2 charging ports στο πλάι) αυτό που παρέθεσε ο lector εδώ και 3 χρόνια και είμαι αρκετα ευχαριστημενος, όμως και το delock που έβαλες δεν μου φαινετε κακό. Και θα έλεγα ότι έχει καλύτερη διάταξη επειδή μεγάλα φλασάκια/card reader στο tp link μπλοκάρουν διπλανά ports. 15 hours ago, alex89 said: Θέλω ένα Usb 3.0 HUB κυρίως για να συνδέσω σε αυτό δύο σκληρούς μηχανικούς δίσκους 2Τ ο καθένας τους USB 3.0. Θυμάμαι παλιά που λέγανε πως το HUB όταν είναι να συνδέσεις σκληρούς δίσκους καλό είναι να έχει δική του τροφοδοσία και όχι τροφοδοσία με USB από το PC. Έχω μείνει πίσω σε αυτά. Το HUB θα ήθελα να έχει 4 θύρες. Αν έχει παραπάνω δε με χαλάει αλλά δε μου είναι χρήσιμες. Κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Ευχαριστώ. Να υποθέσω πως έχεις 2,5αρηδες (μικρούς) δίσκους?Γιατί εάν έχεις 3,5αρηδες (εχουν δική τους τροφοδοσία) δεν χρειάζεσαι έξτρα ρεύμα στο hub και μπορείς να πάρεις και κάποιο πιο απλό. Τέλος εάν έχεις κανέναν φορτιστη/καλώδιο usb-c περίσσιο μπορείς να πάρεις και αυτό για πιο οικονομικο - παίρνει ρεύμα από απλό φορτιστή στην είσοδο του type c- (Δεν το εχω/ξέρω το συγκεκριμένο, αλλά έχει καλή τιμή και η baseus θεωρείτε φιλοτιμία εταιρία) Επεξ/σία χθες στις 02:28 πμ από @topos
alex89 Δημοσ. χθες στις 07:53 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:53 πμ Καλημέρα, Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μάλλον θα προτιμήσω το TP Link. Δυστηχώς ή ευτυχώς οι σκληροί είναι 2,5 της WD με σύνδεση USB 3.0 μόνον. Δεν έχουν δική τους τροφοδοσία.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα