Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σε σοβαρές συζητήσεις συγκρίνω το νέο iphone με κάτι σωβρακα από το Mark's and Spencer. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mants118 είπε

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σε σοβαρές συζητήσεις συγκρίνω το νέο iphone με κάτι σωβρακα από το Mark's and Spencer. 😛

Τα οποία, ομολογουμένως και δοκιμασμένα, είναι από τα πιο ανθεκτικά και φιλικά προς το δέρμα που μπορεί να αγοράσει κανείς, παρά το ότι είναι ακριβά. Το ίδιο και οι κάλτσες από το συγκεκριμένο μαγαζί. Να τα λέμε αυτά. :) 

13 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

καποιοι εξακολουθουν να κανουν οτι δεν εχουν αντιληφθει ποσο μουφα ειναι τα 11 😄

Παίζει να είμαι από τους ελάχιστους δηλαδή που δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα 11, ούτε στο σπίτι, ούτε στη δουλειά. Σε αντίθεση με τις Linux διανομές που μας έχουν βγάλει την ψυχή για να παίξουν όπως θέλουμε/χρειαζόμαστε (χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα). Generic drivers στις κάμερες, απαραίτητα προγράμματα δεν υπάρχουν, προτιμώ ειλικρινά να πληρώνω άδειες χρήσης. 100 διανομές, πολύ πιο δύσκολο να λυθεί το οτιδήποτε για τον απλό χρήστη. Για να μην πω για την πλήρη άρνηση αρκετών εταιρειών support όταν οι υπολογιστές τρέχουν Linux σε εταιρικό περιβάλλον, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Όταν μιλάμε για παραγωγικότητα, δυστυχώς ή ευτυχώς, μόνο με Windows μπορείς να συνυπάρχεις επαγγελματικά και να συνεργάζεσαι. Προσπάθησα, ξαναπροσπάθησα, στο τέλος, ήταν χάσιμο χρόνου και ωρών εργασίας, με φτωχό αποτέλεσμα. Και για κάποιο λόγο, όσες διανομές έχουμε εγκαταστήσει (Ubuntu, Fedora, Mint, Pop OS) είναι αισθητά πιο αργές σε σχέση με τα Windows σε επώνυμους υπολογιστές. Όταν τα φτιάξουν όλα αυτά, και όταν θα μπορουν στο Linux να παίξουν σωστά το MS Office, Teams, WhatsApp (με βιντεοκλήση) και τα εμπορικά προγράμματα, τότε ίσως το ξανασυζητήσουμε.

1 ώρα πριν, doubtful είπε

Εχει και θεμα στο οποιο συγκρινη τον ιο που περασε με τον επομενο που ετοιμαζουν......

Εμείς γιατί δεν έχουμε κολλήσει ποτέ ιό; Με κάνει και απορώ ειλικρινά. 

Επεξ/σία από BritGreek
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...