Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Samsung Galaxy S25 Edge αποκαλύπτει ο γνωστός leaker Ice Universe, με έμφαση στις προδιαγραφές της κάμερας και το λεπτότερο σχεδιασμό.

Ανάρτηση του γνωστού Samsung leaker, Ice Universe, στο Weibo, αναφέρει ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S25 Edge -που είδαμε για λίγο στο Samsung Unpacked- θα διαθέτει σημαντικές αναβαθμίσεις στον τομέα της φωτογραφίας, ενώ παράλληλα θα είναι λεπτότερο από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Όπως αναφέρει ο Ice Universe, η κύρια κάμερα του Galaxy S25 Edge θα είναι εξοπλισμένη με τον αισθητήρα ISOCELL HP2 200MP, τον ίδιο που χρησιμοποιηθεί η εταιρεία στο Galaxy S25 Ultra. Η δευτερεύουσα ultrawide κάμερα θα είναι 12MP, πιθανότατα ίδια με αυτή που θα χρησιμοποιηθεί στα βασικά μοντέλα της σειράς Galaxy S25.

Ένα σημαντικό στοιχείο που αποκαλύπτεται είναι οι διαστάσεις της συσκευής. Σύμφωνα με τον Ice Universe, το Galaxy S25 Edge θα έχει διαστάσεις 158,2 x 75,5 x 5,84 χιλιοστά, καθιστώντας το σημαντικά λεπτότερο από την αρχική εκτίμηση των 6,4 χιλιοστών. Αυτό το χαρακτηριστικό εξηγεί και τη σχετικά μικρή χωρητικότητα της μπαταρίας στα 3.900 mAh.

Η απουσία ενός εξειδικευμένου τηλεφακού φαίνεται να είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικά λεπτού σχεδιασμού της συσκευής. Όπως επισημαίνει ο Ice Universe, η προσθήκη ενός τέτοιου φακού θα δημιουργούσε μια μεγάλη προεξοχή στην κάμερα, κάτι που θα ερχόταν σε αντίθεση με τον κομψό σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Οι δυνατότητες zoom θα βασίζονται αποκλειστικά στον κύριο αισθητήρα των 200MP, γεγονός που μπορεί να θεωρηθεί περιορισμένο για μια συσκευή αυτής της κατηγορίας. Ωστόσο, η υψηλή ανάλυση του κύριου αισθητήρα αναμένεται να προσφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα στο ψηφιακό zoom.

Περιμένουμε να δούμε από κοντά το Galaxy S25 Edge τον επόμενο μήνα στο MWC 2025, με την κυκλοφορία του να αναμένεται την άνοιξη. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Όπως αναφέρει ο Ice Universe, η κύρια κάμερα του Galaxy S25 Edge θα είναι εξοπλισμένη με τον αισθητήρα ISOCELL HP2 200MP, τον ίδιο που χρησιμοποιηθεί η εταιρεία στο Galaxy S23 Ultra, S24 Ultra και S25 Ultra.

• Like 3
  • Haha 4
Δημοσ.

Πανέμορφο θα είναι έτσι λεπτό, ώσπου να του χώσεις μια θήκη από temu και να το κάνεις σαν rugged κινέζικο της πλάκας. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο κινητό με την καλύτερη κάμερα παγκοσμίως. Αλλά δυστυχώς όταν ο άλλος είναι προκατειλημμένος... θα ακούς "πήρα αυτό γιατί έχει την καλύτερη κάμερα και το θέλω για το Insta". Ενώ ΔΕΝ έχει την καλύτερη κάμερα.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Πανέμορφο θα είναι έτσι λεπτό, ώσπου να του χώσεις μια θήκη από temu και να το κάνεις σαν rugged κινέζικο της πλάκας. 

Το να βαλεις θηκη σε αυτο το κινητο αποτελει κακουργημα ειδικα απο την στιγμη που το εχεις πληρωσει επειδη ειναι λεπτο...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Δεν έχω καταλάβει σε ποιους απευθύνεται το συγκεκριμένο τηλέφωνο. 

και εγώ το ίδιο , για να το πούνε Edge όπως λένε το πανάλαφρο λαπτοπ με Snapdragon ίσως να είναι ένα σετ αυτές οι δύο συσκευές (κινητό και λαπτοπ) για αέρινες μετακινήσεις on the go , είναι τόσο ελαφριά και τα δύο που δεν  καταλαβαίνεις ότι τα κουβαλάς .

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό λογικά ή θα ζεσταίνεται σε σημείο να μην μπορείς να το πιάσεις και θα κάνει τρελό throttling ή θα του έχουν κάνει κάνα κόψιμο στις συχνότητες λειτουργίας του επεξεργαστή για να μπορεί να ανταπεξέλθει. 

Δημοσ.

Ενώ αρκετός κόσμος ζητάει μικρότερα κινητά όπως κ εγώ αυτοί βγάζουν λεπτότερα που δεν τα ζήτησε κανείς😑

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Το να βαλεις θηκη σε αυτο το κινητο αποτελει κακουργημα ειδικα απο την στιγμη που το εχεις πληρωσει επειδη ειναι λεπτο...

Όσοι δεν βάζουν θήκη στο κινητό τους συνήθως το μετανοιωνουν. Ο αδερφός μου έχει αλλάξει 4 κινητα τον τελευταίο χρόνο έτσι. 

Επεξ/σία από Therempant
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zodiak bam είπε

Ενώ αρκετός κόσμος ζητάει μικρότερα κινητά όπως κ εγώ αυτοί βγάζουν λεπτότερα που δεν τα ζήτησε κανείς😑

βγάζουν λεπτοτερα με μικρότερη μπαταρία. 

Μου θυμίζει το ανέκδοτο που λεει:

- φτιαξε ρε φιλε δυο τυλιχτα χωρις ντοματα

- επειδή δεν έχω ντομάτα, να σου φτιαξω δυο χωρις τζατζίκι; 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Καλά οπότε βλέπω κάτι τέτοιες χοντροκομμένες θήκες νευριάζω . Περνούν κάτι λεπτά ακριβά κινητά και τα κάνουν να μοιάζουν απαίσια 

4 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Σε ανθρώπους που θέλουν πιο λεπτό design 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Γιατί ποιος έχει καταλάβει σε ποιους απευθύνονται όλα τα άλλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Γιατί ποιος έχει καταλάβει σε ποιους απευθύνονται όλα τα άλλα.

Γενικά σε όποιον του γυαλίσει στο μάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...