dim_b Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Με την Tellas, μου άλλαζε κάθε 3-3,5 μέρες. Με την Forthnet 2 φορές που δοκίμασα να το αφήσω όσο πάει, μου έκανε disconnect λίγες ώρες μετά τη συμπλήρωση 10 ημερών. Το modem μου είναι USB και κάθε φορά που κάνω restart αλλάζει η IP, οπότε σπανίως αντέχει το PC τόσες μέρες χωρίς restart γιά να διαπιστώσω αν κάθε φορά αλλάζει στις 10 μέρες. Γιά άλλους ISP's δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 dim_b, Θα έχω το ίδιο πρόβλημα ακόμα κι αν αλλαξω modem και πάρω κάτι άλλο εκτός από Zyxel. Το δικό σου είναι Zyxel ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Ναι, το 630 USB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο firmware που να λύνει το πρόβλημα. Άλλαξα ISP από forthnet σε Vivodi (η οποία δεν αλλάζει IP) αλλά επειδή από ταχύτητα η Vivodi μου πάει χάλια προτιμώ να αλλάξω modem παρά να έχω το emule στη vivodi να τρέχει στα 4-5kb/s και ταυόχρονα να κολλάει το web-browsing? Αν πάρω ένα άλλο modem (σκέφτομαι ένα 4 θυρο NetGear αντίστοιχο του 650) θα έχω και με αυτό το ίδιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Το πρόβλημα ισχύει και στο PPPoA - VC και στο PPPoE - LLC ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TASSOSPA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με οτενετ και intracom. καθε φορα που αλλαζει η ιρ παω και την βαζω χειροκινητα στο route Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Λοιπον, το πρόβλημα που περιγράφει ο LL_NEO το έχω όπως είπα κι εγώ αλλά χθες για πρώτη φορά μου παρουσιάστηκε και με VIVODI η οποία ΔΕΝ αλλάζει IP. Συνεπώς σκέφτομαι ότι πιθανόν να μην είναι αυτή η αιτία. Επίσης από ότι μου είπε μέλος του insomnia που εργάζεται στη forthnet το IP το αλλάζει η forthnet σε δύο περιπτώσεις 1. Όταν κλείσεις και ξαναανοίξεις το router 2. Όταν είσαι idle για μια ώρα Εγώ το βρίσκω απίθανο να είμαι idle για μια ώρα αφού συνεχώς τ΄ρεχει κάποιο p2p. Συνεπώς τείνω να αποδώσω το πρόβλημα στο zyxel. Επικοινώνησα και με το Ram-shop από όπου το είχα αγοράσει αλλά μου είπαν ότι δεν το έχουν ξαναακούσει ενώ άλλο μέλος του insomnia δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Είμαι ένα βήμα από το να πάω το 650Η για έλεγχο αλλά φοβάμαι ότι απλά θα το βγάλουν ok ή ότι μπορεί να θεωρήσουν φυσικό να κολλάει κάθε 3-4 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.