xristosxatzi12 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Καλημέρα σε όλους μάγκες. Έχω ένα Όπελ Κορσα πετρέλαιο του 2014. Πριν λίγες καιρο το έκανα πλήρες Services , χθες ωστόσο το μεσημέρι είδα κάτι που με προβλημάτισε. Συγκεκριμένα ενώ ξεκινάω το αυτοκίνητο κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα , κάπου στα 40-50 χιλιόμετρα ενώ έχω το πόδι στο γκάζι , νιώθω πως δίνει αργή επιτάχυνση ενώ στην πορεία φεύγει κανονικά . Υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με μπεκ; Η παίζει ρόλο η ποιότητα πετρελαίου;
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 48 λεπτά πριν, xristosxatzi12 είπε Καλημέρα σε όλους μάγκες. Έχω ένα Όπελ Κορσα πετρέλαιο του 2014. Πριν λίγες καιρο το έκανα πλήρες Services , χθες ωστόσο το μεσημέρι είδα κάτι που με προβλημάτισε. Συγκεκριμένα ενώ ξεκινάω το αυτοκίνητο κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα , κάπου στα 40-50 χιλιόμετρα ενώ έχω το πόδι στο γκάζι , νιώθω πως δίνει αργή επιτάχυνση ενώ στην πορεία φεύγει κανονικά . Υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με μπεκ; Η παίζει ρόλο η ποιότητα πετρελαίου; φίλτρο πετρελαίου αλλάχθηκε;
xristosxatzi12 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ναι ναι , για αυτό προβληματίστηκα.
atheatos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Σου αλλάξανε λαδια και φίλτρο αέρα, στο service?
xristosxatzi12 Δημοσ. πριν από 39 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 39 λεπτά 2 ώρες πριν, atheatos είπε Σου αλλάξανε λαδια και φίλτρο αέρα, στο service? Λάδια , φίλτρο αέρα και φίλτρο πετρελαίου μου αλλάξανε
atheatos Δημοσ. πριν από 36 λεπτά Δημοσ. πριν από 36 λεπτά 3 λεπτά πριν, xristosxatzi12 είπε Λάδια , φίλτρο αέρα και φίλτρο πετρελαίου μου αλλάξανε Τι λάδια σου βάλανε αν επιτρέπεται?
meletis_m Δημοσ. πριν από 27 λεπτά Δημοσ. πριν από 27 λεπτά 4 ώρες πριν, xristosxatzi12 είπε Καλημέρα σε όλους μάγκες. Έχω ένα Όπελ Κορσα πετρέλαιο του 2014. Πριν λίγες καιρο το έκανα πλήρες Services , χθες ωστόσο το μεσημέρι είδα κάτι που με προβλημάτισε. Συγκεκριμένα ενώ ξεκινάω το αυτοκίνητο κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα , κάπου στα 40-50 χιλιόμετρα ενώ έχω το πόδι στο γκάζι , νιώθω πως δίνει αργή επιτάχυνση ενώ στην πορεία φεύγει κανονικά . Υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με μπεκ; Η παίζει ρόλο η ποιότητα πετρελαίου; Δές τη τροφοδοσία καυσίμου για αρχή , το turbo παίρνει κανονικά εντολή ? Αυτά τα μοντέλα έβγαζαν τη βαλβίδα υποπίεσης Turbo που σε Pierburg έχει ~80€ . Συνήθως έβγαζε βλάβη το κλειδί με κωδικό εαν θυμάμαι P0003A.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα