Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μαθηματικός και θέλω να κάνω τη μετάβαση στον χώρο του Data Science,Machine learning, AI και Data engineering . Έχω παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια και έχω πάρει πιστοποιήσεις , αλλά δυστυχώς δεν έχω εργασιακή ή ακαδημαική εμπερία στον τομέα. Παρόλο που έχω περάσει κάποιες συνεντεύξεις, δεν κατάφερα ακόμα να βρω δουλειά.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε μερικά ερωτήματα:

Ποιο μεταπτυχιακό  αξίζει να κάνω στην Αθήνα; Ποια προγράμματα θα προτείνατε για κάποιο που θέλει να μπει στον χώρο του AI/DS; Εχώ βρει καποια στο Μετσοβιο-καποδιστριακο-ΠΑΠΕΙ αλλά θα ήθελα και την άποψη σας

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρακτική εμπειρία ώστε να ενισχύσω το προφίλ μου και να αυξήσω τις πιθανότητες να βρω δουλειά; Γνωριζεται καποια αρκετα καλα σεμινάρια;

Γνωρίζετε κάποια εταιρεία που προσφέρει ευκαιρίες για άτομα σαν εμένα, δηλαδή χωρίς εμπειρία αλλά με θέληση να μάθουν και να εξελιχθούν στον χώρο του AI/DS;

Τι άλλο θα με συμβουλεύατε να κάνω για να βελτιώσω τις πιθανότητές μου στην αγορά εργασίας;

Τι projects ή προσωπικές εργασίες θα μπορούσα να αναπτύξω για να χτίσω ένα ισχυρό portfolio στο GitHub και θα τραβιξει το ενδιαφέρον σε μελλοντικους ρολους σε εταιριες ;

Μέχρι να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό, πώς θα μπορούσα να εξελιχθώ μόνος μου γενικότερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...