atheatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε βλεπω ρεαλιστικα και επαγγελματικα Καλό...😆
jadawin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Εγω που τη χρησιμοποιώ εδω και μερικούς μηνες σε google chromecast την βρίσκω αρκετά τιμια υπηρεσία και σε ποιότητα σειρων και σε τιμες. Βέβαια, δεν εχει την ποσότητα του netflix, Disney κλπ (που χάνεις κάπου και την μπάλα μέχρι να αποφασίσεις τί ια δεις) αλλά εμένα μου αρκεί. Δε. ηταν πολλές οι φορές που θέλησα να δω κάτι στο κινητό μου (android) αλλά θα ήθελα να την έχω και εκεί. 1
vassilis018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ScorpioX777 said: To Netflix εχει 283 εκατομμυρια συνδρομητες και το Apple TV 25, δεν ξερω τι κανει με τις αλλες υπηρεσιες της αλλα εδω ειναι στα ταρταρα για αυτο και το ανοιξε... κάτσε βλέπε την σαβούρα του Netflix εσύ τότε Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από vassilis018 1 1
JimGer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 6 hours ago, pseira said: Προσωπικά στο AppleTV+ εχω βρει ελάχιστο ενδιαφέρων υλικό (Severance , Foundation , Silo....και 1-2 ταινίες) και δε βρισκω το λόγο να πληρώνω συνδρομή... Οταν κυκλοφορήσει ολόκληρος ο κύκλος , ισως ανανεώσω για 1 μήνα ..ειδαλλως.... Ομοίως με paramount+ Ted Lasso ήταν ωραίο 6 hours ago, vassilis018 said: κάτσε βλέπε την σαβούρα του Netflix εσύ τότε Έχει το netflix μόνο σαβούρα?
dimkord Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Οπως πολυ σωστα ειπαν και αλλοι συμφορουμιτες, η Apple εχει λεφτα, δεν εχει αναγκη να πουλαει τιποτα. Απο χομπι τα φτιαχνουν ολα. Αναγκαστικα παιρνουν χρηματα για να μη νομιζουν οι πελατες τους οτι ειναι εκεινοι το προϊον και δημιουργηθει καμια παρεξηγηση. Το Apple TV+ συγκεκριμενα, το εφτιαξαν για να βλεπουν σειρες μεταξυ τους εκει στα γραφεια. (Περα απο την πλακα, ειναι πολυ ποιοτικη πλατφορμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα