dhm21911 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Καλά οπότε βλέπω κάτι τέτοιες χοντροκομμένες θήκες νευριάζω . Περνούν κάτι λεπτά ακριβά κινητά και τα κάνουν να μοιάζουν απαίσια Σε ανθρώπους που θέλουν πιο λεπτό design Και μετα θα κλαινε οτι λυγισε στη τσεπη τους.
Jmanol000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, dhm21911 είπε Και μετα θα κλαινε οτι λυγισε στη τσεπη τους. Μπααα δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα . γιατί τόση μιζέρια πριν καν το δείτε το κινητό , το έχω απορία . Και μετά κλαίγεστε ότι οι εταιρείες δεν καινοτομούν και ότι όλα τα κινητά είναι ίδια
dhm21911 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Μπααα δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα . γιατί τόση μιζέρια πριν καν το δείτε το κινητό , το έχω απορία . Και μετά κλαίγεστε ότι οι εταιρείες δεν καινοτομούν και ότι όλα τα κινητά είναι ίδια Δεν κλαφτηκα πουθενά, είμαι Samsung μέχρι το κόκκαλο. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιους απευθύνεται αυτό το κινητό. Τι παραπάνω δίνει εκτός από το γεγονός ότι είναι πιο λεπτό . Αυτή την απορία είχα , τόσο απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα