LL_NEO Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Λοιπόν πήρα το Zyxel 650H και το κάρφωσα πάνω σε μια σύνδεση ADSL της Forthnet. Τα σέταρα όλα βάσει του PPPoA guide της Forthnet αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Κάθω φορά που το IP αλλάζει, ο router δε μπορεί να ξαναπάρει IP. Όλη η κίνηση μου με το WAN νεκρώνει και στο status του router βλέπω ως ΙΡ 0.0.0.0 Το σέταρα τώρα βάσει PPPoE και περιμένω να δω αν θα κάνει τα ίδια Έχει κανείς καμιά ιδέα;
ba_eas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 LL_NEO, με το που και καλα "νεκρώνει" πρέπει να κάνεις restart το ρούτερ σου απο μόνος? Δήλαδη να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις? Ip κανονικά αλλάζεις κανονικά κάθε 3 μέρες περίπου.... αλλά εσένα σου πέφτει νωρίτερα η σύνδεση ε?
Highlander Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Μήπως υπάρχει κάποιο νέο firmware που να διορθώνει το πρόβλημα ? Το θεωρώ λάθος της Zyxel το συγκεκριμένο και καλό θα είναι αν δεν βρεις άκρη, να στείλεις email στη μαμά εταιρία.
LL_NEO Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Ba_eas ακριβώς όπως το περιγράφεις... η σύνδεση νεκρώσε και εχτές και προχτές περίπου στην ίδια ώρα
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 POPOPO! FIle mou LL_NEO , brika ton anthropo mou!!! EXO AKRIVOS TO IDIO PROBLIMA APO TOTE POU TO PIRA TO KOLOMODEM AYTO!!!!! Katse kai diabase.... mou exoun pei deka xiliades diaforetika pragmata.... (ola itan lathos - ennoo den doulepse tipota - ta paidia na boithisoun ithelan) http://www.adslgr.com/forum/thread8909.html&highlight= http://www.adslgr.com/forum/thread7150.html&highlight= http://www.adslgr.com/forum/thread6589.html&highlight= http://www.adslgr.com/forum/thread6721.html&highlight= ktl ktl ktl.... Na min sta polilogo, den yparxei periptosi na sou doulepsei! Exo dokimasei ta PANTA.... format, firmware, PPPoA, PPPoE, FAQS, Guides mexri kai me Ultrex loustika!!!! To exo to koloproblima edo kai 5-6 mines peripou pou exo tin DSL.... edosa to ZyXEL stin Forthnet (mias kai to pira apo autous), to eixan 1 mina kai mou eipan to eixan synexeia na katebazei kai den kollise pote mou eipan.... POS NA KOLLISEI RE ILITHIOI,,, afou eseis ekei pera den exete Dynamic, exete STATIC... Oso kairo to eixan gia testarisma... mou edosan OLOIDIO montelo, mesa se zelatina olokainourgio.... EKANE AKRIVOS TO IDIO PRAMGA!!!!! Ti tha kanoume tora????
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 To problima exo katalixei einai STANDARD ti Dynamic syndesi file mou.....kathe fora pou sou allazei to IP, tha tin patas.... Esy ti ekanes me to thema auto?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 To problima exo katalixei einai STANDARD h Dynamic syndesi file mou.....kathe fora pou sou allazei to IP, tha tin patas.... Esy ti ekanes me to thema auto?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Highlander , apateones stin ZyXEL, exo steilei 2 fores e-mail perigrafontas to problima ktl... kai den edosan oute 1 reply....
LL_NEO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 τελικά εγώ το έλυσα το πρόβλημα. απο γκαβομάρα δεν ειχα επιλέξει το σωστό Mutliplex
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 omg! sobara milas tora?! kai ego paideuomai epi 5-6 mines.... :oops: :oops: :oops: Pou brisketai auto file mou? se poio option??
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 les to Multiplex apo to Wizard Setup? VC or LLC? Auto les? Ego to eixa VC. Kai i Forthnet kai i ACN mou eipan pos einai VC. Esy ti to eixes? Kai ti to evales?
DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά και εγώ Zyxel 650 έχω και όταν ήμουν στη forthnet αρατηρούσα ότι μερικές φορές , μετά απο2-3 μέρες συνεχούς λειτουργίας νέκρωνε η κίνηση προς WAN και έπρεπε να κλείσω και να ξαναανοίξω το 650 (ήταν forthnet). Δεν ξέρω αν εννοιείται το ίδιο. LL_NEO, Όταν πας στον ΟΤΕ για πρόσβαση στη φόρμα που συμπληρώνεις βάζεις είτε PPPoA είτε PPPoE. Και εμένα μου λειτουργούσε είτε το Setαρα ως PPPOE είτε ως PPPoA. Είναι όμως εναλλάξιμα αυτά? Μήπως χρειάζεται να επικοινωνήσεις και με ΟΤΕ. Από την Forthnet μου είχαν πει ότι αυτοί ρυθμίζοταν αυτόματα (τώρα βάσει της δικής σου επιλογής στο 650 είτε βάσει της ρυθμισης του ΟΤΕ δεν ξέρω). Τώρα 3 μέρες έχω Vivodi και δεν εχει κολλήσει ακόμα. Βέβαια μου έχουν πει οτι στην vivodi τα ip δεν αλλάζουν είτε dynamic πακέτο έχεις είτε Static.
dim_b Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Ip κανονικά αλλάζεις κανονικά κάθε 3 μέρες περίπου.... Στην Forthnet η IP αλλάζει κάθε 10 μέρες, όχι σαν κάτι άλλες εταιρίες...
LuNaTiC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 vivodi exo kai exo na allaxo ip pano apo 1 xrono .... oxi den exo static...
DrLo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 τελικά εγώ το έλυσα το πρόβλημα. απο γκαβομάρα δεν ειχα επιλέξει το σωστό Mutliplex Πάντως εγώ το έιχα VC (έτσι μου είχαν πει από forthnet) και κολλούσε περίπου κάθε κάθε 3 μέρες. Το IP μου δεν είχα παράτηρήσει κάθε πότε άλλαζε αλλά δε νομίζω να άντεχε 10 μέρες χωρίς να νεκρώσει. Εσύ το έβαλες LLC. Αν δδεν κολλάει με LLC πεσ μου γιατί αν είναι έτσι θα ξαναλλάξω από VIVODI (που δεν αλλάζει το IP) πάλι σε forthnet. Ξέρετε αν αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στα Zyxel? Έχει κυκλοφορήσει κανένα firmware που να λύνει το πρόβλημα? dim_b Δηλαδή αν αλλάξω σε κάποια άλλη εταιρεία θα μου αλλάζουν IP συχνότερα. Ξέρεις περίπου πόσο συχνά αλλάζουν IP οι μεγάλες ελληνικές εταιρείες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.