e1995kati Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Καλησπέρα μου έκανε η βοντα προσφορά 28.5 ευρώ 200αρι fttc vdsl απερ σταθ απερ κινητά η cosmote που είμαι τώρα είπε δεν υποστηρίζει στην περιοχή 200 vdsl αλλά μέχρι 100 υπάρχει περίπτωση με κάποιον τρόπο να τα υπόστγριζει η βονταφον??? Να σημειωθεί ότι η περιοχή ακόμη δεν έχει ftth Πώς να ξέρω στα σίγουρα αν η βοντα έχει fttc 200? Την προσφορά την δέχτηκα και ο πωλητής μου είπε ότι αν σταματήσει το αίτημα ο ΟΤΕ θα πάρω προσφορα στα 100 όπως έχω τώρα....100αρα έχουν παντός και οι 3 εταιρείες Θέλω να πάω σε 200 λόγο του upload αλλά η cosmote για κάποιον λόγο δεν το δινει Το καφαο που περνει το σπίτι είναι κοντά στα 250 με 300 μέτρα η γραμμή είναι καθαρή δηλαδή ο χαλκός το ρούτερ περνει απευθείας χωρίς φίλτρα splitter κτλπ
athmich1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Τώρα που έχεις 100αρα , για δείξε μας στατιστικά ώστε να έχουμε μια εικόνα σχετικά με τον πιθανό συγχρονισμό στα 200... βέβαια η 100αρα έχει προφίλ 17a ενώ η 200αρα 35b..
e1995kati Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Το καφαο που περνει το σπίτι είναι κοντά στα 250 με 300 μέτρα η γραμμή είναι καθαρή δηλαδή ο χαλκός το ρούτερ περνει απευθείας χωρίς φίλτρα splitter κτλπ Πώς να ξέρω αν θα λειτουργήσει το 200αρι fttc και τι ταχύτητα να περιμένω?
e1995kati Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Τελικά εμινα cosmote μου πήγαν το συμβόλαιο 100mgbps απερ σταθερά κινητά 28.5 τον μήνα και σε δύο καρτοκινητα cosmote(frog) έχω επιπλέον 10 ευρώ τον μήνα δωρεάν ανάνεωση και 1000 λεπτά προς όλους για 24 μήνες....επίσης τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν τα 28.5 ευρω 1
idak22 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Τους μίλησες και σου έκαναν αντιπροσφορά για να μη φύγεις στη Voda ή από μόνοι τους για ανανέωση;
e1995kati Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Όταν είδα ότι έφευγα για Vodafone μου έκαναν αυτήν την προσφορά με 28.5 τα 100mgbps +1000 λεπτά και 10 ευρω ανανέωση σε δύο καρτοκινητα cosmote και τα 2 πρώτα πάγια δωρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα