JohnnyX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Εγώ πήρα και στις 14 κατά τις 13 το μεσημέρι από το κατάστημα
Πανος999 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέχρι κ σήμερα ήταν η προσφορά... Πήρα πριν λίγο κ εγώ..!
safridia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Μέχρι κ σήμερα ήταν η προσφορά... Πήρα πριν λίγο κ εγώ..! Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο, λογικο και οι ιδιοι στο ΑΒ εχουν μπερδευτει Ετρεχε προσφορα σε Βαριλλα 2+1 δωρο και εβγαλαν και αλλη προσφορα οπου με 5€ αγορων εδινε 100 ποντους που ουσιαστικα ειναι 3€ στην επομενη αγορα. Αυτο την Πεμπτη ετρεχε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ* Πηρα την Πεμπτη 9 κιλα μακαρονια με το 2+1 και ουσιαστικα πληρωσα 5,1€ για καθε 3 κιλα και 3€ επιστροφη (τετοια τιμη δεν πετυχα ουτε οταν εκλεινει ο Carrefour-Μαρινοπουλος και αδειαζε τα ραφια, και τοτε ειχα στοκαρει αρκετα) Σημερα ξαναπηρα και για καθε 2 κιλα πληρωσα 5,1€ και 3€ επιστροφη. Υποτιθεται οτι το 2+1 θα εληγε σημερα και η προσφορα για καθε 5€ 100 ποντους ληγει μεχρι το επομενο Σαββατο 22 (θεωρητικα) *επιμενω οτι το κανουν επιτηδες για να συζητηθει στομα με στομα, ειναι μορφη διαφημισης, οτι ακριβως εκανε η Ryanair, που εδινε 10 εισητηρια σε τιμη ενος καφε και το ειχαν μαθει και οι θειες απο το χωριο 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, JohnnyX είπε Εγώ πήρα και στις 14 κατά τις 13 το μεσημέρι από το κατάστημα 14 ώρες πριν, Πανος999 είπε Μέχρι κ σήμερα ήταν η προσφορά... Πήρα πριν λίγο κ εγώ..! Ειστε σιγουροι οτι τα πηρατε 2+1; Αν δεν ειστε σιγουροι, βαλτε εδω απο την αποδειξη ενα αποσπασμα, να δουμε αν αφαιρει καθε 3 τεμαχια το ενα.
Πανος999 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Ειστε σιγουροι οτι τα πηρατε 2+1; Αν δεν ειστε σιγουροι, βαλτε εδω απο την αποδειξη ενα αποσπασμα, να δουμε αν αφαιρει καθε 3 τεμαχια το ενα. Εγώ δε μίλησα γι αυτή την προσφορά.. Μιλάω για την προσφορά με τους 100 πόντους..Πήρα 5.20€ μακαρόνια κ πήρα 100 πόντους..
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Εγώ δε μίλησα γι αυτή την προσφορά.. Μιλάω για την προσφορά με τους 100 πόντους..Πήρα 5.20€ μακαρόνια κ πήρα 100 πόντους.. Ο τιτλος μιλαει για την ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΗ, εχει ληξει απο τις 13-2 επομενως οπως ειπα προχθες. Το αλλο που λες εσυ ειναι σαφως υποδεεστερο και δεν ηταν μεχρι χθες που λετε, αλλα μεχρι το αλλο Σαββατο, το λεει και η εικονα στο #1. Ολα ξεκαθαρα λοιπον τωρα, κλειδωνει το θεμα αφου εχει ληξει η προσφορα του τιτλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις