Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, xavier said: ναι αλλα και στα 500εκ να κλεισει , που δεν ειναι παραλογο, παλι θα εχει αποφερει τα περισσοτερα κερδη απο τις περισσοτερες φετινες ταινιες. Έσοδα θες να πεις, όχι κέρδη. 😛
xavier Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου οχι, κερδη θέλω να πω. Αν βγάλει συνολικα 100εκ κερδη. Οι υπολοιπες ταινιες που ταβανιαζουν στα 50-60εκ εσοδα ακομα και κερδοφορες να ειναι , σιγα τα ωα. Εχει κανα μηνα ακομα, το captain america να κανει νουμερα στο σινεμα... Ειναι αρκετα κακο βεβαια και ισως να μην φτασει οντως ουτε εκει οπως λες εσυ. Ασχετο, απο το τρειλερ εχω την εντυπωση οτι το Φ4 θα παει πολυ καλυτερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, xavier είπε εχω την εντυπωση οτι το Φ4 θα παει πολυ καλυτερα. Μακάρι, γιατί τόσα χρόνια τους κυνηγάει κατάρα στις ταινίες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 47 minutes ago, xavier said: οχι, κερδη θέλω να πω. Αν βγάλει συνολικα 100εκ κερδη. Οι υπολοιπες ταινιες που ταβανιαζουν στα 50-60εκ εσοδα ακομα και κερδοφορες να ειναι , σιγα τα ωα. Εχει κανα μηνα ακομα, το captain america να κανει νουμερα στο σινεμα... Ειναι αρκετα κακο βεβαια και ισως να μην φτασει οντως ουτε εκει οπως λες εσυ. Ασχετο, απο το τρειλερ εχω την εντυπωση οτι το Φ4 θα παει πολυ καλυτερα. Το τελευταίο Cap παίζει να έχει κοντά στα 400Μ budget με τα πάντα όλα μέσα. Με 400Μ global box office που δεν πάνε όλα πίσω στην ταινία (rest of the world), δύσκολα θα έχει κέρδη, για αυτό έγραψα για έσοδα. 2
xavier Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Thresh είπε Το τελευταίο Cap παίζει να έχει κοντά στα 400Μ budget με τα πάντα όλα μέσα. Με 400Μ global box office που δεν πάνε όλα πίσω στην ταινία (rest of the world), δύσκολα θα έχει κέρδη, για αυτό έγραψα για έσοδα. ναι βρε καταλαβα, αλλα εχει ακομα χρονο να ανεβασει το box office του. Παντως το 400μιλ μπατζετ μου φαινεται φουσκωμενο για μια ταινια που το καστ ειναι φθηνοδουλεια σε σχεση με τις προηγουμενες μαρβελ ταινιες. Τεσπα, πολυ ασχοληθηκαμε με μια τοσο αδιαφορη ταινια.
screaming_trees Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 400M budget για αυτή τη μπούρδα? Απορώ που ξόδεψαν τόσα χρήματα γιατί η ταινία είναι μουφα σε όλα τα επίπεδα.
mike299 Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, screaming_trees said: 400M budget για αυτή τη μπούρδα? Απορώ που ξόδεψαν τόσα χρήματα γιατί η ταινία είναι μουφα σε όλα τα επίπεδα. Reshoots και ξανά reshoots που κοστίζουν παρά πολύ. Η ταινία θα έχει ζημιές 50-100εκ Επεξ/σία 16 Μαρτίου από mike299
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 6 hours ago, xavier said: ναι βρε καταλαβα, αλλα εχει ακομα χρονο να ανεβασει το box office του. Παντως το 400μιλ μπατζετ μου φαινεται φουσκωμενο για μια ταινια που το καστ ειναι φθηνοδουλεια σε σχεση με τις προηγουμενες μαρβελ ταινιες. Τεσπα, πολυ ασχοληθηκαμε με μια τοσο αδιαφορη ταινια. Έχει φτάσει μήνας από την πρεμιέρα, τα έσοδα ανά βδομάδα δεν περνάνε το 1 εκατ παγκοσμίως, με φθίνουσα πορεία. Πολύ δύσκολα τα πράγματα.
john_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Thresh είπε Έχει φτάσει μήνας από την πρεμιέρα, τα έσοδα ανά βδομάδα δεν περνάνε το 1 εκατ παγκοσμίως, με φθίνουσα πορεία. Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εχει κυκλοφορησει και στα γνωστα μερη και αφου δεν εχει και την καλυτερη φημη ως ταινια, ο αλλος θα κατσει να το δει στο σπιτι. Μπορει παντως να δωσει εξτρα συνδρομες στην Disney..... για ενα μηνα.
xavier Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Thresh είπε Έχει φτάσει μήνας από την πρεμιέρα, τα έσοδα ανά βδομάδα δεν περνάνε το 1 εκατ παγκοσμίως, με φθίνουσα πορεία. Πολύ δύσκολα τα πράγματα. 9εκ βλεπω την τελευταια εβδομαδα, μονο στην αμερικη. αν παει αναλογικα λιγο παραπανω θα ειναι στον υπολοιπο κοσμο, γιατί δεν το εχει ανα εβδομαδα. https://www.the-numbers.com/movie/Captain-America-Brave-New-World-(2025)#tab=box-office
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 40 minutes ago, xavier said: 9εκ βλεπω την τελευταια εβδομαδα, μονο στην αμερικη. αν παει αναλογικα λιγο παραπανω θα ειναι στον υπολοιπο κοσμο, γιατί δεν το εχει ανα εβδομαδα. https://www.the-numbers.com/movie/Captain-America-Brave-New-World-(2025)#tab=box-office My bad, misstype στο κινητό, ξέφυγε το 0. Captain America: Brave New World - Box Office Mojo Λογικά θα κάνει update και το mojo για το ΣΚ.
liakinen Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Αδιάφορος πρωταγωνιστής, αδιάφορη ταινία, στα όρια του χάνω τον χρόνο μου. 1
panther_512 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 16 hours ago, liakinen said: Αδιάφορος πρωταγωνιστής, αδιάφορη ταινία, στα όρια του χάνω τον χρόνο μου. Νομίζω είσαι υπερβολικός. Προσωπικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι καθαρό χάσιμο χρόνου. Εκτός και αν την συνδυάσεις με πλύσιμο πιάτων ή σιδέρωμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα