Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Μιας και δεν πρόκειται για video με προσωπικά δεδομένα μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις και compress με κάποιο online εργαλείο. ΠΧ το https://www.freeconvert.com/video-compressor αν πχ είναι ένα video των 50mb επιλέγοντας τις παρακάτω επιλογές και εκεί που λέει file size γράψε 2.

Ειδάλλως αν είναι κάποια gigabyte θα πρότεινα να πας στις ρυθμίσεις του κινητού σου και να ρίξεις την ποιότητα του video ή να το ανεβάσεις σε ένα Google Drive ή στο Youtube, επιλέγοντας να εμφανίζεται μόνο σε εκείνους που έχουν το link. Κάνοντας επικόλληση από οποιαδήποτε πλατφόρμα το link εδώ θα μπορούμε να το δούμε εμείς.

https://youtube.com/shorts/05XG0NwZPa4?si=dOSHAocrXiwyOReB καλησπέρα  εδώ είναι video 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω και πάρα πολλά αλλά μου φαίνεται ότι η δεξιά σου ram δεν έχει κουμπώσει σωστά. Δοκίμασε να την βγάλεις και να την τοποθετήσεις ξανά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, arafat4 είπε

Το έκανα πάλι το ίδιο δεν ξέρω τι κάνω σας έστειλα ένα μήνυμα 

Ίσως να μην πάτησε τέρμα μέσα το 24 pin. Δεν φαίνεται καθαρά αλλά σαν να είναι λίγο λοξό, ρίξε ένα μάτι. Μερικές φορές είναι λίγο ζόρικα αυτά, ξεκούμπωσε το και ξανά κούμπωσε το.

Screenshot 2025-02-13 224919.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, arafat4 said:

Κανονικά μέσα είναι φίλε αύριο θα πάω pc μου πλαίσιο λογικά 

και το 4 pin πανω αριστερα ειναι σιγουρα σωστα κουμπωμενο?

θα δοκιμαζα με την onboard καρτα γραφικων εχοντας βγαλει την ge-force.

επισης εισαι σιγουρος οτι στο 4pin εβαλες το σωστο καλωδιο και οχι κανα pci express?

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, arafat4 είπε

Κανονικά μέσα είναι φίλε αύριο θα πάω pc μου πλαίσιο λογικά 

Δες και το 4pin που γράφει και ο φίλος @poulinos πιο πάνω. Αν ανέβαζες μερικές καθαρές φωτογραφίες από τα βύσματα θα βοηθούσε περισσότερο.

Δοκίμασε και κάτι ακόμα (reset τα bios) πριν το πας στο Πλαίσιο. 

1) Ξεκούμπωσε το pc από την πρίζα.

2)  Βγάλε την μπαταρία που βλέπεις στην φώτο.

3) Περίμενε 5 λεπτά

4) Πάτα το κουμπί που ανοίγει το pc και κράτα το πατημένο για 1 λεπτό.

5) Βάλε ξανά την μπαταρία

6) Τώρα βάλε το pc στην πρίζα και δες αν ξεκινάει.

Screenshot 2025-02-14 011423.png

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

επισης εισαι σιγουρος οτι στο 4pin εβαλες το σωστο καλωδιο και οχι κανα pci express?

Μπαίνει;

Δημοσ.
6 hours ago, manolis940 said:

Μπαίνει;

το ενα ειναι 4 pin  το pci express ειναι 6+2. αν ηταν 8 pin στο mobo θα λεγα οτι μπορει να γινει μπερδεμα.απο την αλλη με τοσα που εχω δει εκει εξω ειπα να το πω και αυτο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

το ενα ειναι 4 pin  το pci express ειναι 6+2. αν ηταν 8 pin στο mobo θα λεγα οτι μπορει να γινει μπερδεμα.απο την αλλη με τοσα που εχω δει εκει εξω ειπα να το πω και αυτο.

Επειδή τα κοίταξα μόλις, χρειάζεσαι ένα ειδικό εργαλείο για να γίνει :P

image.gif.51490cdec8cbd2ce85d6af02e1576dd7.gif

• Haha 2
Δημοσ.

η κάρτα γραφικών σου, έχει τροφοδοσία? αν ναι, την κούμπωσες?

υπάρχει περίπτωση το καλώδιο της οθόνης σου να ΜΗΝ πηγαίνει στην κάρτα γραφικών αλλά να την κούμπωσες στη μητρική ?

image.png.7a4dbaa661a8bf749c2d6ce27f38947a.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, manolis940 είπε

Καλά έγραψε ο @poulinos "με τόσα που έχω δει εκεί έξω" Υπάρχουν άτομα που το έχουν κάνει. https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/gyb00z/accidentally_plugged_8pin_pcie_to_8pin_cpu/

https://www.mmo-champion.com/threads/2226715-Accidentally-plugged-PCI-E-cable-into-the-CPU-power

Αν κάποιος δεν ξέρει και επιμένει μπαίνει. Του op είναι 4pin που αν έχεις 6pin pcie το κάνει ακόμα πιο εύκολο να μπει, διότι τα πρώτα 4pin η και η δεύτερη τετράδα μπαίνει χωρίς κανένα ζόρι. 

Κάποτε είχα κάνει επίτηδες το αντίθετο. Δεν είχα ανταπτορα από molex to pcie και έκοψα από παλιά χαλασμένα psu τα 4pin για το cpu και έκανα την δουλειά μου 😁βέβαια στην περίπτωση μου δεν μπήκαν τόσο εύκολα, αλλά αν θέλεις και επιμένεις λιγο, δυστυχώς μπαίνουν.

SL1500_.jpg

Επίσης θα μπορούσε κάποιος άσχετος να κάνει το ίδιο λάθος από πλευράς psu αν το psu είναι modular. Το pcie βύσμα μπαίνει με λίγο ζόρι στο cpu1 και το αντίθετο.

how-to-connect-modular-psu-cables.jpg

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 2
Δημοσ.
9 hours ago, manolis940 said:

εχω δει μεχρι και cd μεσα σε floppy 5 1/4.

περιτυλιγμα απο σοκολατακι μεσα σε εκτυπωτη. tape drive να παιρνει backup σε cleaning tape και πολλα αλλα. Σε 4 pin στο  mobo ναι ειναι πιο δυσκολο να γινει λαθος απο οτι σε 8 pin but...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...