Προς το περιεχόμενο

16 pro max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ερώτηση για τζαμάκι πήρα της spigen με οδηγό στης άκρες δεν κολλάει το ίδιο και με την esr τι φάση γνωρίζει κανένας ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς αν έχω βγάλει την ζελατίνα ? 
Εννοείται πως την βγάζω δεν περνάω πρώτη φορά τζαμάκι σε όλα τα μοντέλα έχω περάσει τζαμακια από της συγκεκριμένες εταιρίες πρόβλημα δεν αντιμετωπίσα ποτέ παρά μόνο με το 16 pro max και όπως είδα και στα σχολια στο Σκρουτζ ειδικά για την spigen πολύ το έχουν το θέμα 

IMG_0015.jpeg

Επεξ/σία από Stathis Kesidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά απ’τα όσα διαβάζουμε τους τελευταίους μήνες, η Spigen δεν τα πήγε και πολύ καλά φέτος με τα τζάμια για τα 16άρια pm. Όντως υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές με θέματα, και από συμforumίτες στο Apple Hardware section.

Πριν λίγες ώρες έβαλα τζάμι Torras από istore στο 16pm της κοπέλας μου και “κούμπωσε” απροβλημάτιστα.

Επεξ/σία από Skr1ll3x
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Skr1ll3x είπε

Γενικά απ’τα όσα διαβάζουμε τους τελευταίους μήνες, η Spigen δεν τα πήγε και πολύ καλά φέτος με τα τζάμια για τα 16άρια pm. Όντως υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές με θέματα, και από συμforumίτες στο Apple Hardware section.

Πριν λίγες ώρες έβαλα τζάμι Torras από istore στο 16pm της κοπέλας μου και “κούμπωσε” απροβλημάτιστα.

Η επόμενη αγορά τοποθέτηση στην istorm δεν κάνω αγορά ξανά 

Δημοσ.

Το torras το παράγγειλα από i-store (όχι istorm) και το έβαλα μόνος μου. Προφανώς και παίζει ρόλο το πόσο προσεχτικά κάνει κάποιος την τοποθέτηση, αλλά με τζάμια όπως της flolab και της Torras που τα τελευταία χρόνια δείχνουν να είναι τα πιο “εγγυημένα” και τα οποία έχουν οδηγούς για εύκολη τοποθέτηση, δύσκολο να πάει κάτι λάθος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...