Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Μέχρι κ σήμερα ήταν η προσφορά...

Πήρα πριν λίγο κ εγώ..!

Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο, λογικο και οι ιδιοι στο ΑΒ εχουν μπερδευτει
Ετρεχε προσφορα σε Βαριλλα 2+1 δωρο και εβγαλαν και αλλη προσφορα οπου με 5€ αγορων εδινε 100 ποντους που ουσιαστικα ειναι 3€ στην επομενη αγορα.
Αυτο την Πεμπτη ετρεχε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ*
Πηρα την Πεμπτη 9 κιλα μακαρονια με το 2+1 και ουσιαστικα πληρωσα 5,1€ για καθε 3 κιλα και 3€ επιστροφη (τετοια τιμη δεν πετυχα ουτε οταν εκλεινει ο Carrefour-Μαρινοπουλος και αδειαζε τα ραφια, και τοτε ειχα στοκαρει αρκετα)
Σημερα ξαναπηρα και για καθε 2 κιλα πληρωσα 5,1€ και 3€ επιστροφη.
Υποτιθεται οτι το 2+1 θα εληγε σημερα και η προσφορα για καθε 5€ 100 ποντους ληγει μεχρι το επομενο Σαββατο 22 (θεωρητικα)

*επιμενω οτι το κανουν επιτηδες για να συζητηθει στομα με στομα, ειναι μορφη διαφημισης, οτι ακριβως εκανε η Ryanair, που εδινε 10 εισητηρια σε τιμη ενος καφε και το ειχαν μαθει και οι θειες απο το χωριο

image.png.71688b89c8674d445320baec5454c40e.png

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
15 ώρες πριν, JohnnyX είπε

Εγώ πήρα και στις 14 κατά τις 13 το μεσημέρι από το κατάστημα 

14 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Μέχρι κ σήμερα ήταν η προσφορά...

Πήρα πριν λίγο κ εγώ..!

Ειστε σιγουροι οτι τα πηρατε 2+1;

Αν δεν ειστε σιγουροι, βαλτε εδω απο την αποδειξη ενα αποσπασμα, να δουμε αν αφαιρει καθε 3 τεμαχια το ενα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ειστε σιγουροι οτι τα πηρατε 2+1;

Αν δεν ειστε σιγουροι, βαλτε εδω απο την αποδειξη ενα αποσπασμα, να δουμε αν αφαιρει καθε 3 τεμαχια το ενα.

Εγώ δε μίλησα γι αυτή την προσφορά.. Μιλάω για την προσφορά με τους 100 πόντους..Πήρα 5.20€ μακαρόνια κ πήρα 100 πόντους..

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Εγώ δε μίλησα γι αυτή την προσφορά.. Μιλάω για την προσφορά με τους 100 πόντους..Πήρα 5.20€ μακαρόνια κ πήρα 100 πόντους..

Ο τιτλος μιλαει για την ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΗ, εχει ληξει απο τις 13-2 επομενως οπως ειπα προχθες. Το αλλο που λες εσυ ειναι σαφως υποδεεστερο και δεν ηταν μεχρι χθες που λετε, αλλα μεχρι το αλλο Σαββατο, το λεει και η εικονα στο #1.

Ολα ξεκαθαρα λοιπον τωρα, κλειδωνει το θεμα αφου εχει ληξει η προσφορα του τιτλου.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...