xrisi2020 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:11 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:11 πμ Καλησπέρα σε όλους. Από κλείσιμο καταστήματος προ 20ετιες ,όπου δουλεύω ως service υπολογιστών με έχουν μείνει πάρα πολλά πράγματα όπως,,καμία 35αρια μονάδες ,κάποιες οθόνες,κάποια λάπτοπ ,καμία. 20 εκτυπωτές (2 μεγάλη),καμία 15αρια ups πολλά καλώδια για ίντερνετ πληκτρολόγια μητρικές, πολλές μπαταρίες από λάπτοπ και άλλα,, Καθώς εδώ στην πόλη μου η ανακύκλωση τα παίρνει τζάμπα του τύπου 5λεπτα το κιλό μπορώ να τα αξιοποιήσω αλλιώς έτσι ώστε να βγάλω κάποιο Κέρδος; Ευχαριστώ και. 13 λεπτά πριν, xrisi2020 είπε Καλησπέρα σε όλους. Από κλείσιμο καταστήματος προ 20ετιες ,όπου δούλευε ως service υπολογιστών με έχουν μείνει πάρα πολλά πράγματα όπως,,καμία 35αρια μονάδες ,κάποιες οθόνες,κάποια λάπτοπ ,καμία. 20 εκτυπωτές (2 μεγάλη),καμία 15αρια ups πολλά καλώδια για ίντερνετ πληκτρολόγια μητρικές, πολλές μπαταρίες από λάπτοπ και άλλα,, Καθώς εδώ στην πόλη μου η ανακύκλωση τα παίρνει τζάμπα του τύπου 5λεπτα το κιλό πέρα από το καλώδιο που έχει κάπου στο 1ε το κιλό μπορώ να τα αξιοποιήσω αλλιώς έτσι ώστε να βγάλω κάποιο Κέρδος; Ευχαριστώ και.
Sheogorath Δημοσ. Πέμπτη στις 03:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:33 μμ 15 ώρες πριν, xrisi2020 είπε Καλησπέρα σε όλους. Από κλείσιμο καταστήματος προ 20ετιες ,όπου δουλεύω ως service υπολογιστών με έχουν μείνει πάρα πολλά πράγματα όπως,,καμία 35αρια μονάδες ,κάποιες οθόνες,κάποια λάπτοπ ,καμία. 20 εκτυπωτές (2 μεγάλη),καμία 15αρια ups πολλά καλώδια για ίντερνετ πληκτρολόγια μητρικές, πολλές μπαταρίες από λάπτοπ και άλλα,, Καθώς εδώ στην πόλη μου η ανακύκλωση τα παίρνει τζάμπα του τύπου 5λεπτα το κιλό μπορώ να τα αξιοποιήσω αλλιώς έτσι ώστε να βγάλω κάποιο Κέρδος; Ευχαριστώ και. Τι specs είναι οι πύργοι. Μπορείς να κάνεις δωρεά σε σχολεία ή να τα βάλεις πχ 20 ευρώ ο πύργος. 2
xrisi2020 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:08 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:08 μμ Μόνο σκραπ μπορώ να τα πουλήσω καθώς ξανά λέω είναι 20ετιες και πολλά μπορεί να μην δουλεύουν.. Υπάρχει περίπτωση να βγάλω τον χρυσό που περιέχουν όλα αυτά;; αξίζει;; Δεν έχω ιδέα τι πύργοι είναι καθώς δεν έχω ιδέα και από το αντικείμενο γενικά 6 ώρες πριν, kostas_anes είπε Πούλα τα; Μόνο σκραπ,μερικοί που ήρθαν και τα είδαν τσάμπα θελουν
micos000 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, xrisi2020 είπε Υπάρχει περίπτωση να βγάλω τον χρυσό που περιέχουν όλα αυτά;; αξίζει;; Άστο καλύτερα. Η διαδικασία περιλαμβάνει χημικά και κάποια είναι επικίνδυνα. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από micos000 1
xrisi2020 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Ναι αλλά αν είναι πολλά δεν αξίζει πέρα από το πόσο επικίνδυνο είναι ας πούμε,έχουν δλδ χρυσό όλα αυτά για να διαθέσω τον χρόνο μου έτσι ώστε το τέλος να βγάλω κάτι καλό;;οκ ξέρω πως θα είναι κάποια γραμμάρια και όχι κάτι το τρελό,αλλά αξίζει;;;;εχει 500 επεξεργαστές
micos000 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Προσπάθησε το αν θέλεις και πες μας τα αποτελέσματα. Βλέπω όμως ότι είναι αρκετή η διαδικασία και θα πρέπει πρώτα να καθαρίσεις τις πλακέτες από τα εξαρτήματα και τους επεξεργαστές από το πυρίτιο και αυτό θέλει δουλειά με το χέρι, εκτός αν έχεις θερμαινόμενη πλάκα για να ξεκολλήσεις γρήγορα τα εξαρτήματα από τις μητρικές. Για τους επεξεργαστές θέλει σφυρί. Ψάξου όμως αν έχεις χρόνο και θέληση. Έχει πολλά βιντεάκια στο youtube. 2
Sheogorath Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 ώρες πριν, xrisi2020 είπε Ναι αλλά αν είναι πολλά δεν αξίζει πέρα από το πόσο επικίνδυνο είναι ας πούμε,έχουν δλδ χρυσό όλα αυτά για να διαθέσω τον χρόνο μου έτσι ώστε το τέλος να βγάλω κάτι καλό;;οκ ξέρω πως θα είναι κάποια γραμμάρια και όχι κάτι το τρελό,αλλά αξίζει;;;;εχει 500 επεξεργαστές Βάλε σε ebay τους επεξεργαστές σε πακέτα των 20 ξερω γω. ΜΗΝ δοκιμάσεις για τον χρυσό, δεν έχουν οι μετά των 2000, συν πολύ πιθανόν να βρεθείς τέζα απο τα χημικά. Ανέβασε φωτό απο 2-3 εδώ να σου πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα