Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησμπερα ειμαι λιγο τενεκες με αυτα,θελω στο πσ μου να κανω ενα νεο προφιλ στο οποιο οταν καποιος παταω να ανοιξω το πσ να κανει σαιν ιν και να ειναι σαν να μπαινει ας πουμε σε ενα τελειως αδειο απο φορματ πσ χωρις δηλ να υπαρχει το ιστορικο μου οι κωδικοι απο τις τραπεζες τα αρχεια μου κτλ κτλ κτλ,γινεται αυτο????

Δημοσ.

Σε αυτό, εξαρτάτε τι θέλεις να επιτρέπεις στον νέο χρήστη να κάνει. Αν θέλεις απλός να μπαίνει κάποιος και μόνο να χρησιμοποιεί το pc με ότι έχει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα από εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις ή να μην μπορεί να κάνει καμία αλλαγή στο σύστημα τότε ενεργοποιείς τον guest λογαριασμό και βάζεις κωδικό στον δικό σου λογαριασμό. Ένας guest είναι ο ποιο απλός λογαριασμός και ο πιο περιορισμένος.

Μετά είναι ο τυπικός χρήστης που μπορεί να κάνει μερικές βασικές αλλαγές που όμως δεν θέλουν διαχειριστικά δικαιώματα. Δηλαδή δεν μπορεί να εγκαταστήσει μια νέα συσκευή, ούτε μπορεί να αλλάξει κάτι που θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει το σύστημα. Μπορεί όμως να εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα μόνο όμως στο δικό του προφίλ.

Η πρώτη επιλογή είναι για να επιτρέπεις να μπαίνει κάποιος στο pc και απλά να χρησιμοποιεί τα υπάρχοντα προγράμματα και να μπαίνει στο ίντερνετ. Η δεύτερη είναι για να μπαίνει κάποιο μέλος της οικογένειας που όμως θέλει να μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω στο pc.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ένας νέος χρήστης δεν έχει πρόσβαση στην επιφάνεια σου και στα αρχεία που έχεις στα έγγραφα, μουσική, βίντεο, λήψεις κτλ και εννοείτε ότι δεν έχει πρόσβαση σε ότι έχεις στους browsers όπως σελιδοδείκτες, ιστορικό και κωδικούς. Ούτε κι εσύ βέβαια έχεις πρόσβαση στα δικά τους αρχεία, αγαπημένα, ιστορικό και κωδικούς.

• Like 1
Δημοσ.

Τρέξε το command σαν διαχειριστής.

net user /add [*username] [password]

Αν θες ο νέος χρήστης να είναι και διαχειριστής

net localgroup administrators [username] /add

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...