Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Jos3ph είπε

Έχω κάνει όλες τις μ.λ.κ.ς που θα έκανε ένας 20χρονος και είμαι 43. Με το που τελείωσε η κ.υλ. πραγματικά απολαμβάνω την οικονομία που προσφέρει και φυσικά είναι ένα παιχνίδι στην οδήγηση, κάμερες και ραντάρ , ICC που με κρατάει μέσα στις γραμμές με εξελιγμένο σύστημα πιλότου, ότι πρέπει για σταμάτα ξεκινά στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκη, όχι όμως όταν υπάρχουν διπλό παρκαρισμένα. Φορτίζω κυρίως 11kw με 40 λεπτά την  kwh στους δημόσιους δρόμους, δεν έχω αυτη την στιγμή θέση στάθμευσης. Εκμεταλλευομαι την δωρεάν στάθμευση σε δημοτικά πάρκινγκ με πληρωμή, πχ τα σημεία για επισκέπτες του δήμου Θεσσαλονίκης , thesi.gr για τον σχετικό χάρτη, και έκανα ταξίδι Θεσσαλονίκη Καβάλα στο ανώτατο όριο, 130χλμ, 157 χλμ 40 kwh  με θερμοκρασία 5 βαθμών άνω του μηδέν κελσίου. Επίσης εντόπισα ταχυφορτιστη 130 kw με 39 λεπτά κοντά στην Αμφίπολη.  Μπορώ να γράφω για ώρες. Εδώ είμαστε 

Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Έκανες καλή επιλογή και αν μπορέσεις να έχεις δική σου θέση με AC power, τα χλμ σου θα γίνονται σχεδόν με μηδενικό κόστος. 

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, skritikos είπε

Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Έκανες καλή επιλογή και αν μπορέσεις να έχεις δική σου θέση με AC power, τα χλμ σου θα γίνονται σχεδόν με μηδενικό κόστος. 

Ευχαριστώ, έχω την δυνατότητα για φόρτιση σε σπίτι συγγενή. Από επιλογή δεν το κάνω. 

Δημοσ.
Στις 12/2/2025 στις 2:16 ΜΜ, sexotik είπε

Μοντερνόπλουτοι θολοκουλτουριάρηδες που απέκτησαν νεόδμητο διαμέρισμα 70τ.μ του νέου εκτρώματος ασπρόμαυρης κυβιστικής αρχιτεκτονικής, με 3000 δόσεις στην οιαδήποτε τράπεζα, θα σκάσουν 20.000+ ευρώ να πάρουν BYD 🤣🤣 γιατί προσφέρει αυτόνομη οικολογική οδήγηση. Γιατί τα δέκα σπιτόσκυλα που συντηρούν ζαλίζονται από τους ήχους των εξατμίσεων και πλήττονται τα δικαιώματα τους! Άλλωστε είναι must να λέμε στην yoga-partner φιλενάδα μας οτι οδηγούμε ηλεκτρικό.

Live your myth in Greece entrepreneurs μου!

Σου απαντάω επειδή είμαι κάτοχος Byd. Δεν χρειάζεται να γράφεις αυτές τις μπαρούφες . Μπορείς πολύ απλά να προσπερνάς ενα άρθρο.ειναι  Πιο εύκολο και πιο γρήγορο. 

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikostzag είπε

Σου απαντάω επειδή είμαι κάτοχος Byd. Δεν χρειάζεται να γράφεις αυτές τις μπαρούφες . Μπορείς πολύ απλά να προσπερνάς ενα άρθρο.ειναι  Πιο εύκολο και πιο γρήγορο. 

Τσάμπα σπαταλάμε χρόνο να απαντάμε σε τέτοια post. Δεν αλλάζουν άποψη, ούτε και χρειάζεται (for the sake of our daily amusement...)

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikostzag είπε

Συμφωνώ. Εγώ είμαι μπαρουφόλογος. Κομπλεξικός. Από τους μεγαλύτερους με χιλιάδες υπαρξιακά.

Ανοίγεις το car.gr

Βάζεις χαμηλότερη τιμή τα 30.000

(Μιας και για κάποιον που έχει να τα διαθέσει, οι οικολογικές καραμέλες περί κόστους βενζίνης δεν είναι θέμα).

Κοιτάς (γενικευμένα όχι προσωπικά) ΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ μπορείς να πάρεις μέσα σε μία ώρα! 

Τα προσπερνάς (πάλι όχι προσωπικά) όλα και πας Σφακιανάκη να τα σκάσεις για το κινέζικο ηλεκτρικό μπαούλο. (Προσωπική μου άποψη).

Αδυνατώ να συλλάβω και προσδιορίσω όλο το κονσεπτ.

Συμφωνώ ότι έπρεπε να το προσπεράσω 😅

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sexotik είπε

Συμφωνώ. Εγώ είμαι μπαρουφόλογος. Κομπλεξικός. Από τους μεγαλύτερους με χιλιάδες υπαρξιακά.

Ανοίγεις το car.gr

Βάζεις χαμηλότερη τιμή τα 30.000

(Μιας και για κάποιον που έχει να τα διαθέσει, οι οικολογικές καραμέλες περί κόστους βενζίνης δεν είναι θέμα).

Κοιτάς (γενικευμένα όχι προσωπικά) ΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ μπορείς να πάρεις μέσα σε μία ώρα! 

Τα προσπερνάς (πάλι όχι προσωπικά) όλα και πας Σφακιανάκη να τα σκάσεις για το κινέζικο ηλεκτρικό μπαούλο. (Προσωπική μου άποψη).

Αδυνατώ να συλλάβω και προσδιορίσω όλο το κονσεπτ.

Συμφωνώ ότι έπρεπε να το προσπεράσω 😅

Αν και δεν πρέπει να σπαταλάω τον χρόνο μου (μια που έχω να ταΐσω τα 10 σκυλιά και να ικανοποιήσω την yoga partner!) τι ακριβώς ΕΡΓΑΛΕΙΑ παίρνεις καινούργια με 20000? Γιατί τόσο το πληρώσαμε το Dolphin. 

Και τι τελικά παίρνεις και με 30000 που είναι τόσο καλύτερα?

Περιμένω παραδείγματα για να τα δείξω και στους 24 Yogi που μαζεύουμε κάθε Παρασκευή σπίτι για τσάι και spiritual ανάταση.

• Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skritikos είπε

Αν και δεν πρέπει να σπαταλάω τον χρόνο μου (μια που έχω να ταΐσω τα 10 σκυλιά και να ικανοποιήσω την yoga partner!) τι ακριβώς ΕΡΓΑΛΕΙΑ παίρνεις καινούργια με 20000? Γιατί τόσο το πληρώσαμε το Dolphin. 

Και τι τελικά παίρνεις και με 30000 που είναι τόσο καλύτερα?

Περιμένω παραδείγματα για να τα δείξω και στους 24 Yogi που μαζεύουμε κάθε Παρασκευή σπίτι για τσάι και spiritual ανάταση.

Σχώρνα με αλλά δεν έχω να αντιπαραθέσω τίποτα σε κάποιον που έδωσε 20.000 για να αγοράσει το Dolphin 🤣🤣 έτος κρίσης 2025 .

Καλά χιλιόμετρα 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, sexotik είπε

Σχώρνα με αλλά δεν έχω να αντιπαραθέσω τίποτα σε κάποιον που έδωσε 20.000 για να αγοράσει το Dolphin 🤣🤣 έτος κρίσης 2025 .

Καλά χιλιόμετρα 

Θέλαμε να δώσουμε 30000 αλλά δεν μας ήθελαν οι Κινέζοι. Μας λέγανε πηγαίνετε στους Ευρωπαίους αν θέλετε τέτοιες τιμές.

• Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, skritikos είπε

Θέλαμε να δώσουμε 30000 αλλά δεν μας ήθελαν οι Κινέζοι. Μας λέγανε πηγαίνετε στους Ευρωπαίους αν θέλετε τέτοιες τιμές.

20000 dolphin, μοιρασμα τα υπολοιπα 10000 στους γιογκα παρτνερς την επομενη Παρασκευη να πεσει τρελο παρτυ!

Δημοσ.
Στις 14/2/2025 στις 4:23 ΠΜ, nikostzag είπε

Συνονόματε Νίκο, ελευθερία λόγου είναι. Είναι απαραίτητες και αυτές οι απόψεις διότι πολύ απλά επιβεβαιώνουν ότι οι διαφορετικές ανάγκες φέρνουν διαφορετικές ιδεολογίες. Εγώ το χαίρομαι το BYD Dolphin , έχω λεφτά για να πάρω και μία bmw z4 πρώτης η δεύτερης γενιάς. Αν επιτρέπεται ποιο μοντέλο έχεις;

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Jos3ph είπε

Συνονόματε Νίκο, ελευθερία λόγου είναι. Είναι απαραίτητες και αυτές οι απόψεις διότι πολύ απλά επιβεβαιώνουν ότι οι διαφορετικές ανάγκες φέρνουν διαφορετικές ιδεολογίες. Εγώ το χαίρομαι το BYD Dolphin , έχω λεφτά για να πάρω και μία bmw z4 πρώτης η δεύτερης γενιάς. Αν επιτρέπεται ποιο μοντέλο έχεις;

Καλησπέρα. Εχω το atto 3 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Όλοι μας περιερχόμαστε από ένα θερμικό αμάξι. Παρόλα αυτά  Ο φίλος μας ο sexotik όμως που δεν έχει οδηγήσει ποτέ ηλεκτρικό έχει ιδέα και ξέρει. Εχω και κάποιες απορίες για τους πόνους περιόδου. Σίγουρα θα μπορεί να μας πει τη γνώμη του και για αυτό το θέμα 

• Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...