d4mage Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Διαφωνώ, από την στιγμή που τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τεχνολογικό θέμα και μια εταιρία σαν την Porsche επενδύει σε αυτή την τεχνολογία, πρέπει και οφείλει ένα site που ασχολείται με τεχνολογικά θέματα να το εμφανίσει σαν είδηση… Η τεχνολογία δεν είναι κάτι εκλεπτυσμένο και ούτε περιορίζεται σε θέματα μόνο υπολογιστών, κονσόλων και κινητών… Καλά. 1
Exorgistis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 5 hours ago, d4mage said: Άλλο εννούσε ο φίλος και έχει μια λογική αυτό που λέει. Το insomnia χρόνια τώρα κατάντησε ένα τσουβάλι ειδήσεων γενικών θεμάτων, εάν κρίνω από την εγγραφή σου εδώ είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις τι εννοεί. Ακόμη και για τον Musk υπάρχουν άλλα μέρη για να ενημερώνεσαι σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα και τους πυραύλους. Το αν η SHEIN πουλάει ακατάλληλα προϊόντα (ρούχα και πλαστικά), πόσοι άνθρωποι έχουν ζήσει στον πλανήτη και το αν θα υπάρχουν αυξήσεις στα προϊόντα λόγο κάποιας κυβέρνησης... ε δεν θα έπρεπε να απασχολεί τον άνθρωπο που σε είναι εδώ μέσα , έχω τις εφημερίδες μου, τα κανάλια μου στο youtube και τα sites που με ενδιαφέρει να μάθω κάτι διαφορετικό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαχειριστές έχουν βάλει το λιθαράκι τους όταν οι συζητήσεις ξεφεύγουν με βάση τα άρθρα που ανεβάζουν και οι κουβέντες πάνε σε άλλο επίπεδο (πολιτικό έως προσβλητικό) και καταλήγουν να κλειδώνουν τα θέματα και να διαχειρίζονται αναφορές. Εκτός αν με κάθε ποστάρισμα βάζοντας τη λέξη τεχνολογία δικαιολογεί την όλη φάση. Εχω κάτσει και περιμένω σε πόση ώρα θα σου έρθει "ειδοποιηση" από το insomnia..... Για λιγότερο επικριτικό σχόλιο, με ειχαν πρήξει..... 1
magicnumbers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Οταν ψηφιζαν με τα μπουνια πρασινες μεταβασεις κ ηλεκτροκινηση τους διευφευγε οτι το ταπεινοτερο ηλεκτροκινητο εχει 0-100 σαν αμαξι 250 ιππων οποτε ξαφνικα οοολα αυτα τα ακριβα σπορ αυτοκινητα βρεθηκαν out of scope. Το απαρχαιωμενο μαρκετινγκ παραλληλισμου ενος αγωνιστικου αυτοκινητου στην πολιτικη εκδοση ειναι εκτος μοδας πλεον. Ρυποι απτη μία,ορια ταχυτητας απτην αλλη,αυτονομία απτη παραλλη οδηγουμαστε σε μια πιο ειρηνικη κ ανετη μετακίνηση,ουσιαστικά αυτοκινηση με την αυτονομη. Που χωραει η Πόρσε εκει μεσα κ κανει επενδυσεις 800 μυρια μενει προς διερεύνηση. Σε 10 χρονια θα εχουν βαρέσει φαλιμεντο. Θαναι συλλεκτικα. 1
kogba Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, grlv είπε Η συγκεκριμένη είδηση γιατί πρέπει να απασχολεί site τεχνολογίας? 9 ώρες πριν, ZoReN είπε Ναι γιατί πρέπει κάθε άρθρο που γράφεται εδώ μέσα να έχει να κάνει μόνο με τον Musk, Nvidia και Apple Δυστυχώς, πάνε οι παλιές καλές ημέρες με διαμάχες Intel vs AMD, Apple vs Xiaomi Vs Samsung, τιμή για ροδάκια Apple - αξεσουάρ. Λιγοστά και τα θέματα με προβλήματα των Windows και χαρές Λινουξάδων και αντιστρόφως Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από kogba
chek2fire Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, grlv είπε Η συγκεκριμένη είδηση γιατί πρέπει να απασχολεί site τεχνολογίας? γιατί πίσω από το insomnia κρύβεται το συνδικάτο βενζινάδων από τι φαίνεται... 1 3
d4mage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 13/2/2025 στις 2:24 ΜΜ, Exorgistis είπε Εχω κάτσει και περιμένω σε πόση ώρα θα σου έρθει "ειδοποιηση" από το insomnia..... Για λιγότερο επικριτικό σχόλιο, με ειχαν πρήξει..... Γιατί να μου έρθει ειδοποίηση; Δεν προσέβαλα κάποιον. Μου διάγραψανε κι εμένα σχόλια στο παρελθόν και αν θυμάμαι καλά είχα φάει και απαγόρευση για κάποιες μέρες για κάτι εντελώς υποκειμενικό. Ε δεν ασχολήθηκα, απλά ως σταθερό μέλος 13 χρόνια τώρα έχω καταλάβει τι γίνεται άλλα κυριώς ότι στο insomnia δεν ήταν αυτό που ήταν κάποτε. Δεν σημαίνει πως με αυτό που λέω είμαι ο σωστός εάν δεν μου αρέσει απλά δεν μπαίνω. Θέλω να πω, δεν ζητάω να αλλάξει κάτι. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από d4mage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα