Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση έχω αλλάξει τροφοδοτικό αλλά κάτι κανό λάθος με σκληρό δίσκο αλλά έχω συνδέσει όλα σωστά όπως πρέπει  ανοίγει το pc αλλά δεν μου δείχνει φωτάκια ούτε σκληρό ούτε το άλλο φωτάκι

Δημοσ.

Συντοπίτη μπερδεμένα μας τα λες. Να ξεκινήσουμε απ' το βασικό; Τι υπολογιστή έχεις; (Motherboard, CPU, RAM, τροφοδοτικό, δίσκοι κτλ κτλ)

Αν το PC άνοιγε θα σου έλεγε πιθανών no boot device ή θα σε έβαζε στο bios. Αν ανοίγει και δεν δείχνει τίποτα εξ αρχής μάλλον δεν φτάνει το BIOS στο σημείο του να διαβάσει δίσκους. Ο πιο πιθανός ύποπτος είναι το τροφοδοτικό καθώς τώρα αλλάχτηκε αλλά μπορεί όντως να μην σύνδεσες κάτι σωστά ή κάτι να ξεκούμποσες και να μην κούμπωσες καλά όπως κάποια RAM.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, arafat4 said:

Καλησπέρα μια ερώτηση έχω αλλάξει τροφοδοτικό αλλά κάτι κανό λάθος με σκληρό δίσκο αλλά έχω συνδέσει όλα σωστά όπως πρέπει  ανοίγει το pc αλλά δεν μου δείχνει φωτάκια ούτε σκληρό ούτε το άλλο φωτάκι

εβαλες περα απο το 24 pin στο mobo και το αλλο το καλωδιο κοντα στην cpu που ειναι ειτε 4 pin ειτε 8 pin?

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, manolis940 είπε

32 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Συντοπίτη μπερδεμένα μας τα λες. Να ξεκινήσουμε απ' το βασικό; Τι υπολογιστή έχεις; (Motherboard, CPU, RAM, τροφοδοτικό, δίσκοι κτλ κτλ)

Αν το PC άνοιγε θα σου έλεγε πιθανών no boot device ή θα σε έβαζε στο bios. Αν ανοίγει και δεν δείχνει τίποτα εξ αρχής μάλλον δεν φτάνει το BIOS στο σημείο του να διαβάσει δίσκους. Ο πιο πιθανός ύποπτος είναι το τροφοδοτικό καθώς τώρα αλλάχτηκε αλλά μπορεί όντως να μην σύνδεσες κάτι σωστά ή κάτι να

Έβαλα καλώδια όπως πρέπει φίλε μου αλλά δεν μου ανοίγει καθόλου μόνο ανοίγει αλλά εικόνα δεν δείχνει δυστυχώς δεν ξέρω τι κάνω λάθος  αυτό είναι pc μου https://shopflix.gr/p/SF-14002016/gaming-desktop-pc-vengeance-hawk-aerocool-edition-ryzen-54500-16gb-ddr4-512gb-ssd-radeon-rx-550-no-os-13976538

Επεξ/σία από arafat4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, arafat4 είπε

Έβαλα καλώδια όπως πρέπει φίλε μου αλλά δεν μου ανοίγει καθόλου μόνο ανοίγει αλλά εικόνα δεν δείχνει δυστυχώς δεν ξέρω τι κάνω λάθος  αυτό είναι pc μου https://shopflix.gr/p/SF-14002016/gaming-desktop-pc-vengeance-hawk-aerocool-edition-ryzen-54500-16gb-ddr4-512gb-ssd-radeon-rx-550-no-os-13976538

Μπορείς να ψάξεις πάνω στην μητρική και να βρεις το μοντέλο της; Μήπως έχει λαμπάκια CPU, RAM, GPU κτλ ;

Επίσης τι τροφοδοτικό είχες και πιο έβαλες; Και γιατί το άλλαξες;

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μπορείς να ψάξεις πάνω στην μητρική και να βρεις το μοντέλο της; Μήπως έχει λαμπάκια CPU, RAM, GPU κτλ ;

Επίσης τι τροφοδοτικό είχες και πιο έβαλες; Και γιατί το άλλαξες;

Άλλαξα τροφοδοτικό επειδής μου έκανα θέματα . Όχι Λαμπάκη δεν έχει  .. μητρική αυτή είναι IMG_20241018_153252.jpg.b188e8c752cfd2cef422341ab2f53759.jpg.8f1590405674ee59837e2cdb1579a98c.jpg

Δημοσ.
58 minutes ago, arafat4 said:

Έχε κάποιο τρόπο στείλω video ? 

βγαζεις το video και το ανεβαζεις εδω απο το attach που εχει απο κατω.

β.βαλε το παλιο τροφοδοτικο για δοκιμη.

γ.εχεις βαλει και τα 2 καλωδια ρευματος στην μητρικη?

Δημοσ.
8 hours ago, arafat4 said:

Δεν μπορώ να ανεβάσω video δυστυχώς 

το video δεν το βαζεις στο chat , βαζεις link απο site που το ανεβασες γιατι ειναι μεγαλα 

Δημοσ.

Μιας και δεν πρόκειται για video με προσωπικά δεδομένα μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις και compress με κάποιο online εργαλείο. ΠΧ το https://www.freeconvert.com/video-compressor αν πχ είναι ένα video των 50mb επιλέγοντας τις παρακάτω επιλογές και εκεί που λέει file size γράψε 2.

Ειδάλλως αν είναι κάποια gigabyte θα πρότεινα να πας στις ρυθμίσεις του κινητού σου και να ρίξεις την ποιότητα του video ή να το ανεβάσεις σε ένα Google Drive ή στο Youtube, επιλέγοντας να εμφανίζεται μόνο σε εκείνους που έχουν το link. Κάνοντας επικόλληση από οποιαδήποτε πλατφόρμα το link εδώ θα μπορούμε να το δούμε εμείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...